bende dunden berı utu yapıyorum canım ıstemeyınce boyle bırıkıo 2 gunde anca bıtırıyorum ...
uzun sure ayakta kalınca da belım agrıo dıe bı gomlek utuluyom oturuom sonra bı pantolon -tatlicadiarzu-
cok püsür oldum çocuk olsa nabcaz bılmem sempatiksalakcinni
bence hormon tetkiklerini ve spermiyogramı yaptırın ondan sonra çalışmalara devam edinnn :lepi:
kızlar ben cıktım optıum hepınızı
bende oyle dusunuyorum canım hayırlısı bakalım ınsallah kotu bısyeler cıkmaz da beklemek sorun degıl gercekten artık kotu bısey olmasından korkuo ınsan sadece
gorusuruz yıne gel a.s.
selam arkadaşlar =)
selam arkadaşlar =)
hoşgeldin Handecim. Nasılsın? Kızın oluyormuş çok sevindim. Rabbim prenses gibi bir kız nasip etsin sana. isim düşündünüz mü?
hoşgeldiin nasılsınız ??::ecrin_bebek:
Selam sekerler...Nasilsiniz varmi yeni haberler?
hoşgeldin canımm
hoşbulduk canım cok şükür iyiyiz kusmalarım bitse artık daha iyi olucam =(
evet kızımız geliyo hayırlı bi evlat olur inş adını deniz diyoruz ama yanına ne koysakki acaba?
sen nasılsın kuşum ne var ne yok az kaldı sanırım gününe stress yok bakalım hayırlısıyla neolucak olumunekankayizsmile
Evet canım az kaldı. Hastalıkla boğuşuyorum... bugün 12. günüm çatlatma iğnesinde sabah ilk idrar ile test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi fakat hala iğnenin etkisi olabilir o yüzden güvenmiyorum.Sadece nefsimi köreltmiş oldum. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim belki bu sefer daha koyu çıkar. (inşallah)
Deniz güzel bir isim. bu yıl derin, defne, zeynep, su, ecrin, arin isimleri revaçtaymış.
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin,adıyla yaşasın inşallah.
Hosbulduk canim nasilsin?
iyilik valla neolsun sende ne var ne yok
aysel yokmu bugün boshayallersmile
Evet canım az kaldı. Hastalıkla boğuşuyorum... bugün 12. günüm çatlatma iğnesinde sabah ilk idrar ile test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi fakat hala iğnenin etkisi olabilir o yüzden güvenmiyorum.Sadece nefsimi köreltmiş oldum. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim belki bu sefer daha koyu çıkar. (inşallah)
Deniz güzel bir isim. bu yıl derin, defne, zeynep, su, ecrin, arin isimleri revaçtaymış.
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin,adıyla yaşasın inşallah.
ya gayecim inş 2.çizgi çıkar:Saruboceq: sabırsızlıkla güzel haberini beklicemhihoyyyt
derin nisa diyodum ama eşim istemedi biraz daha düşünücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?