Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çocuk olunca ütüleri kocişine yaptırısın bel ağrısı falan da kalmazzzalkisalkisalkis

bence hormon tetkiklerini ve spermiyogramı yaptırın ondan sonra çalışmalara devam edinnn :lepi:

bende oyle dusunuyorum canım hayırlısı bakalım ınsallah kotu bısyeler cıkmaz da beklemek sorun degıl gercekten artık kotu bısey olmasından korkuo ınsan sadece

kızlar ben cıktım optıum hepınızı

gorusuruz yıne gel a.s.

bende oyle dusunuyorum canım hayırlısı bakalım ınsallah kotu bısyeler cıkmaz da beklemek sorun degıl gercekten artık kotu bısey olmasından korkuo ınsan sadece

gorusuruz yıne gel a.s.

bence hiç bişeycik çıkmıcakk sizin :içelim:

Valla kızlar 2 gün arkadaşımda kaldım yardım için. 2 çocuk var 15 ay aralı. Ne ütü yapılıyo onlarla ne yemek yapılıyo. çocuk olunca öyle düzenli olmayı,şıkır şıkır evde oturmayı unutun. ütüler 3-5 kat oluyor,yemeği son dakka uyduruk kaydırık yapmak zorunda kalıyorsunuz.uykuya gelince onu hiç söylemiyorum.Günde 2-3 saat ya uyursunuz ya uyumazsınız.
Valla arkadaşım 2 yıl sonra ancak saçını boyattı.Gitti kendine yeni makyaj malzemeleri aldı. :))

canlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz sonra

hoşgeldin Handecim. Nasılsın? Kızın oluyormuş çok sevindim. Rabbim prenses gibi bir kız nasip etsin sana. isim düşündünüz mü?

hoşbulduk canım cok şükür iyiyiz kusmalarım bitse artık daha iyi olucam =(
evet kızımız geliyo hayırlı bi evlat olur inş adını deniz diyoruz ama yanına ne koysakki acaba?
sen nasılsın kuşum ne var ne yok az kaldı sanırım gününe stress yok bakalım hayırlısıyla neolucak olumunekankayizsmile

Evet canım az kaldı. Hastalıkla boğuşuyorum... bugün 12. günüm çatlatma iğnesinde sabah ilk idrar ile test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi fakat hala iğnenin etkisi olabilir o yüzden güvenmiyorum.Sadece nefsimi köreltmiş oldum. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim belki bu sefer daha koyu çıkar. (inşallah)

Deniz güzel bir isim. bu yıl derin, defne, zeynep, su, ecrin, arin isimleri revaçtaymış.
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin,adıyla yaşasın inşallah.

ya gayecim inş 2.çizgi çıkar:Saruboceq: sabırsızlıkla güzel haberini beklicemhihoyyyt
derin nisa diyodum ama eşim istemedi biraz daha düşünücez

iyilik valla neolsun sende ne var ne yok
aysel yokmu bugün boshayallersmile

BURDAYIM TATLIM GEÇMİŞİ OKUYORDUM
NASILSIN?
DENİZ GÜZEL İSİM:lepi:

GAYE O ÇİZGİ BEBİŞİN ÇİZGİSİ KIZMA BANA AMA BEN YARINDA Bİ TEST YAP TATLIMCADIARZU

ya gayecim inş 2.çizgi çıkar:Saruboceq: sabırsızlıkla güzel haberini beklicemhihoyyyt
derin nisa diyodum ama eşim istemedi biraz daha düşünücez

Nisa ismi de çok hoş bir isim canım... Nisa Deniz koyabilirsiniz. Öyle de güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…