GAYE O ÇİZGİ BEBİŞİN ÇİZGİSİ KIZMA BANA AMA BEN YARINDA Bİ TEST YAP TATLIMCADIARZU
iyilik valla neolsun sende ne var ne yok
aysel yokmu bugün boshayallersmile
Bende iyiyim sagol. Ne yapim iste calismalar devam ediyo hihoyyyt
Ama cok fazla akintim ve kasik agrim var. Acaba bi problem mi var diyorum CADIARZU
bence hiç bişeycik çıkmıcakk sizin :içelim:
kız kıtap okumaya daldım elımde 10 sayfa kaldı bıtsın dıyelorkee seni arkadaş listeme ekledim kabul etsene bacım
valla herkes oyle dıo az once arkadas aradı yarın aksma caya cagırdıda sen nabıon dıo dedım oturuom aman otur valla bı daha bı sayfa kıtap okumayı ozlıceksın dıo 2 yasında kızı var ve 4 aylık hamıle aklinialirimsmileValla kızlar 2 gün arkadaşımda kaldım yardım için. 2 çocuk var 15 ay aralı. Ne ütü yapılıyo onlarla ne yemek yapılıyo. çocuk olunca öyle düzenli olmayı,şıkır şıkır evde oturmayı unutun. ütüler 3-5 kat oluyor,yemeği son dakka uyduruk kaydırık yapmak zorunda kalıyorsunuz.uykuya gelince onu hiç söylemiyorum.Günde 2-3 saat ya uyursunuz ya uyumazsınız.
Valla arkadaşım 2 yıl sonra ancak saçını boyattı.Gitti kendine yeni makyaj malzemeleri aldı. :))
Bende iyiyim sagol. Ne yapim iste calismalar devam ediyo hihoyyyt
Ama cok fazla akintim ve kasik agrim var. Acaba bi problem mi var diyorum CADIARZU
Canım inşallah senden de güzel haberler alırız. Biraz özel olacak ama ilişkiye girerken bacaklarını kendine çektiğinde ve eşin içindeyken yumurtalık kısmından bir acıma yada batma hissi oluyor mu?
bide erva olabilir Çok güzel genç, Son derece cesur ve yiğit adam demekmiş
aslında benim bu aralar eyşan ismi hoşuma gitmisti soylenısı manası ama ezelde ki karakter geldıgı ıcın aklıma hep olmaz yanı ... bihter koymak gıbı bısey delikafadulden
bide erva olabilir Çok güzel genç, Son derece cesur ve yiğit adam demekmiş
aslında benim bu aralar eyşan ismi hoşuma gitmisti soylenısı manası ama ezelde ki karakter geldıgı ıcın aklıma hep olmaz yanı ... bihter koymak gıbı bısey delikafadulden
aslında ben seviyorum bihter ismini ama artık asi,bihter,eyşan gibi isimler dizilerde baş karakter olduğu için özenti gibi geliyor.
Birde artık değişik isim koyucaz diye millet manyaklaştı.Valla o kadar garip isimler koyuyolar ki akılda tutmak çok zor oluyor. İleride çocuk için de zor. İsim koyarken hep bunları düşünmek lazım aslında.
her yönden düşünmek lazım... mesela artık devir internet devri çocuk mail adresi alırken isminde çok bozulma olmaması lazım. Mesela ismi Pırıl olan biri mail almaya kalksa piril diye almak zorunda. Çok komik oluyor. Yada Ömür olan birinin adı mailde omur oluyo.Artık bunları da düşünmek lazım isim koyarken bence.
ama oyleee delikafadulden:roflol: bihtere cok güldüm ya
aslında ben seviyorum bihter ismini ama artık asi,bihter,eyşan gibi isimler dizilerde baş karakter olduğu için özenti gibi geliyor.
Birde artık değişik isim koyucaz diye millet manyaklaştı.Valla o kadar garip isimler koyuyolar ki akılda tutmak çok zor oluyor. İleride çocuk için de zor. İsim koyarken hep bunları düşünmek lazım aslında.
her yönden düşünmek lazım... mesela artık devir internet devri çocuk mail adresi alırken isminde çok bozulma olmaması lazım. Mesela ismi Pırıl olan biri mail almaya kalksa piril diye almak zorunda. Çok komik oluyor. Yada Ömür olan birinin adı mailde omur oluyo.Artık bunları da düşünmek lazım isim koyarken bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?