Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bende iyiyim sagol. Ne yapim iste calismalar devam ediyo hihoyyyt
Ama cok fazla akintim ve kasik agrim var. Acaba bi problem mi var diyorum CADIARZU

Canım inşallah senden de güzel haberler alırız. Biraz özel olacak ama ilişkiye girerken bacaklarını kendine çektiğinde ve eşin içindeyken yumurtalık kısmından bir acıma yada batma hissi oluyor mu?

ben yedim geldim...midemi aldırcam ben karar verdim hem kilo aldırıyor, hemde sürekli bulanıyor:)))

hamişler kız yazsanıza sizde ilk ne belirtiler oldu

bence hiç bişeycik çıkmıcakk sizin :içelim:

ınsallah canım yaa

lorkee seni arkadaş listeme ekledim kabul etsene bacım
kız kıtap okumaya daldım elımde 10 sayfa kaldı bıtsın dıye

valla herkes oyle dıo az once arkadas aradı yarın aksma caya cagırdıda sen nabıon dıo dedım oturuom aman otur valla bı daha bı sayfa kıtap okumayı ozlıceksın dıo 2 yasında kızı var ve 4 aylık hamıle aklinialirimsmile
Bende iyiyim sagol. Ne yapim iste calismalar devam ediyo hihoyyyt
Ama cok fazla akintim ve kasik agrim var. Acaba bi problem mi var diyorum CADIARZU

hadı hayırlısı bakalım yumurtlama surecınde oldugun ıcın akıntı vardır ...
kotu koku kasınma yanma yoksa sorun yoktur merak etme

Canım inşallah senden de güzel haberler alırız. Biraz özel olacak ama ilişkiye girerken bacaklarını kendine çektiğinde ve eşin içindeyken yumurtalık kısmından bir acıma yada batma hissi oluyor mu?

INSALLAH canim.
aa evet ya cogu zaman oluyo genelde yumurtlama dönemlerimde.
Hatta bazen popomdan birisi igne vurmus gibi hissediyorum :kedi:

kızlar geçmişi okuyorum ben arada fazla yazamıyorum bu aralar gayecim güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum ayselcim canım sen de bu hafta sonu gidicektin doktora kalp atışını duyarsın artık ben geçen hafta çok belli belirsiz duymuştum salı günü hastanelik olunca gümbür gümbür atıyo benim veletin ohh diyom beni mahvetti o orda keyfine bakıyo fasülye gibi bişi :)) insana neler yapıyo

bide erva olabilir Çok güzel genç, Son derece cesur ve yiğit adam demekmiş

aslında benim bu aralar eyşan ismi hoşuma gitmisti soylenısı manası ama ezelde ki karakter geldıgı ıcın aklıma hep olmaz yanı ... bihter koymak gıbı bısey delikafadulden

:roflol: bihtere cok güldüm ya

aslında ben seviyorum bihter ismini ama artık asi,bihter,eyşan gibi isimler dizilerde baş karakter olduğu için özenti gibi geliyor.
Birde artık değişik isim koyucaz diye millet manyaklaştı.Valla o kadar garip isimler koyuyolar ki akılda tutmak çok zor oluyor. İleride çocuk için de zor. İsim koyarken hep bunları düşünmek lazım aslında.
her yönden düşünmek lazım... mesela artık devir internet devri çocuk mail adresi alırken isminde çok bozulma olmaması lazım. Mesela ismi Pırıl olan biri mail almaya kalksa piril diye almak zorunda. Çok komik oluyor. Yada Ömür olan birinin adı mailde omur oluyo.Artık bunları da düşünmek lazım isim koyarken bence.

herkes yemege gıttı heralde benım de 4 gomlek 2 pantolon kaldı onalrı bıtıreyım barı sonra da bıseyler yerım

haklsın valla birde heryaşta kullanmalı... ünlü bir sanatçı leo koymuş oğlunu ben bu özentiliğide sevmiyorum

:roflol: bihtere cok güldüm ya
ama oyleee delikafadulden

tabı canım hepsını dusunmek lazım bıde cok onemlı herkes kendı bılır tabı ama ıkı ısım koyulacaksa mesela en azından bırının kuran da gecen ve manası guzel bır ısım olması da onemlı ...
cunku ısımlerın ınsanların uzerınde etkılı oldugu kesın

maşallah minişe bitancım.. fasulyecik ama dediğin gibi neler yapıyorlar bize =))
inş fasulyenin büyüyüp çilek, armut olduğu zamanları da görürüz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…