evet canım perhizi biliyorum söyledim eşime inşallah izni verirken son anda söylemez yoksa işimize yaramaz bak bunu hiç düşünmemiştim ha bi konuşayım eşimle canım sğaol hatırlattığın için bu arada inşallah o silik çizgi hamişliktendir ve daha net çıkar canım
halev doktor bize sperm için 4 gün dedi...cumartesi yaptıracağız haftaya inşallah en son salı kesin olması lazım...benle yada bensiz:)))
edutcum yaptırın testinizi inşallah çok güzel çıkar sizin de içiniz rahat eder :lepi:
Ayy topu topu 16 kişi kalmışız hamiş kalamayan.
normal bir gidiat olsa belli olabilir canım ama ben iğne vurulduğum için iğne etkileyebiliyor.Çünkü içinde bhcg hormonu var bir miktar o iğnelerin. O da vücuttan 10 günde falan atılıyor diyorlar ama belli olmuyor testler onu da algılayabiliyorlar.
hadı bakalım ınsallah hepınızı kasım annelerıne de dahıl ederız ...
arkanızdan da bız tabııkı aklinialirimsmile
bende gercı bu ay gectı dıom cunku esımın canı sıkkın maalesef bu aralar o da bu yoldakı herseyı etkılıo dıye tahmın edıyorum ama nasıb yanı Rabbım dılerse olur...
ayşima04---------------- 6 mart
gültun--------------------- 8 mart
bunlar naptı acaba...zaten sonra pazretsi grubu var...ben tarihime baktım gelecek ay 19 unu yazacağız gibi...kısmet...
halev doktor bize sperm için 4 gün dedi...cumartesi yaptıracağız haftaya inşallah en son salı kesin olması lazım...benle yada bensiz:)))
ben kendimden hiç ümütli değilim ya :gitme:
Canım şöyle düşünüyorum;
bugün ikici çizgi silikse yarın net çizgi belirir bende öyle olmuştu
canım herşeyi ona yorma bebişin geleceği varsa gelir
sen sadece çalışmalara devam et tatlım:hulya:
bende bacım...kasık ağrım var zaten....dünden beri karnımı yokluyorum acab kasık değilde başka yerimmi diye..sürekli adet oldummu diye tuvalete gidiyorum..ama kaçınılmaz son işte bacım....napalım bizde aralık annesi oluruz....:CüvCüv:
inşallah canım ya gelsin artık bebişlerr :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:emzikli olan senin takla atan benim ona göre
hayırlısı bakalım ama ıste can sıkntısı calısmalarımızı da etkılıyooo maalesef ..
bu arada ben hıc hormon testı yaptırmadım sen yaptımısmıydın aysel...
bu ay olmazsa yaptırayımmı kızlar ne dersınız...
bu ay olmazsa esıme de sperm testı yaptırmasını solemeyı dusunuyorum bakalım yaptırırım dıo o zaten de
kızlar ben cıktım optıum hepınızı
hayırlısı bakalım ama ıste can sıkntısı calısmalarımızı da etkılıyooo maalesef ..
bu arada ben hıc hormon testı yaptırmadım sen yaptımısmıydın aysel...
bu ay olmazsa yaptırayımmı kızlar ne dersınız...
bu ay olmazsa esıme de sperm testı yaptırmasını solemeyı dusunuyorum bakalım yaptırırım dıo o zaten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?