Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

halev doktor bize sperm için 4 gün dedi...cumartesi yaptıracağız haftaya inşallah en son salı kesin olması lazım...benle yada bensiz:)))

ayşima04---------------- 6 mart
gültun--------------------- 8 mart

bunlar naptı acaba...zaten sonra pazretsi grubu var...ben tarihime baktım gelecek ay 19 unu yazacağız gibi...kısmet...

halev doktor bize sperm için 4 gün dedi...cumartesi yaptıracağız haftaya inşallah en son salı kesin olması lazım...benle yada bensiz:)))

edutcum yaptırın testinizi inşallah çok güzel çıkar sizin de içiniz rahat eder :lepi:

Canım şöyle düşünüyorum;
bugün ikici çizgi silikse yarın net çizgi belirir bende öyle olmuştu

canım herşeyi ona yorma bebişin geleceği varsa gelir
sen sadece çalışmalara devam et tatlım:hulya:

ayşima04---------------- 6 mart
gültun--------------------- 8 mart

bunlar naptı acaba...zaten sonra pazretsi grubu var...ben tarihime baktım gelecek ay 19 unu yazacağız gibi...kısmet...

ayşima eski arkadaşımız bu araalr uğramıyor umarım sıkıntı yoktur iyidir inş.:Saruboceq:

kızlar evde işler çok birikti bugün kocişte geç gelicek vakit geçmez artık gidip ev işlerini yapayım bari sonra görüşürüz yine kızlar rabbim göbişlerinizi bebişle doldursun inşallahhhhhhhh

amir izni son anda söylemesinde gerisi dert değil canım. inşallah sizinki iyi çıkar

ben kendimden hiç ümütli değilim ya :gitme:

bende bacım...kasık ağrım var zaten....dünden beri karnımı yokluyorum acab kasık değilde başka yerimmi diye..sürekli adet oldummu diye tuvalete gidiyorum..ama kaçınılmaz son işte bacım....napalım bizde aralık annesi oluruz....:CüvCüv:

hayırlısı bakalım ama ıste can sıkntısı calısmalarımızı da etkılıyooo maalesef ..

bu arada ben hıc hormon testı yaptırmadım sen yaptımısmıydın aysel...
bu ay olmazsa yaptırayımmı kızlar ne dersınız...
bu ay olmazsa esıme de sperm testı yaptırmasını solemeyı dusunuyorum bakalım yaptırırım dıo o zaten de

inşallah canım ya gelsin artık bebişlerr :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: emzikli olan senin takla atan benim ona göre

bence hormon tetkiklerini ve spermiyogramı yaptırın ondan sonra çalışmalara devam edinnn :lepi:

bende dunden berı utu yapıyorum canım ıstemeyınce boyle bırıkıo 2 gunde anca bıtırıyorum ...
uzun sure ayakta kalınca da belım agrıo dıe bı gomlek utuluyom oturuom sonra bı pantolon -tatlicadiarzu-
cok püsür oldum çocuk olsa nabcaz bılmem sempatiksalakcinni

yok canım ben hormon testi yaptırmadım
geçen sene temmuzda gittiğim dr 8 ay deneyip geln demişti
bizde 8 ay dolsun diye bekledik
tam 8.ayda bebiş geldi
kür falan da uygulamadım
ovulasyon testleri kullanmıştım ama pek faydası olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…