Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edutcum.. bende hiç belirti olmadı.. 60. gün öğrendim hamile olduğumu ve hiç anlamadım belirtim yoktu çünkü... öğrendikten sonrada uzunca süre yine bir belirtim olmadı..sadece akşamları erkenden uyukluyordum...

evet ama elif yasin taha .... konulmazmış aslında yıldızı hep düşük olurmuş kiii kendimden biliyorum öle malum adım yasin ya:)))))))))))))

haklsın valla birde heryaşta kullanmalı... ünlü bir sanatçı leo koymuş oğlunu ben bu özentiliğide sevmiyorum

evet canım tiyatrocu özge özberk koydu oğlunun adını Leo. Dediğin gibi her yaşta yakışmalı ismi. minik bir kız çocuğu için şirin gelebilen bir isim yaşlı bir teyze için hoş durmayabilir.
birde ben iddialı isimleri sevmem. Mesela Yağız.Oğlunun adını yağız koyuyormuşsun çocuk sarışın bi tip :)) Yada kızının adı Narin ama kız 100 kilo :))

şanslısın bacım.....

Afiyet olsun Ayselim... Menüde ne var belli mi?

canım menü berbattı
kötü bir mercimek çorbası
çok yağlı patates türlüsü
bende bunların yerine
stokta domates peynirim vardı onları yedim

ayy inşallah canım yarından sonra bebişimi görecem inş.

haklsın valla birde heryaşta kullanmalı... ünlü bir sanatçı leo koymuş oğlunu ben bu özentiliğide sevmiyorum

ayy sorma ünlüler öyleler
geçenlerden pınar altuğ çok sulu aileyiz diyor
pınar
yağmur
bebişin ismi de su:ecrin_bebek:

Yaaa kızlar hala birçoğunuz Facebookta yoksunuz... katılsanıza aramıza. bana özel mesaj atın isminizi yada ben söyleyeyim özelden adımı soyadımı siz ekleyin beni

ben de tam onu yazmıstım kaydirigubbakcemile3
evet ama elif yasin taha .... konulmazmış aslında yıldızı hep düşük olurmuş kiii kendimden biliyorum öle malum adım yasin ya:)))))))))))))

alemsin edut pardon yasin delikafadulden
evet bende onu dıom ya manasını bılıp koymak lazım mesela kezban da gecıo kuran da ama yalancı demek ...
bı arkadasımın adı arda babannesı kuranda var dıo koymus ama kuran da arda baglac olarak gecer kaydirigubbakcemile3
dıer turlu anlam olarak da direk demek ...
kız hala soylenıo babnnesıne :roflol:

Yaaa kızlar hala birçoğunuz Facebookta yoksunuz... katılsanıza aramıza. bana özel mesaj atın isminizi yada ben söyleyeyim özelden adımı soyadımı siz ekleyin beni

Gayecim az önce bisi sormustn bana cvp verdim cvp bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Mrk ettim neden sordugunu ?

EDUTCUĞUM;
ben göğüslerimden anlamıştım şişmiş ve yanma ağrı vardı
birde beyaz akıntılarım vardı

canım menü berbattı
kötü bir mercimek çorbası
çok yağlı patates türlüsü
bende bunların yerine
stokta domates peynirim vardı onları yedim :

afıyet olsun opuyorumnanaktan
ıyı tedbırlı gıtmıssın ..
ay benım yanaklarım yanıo sanırım bugun yumurtlıcam

benim eşim face karşı o yüzden alamıyorum ama arkadaşımın face den girebiliyorum onuda eşim biliyor zaten arkadaşınkini eklemek istersen vereyim hergün giriyorum neredeyse ona kardeşimin face bakmak için canım

bu arada bizim üniversite de de çok garip isimler var örnek verim durkadın bitanesinin adı kaydirigubbakcemile3 bazen bu öğrencilere de kızıyorum sonuçta değiştirme olanakları varken hala garip isimlerini kullanıyorlar demek ki çok seviyorlar

Gayecim az önce bisi sormustn bana cvp verdim cvp bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Mrk ettim neden sordugunu ?

hımm canım onu şey için sordum yumurtalıkta kist olunca yumurtalık büyüdüğü için ilişki sırasında söylediğim pozisyondayken acı yada batma oluyor. O nedenle sormuştum. Yakın zamanda muayene oldun mu hiç?

bende anlarmıyım yumurtlayacağım günü bugüne kadar bilmiyordum kasık ağrılarından akıntıdan anlaşıldığını burdan öğrendiğimden beri de hiç farketmedim diyebilirim :sinifsinif:

EDUTCUĞUM;
ben göğüslerimden anlamıştım şişmiş ve yanma ağrı vardı
birde beyaz akıntılarım vardı

ya bayars ben kızyorum kendime...bu ay olmayacaka biliyorum ciddiyim biliyorum ama umudum var...çok üzüleceğim ama değiştiremiyorum bunu öfff

En son ultrasona 4-5 ay önce girmistim. Ama bisi yoktu. Bide bende herzaman öyle oluyo genelde yumurtlama tarihlerimde bilmiyorumkismile

ay simdi icime kurt düstü sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…