ama oyleee delikafadulden
tabı canım hepsını dusunmek lazım bıde cok onemlı herkes kendı bılır tabı ama ıkı ısım koyulacaksa mesela en azından bırının kuran da gecen ve manası guzel bır ısım olması da onemlı ...
cunku ısımlerın ınsanların uzerınde etkılı oldugu kesın
haklsın valla birde heryaşta kullanmalı... ünlü bir sanatçı leo koymuş oğlunu ben bu özentiliğide sevmiyorum
edutcum.. bende hiç belirti olmadı.. 60. gün öğrendim hamile olduğumu ve hiç anlamadım belirtim yoktu çünkü... öğrendikten sonrada uzunca süre yine bir belirtim olmadı..sadece akşamları erkenden uyukluyordum...
Afiyet olsun Ayselim... Menüde ne var belli mi?
kızlar geçmişi okuyorum ben arada fazla yazamıyorum bu aralar gayecim güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum ayselcim canım sen de bu hafta sonu gidicektin doktora kalp atışını duyarsın artık ben geçen hafta çok belli belirsiz duymuştum salı günü hastanelik olunca gümbür gümbür atıyo benim veletin ohh diyom beni mahvetti o orda keyfine bakıyo fasülye gibi bişi :)) insana neler yapıyo
haklsın valla birde heryaşta kullanmalı... ünlü bir sanatçı leo koymuş oğlunu ben bu özentiliğide sevmiyorum
canım menü berbattı
kötü bir mercimek çorbası
çok yağlı patates türlüsü
bende bunların yerine
stokta domates peynirim vardı onları yedim
ben de tam onu yazmıstım kaydirigubbakcemile3haklsın valla birde heryaşta kullanmalı... ünlü bir sanatçı leo koymuş oğlunu ben bu özentiliğide sevmiyorum
evet ama elif yasin taha .... konulmazmış aslında yıldızı hep düşük olurmuş kiii kendimden biliyorum öle malum adım yasin ya:)))))))))))))
Yaaa kızlar hala birçoğunuz Facebookta yoksunuz... katılsanıza aramıza. bana özel mesaj atın isminizi yada ben söyleyeyim özelden adımı soyadımı siz ekleyin beni
canım menü berbattı
kötü bir mercimek çorbası
çok yağlı patates türlüsü
bende bunların yerine
stokta domates peynirim vardı onları yedim :
Gayecim az önce bisi sormustn bana cvp verdim cvp bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Mrk ettim neden sordugunu ?
Yaaa kızlar hala birçoğunuz Facebookta yoksunuz... katılsanıza aramıza. bana özel mesaj atın isminizi yada ben söyleyeyim özelden adımı soyadımı siz ekleyin beni
EDUTCUĞUM;
ben göğüslerimden anlamıştım şişmiş ve yanma ağrı vardı
birde beyaz akıntılarım vardı
evet mesela lapaci, edut, bebıskom onlar yok sanırım
hımm canım onu şey için sordum yumurtalıkta kist olunca yumurtalık büyüdüğü için ilişki sırasında söylediğim pozisyondayken acı yada batma oluyor. O nedenle sormuştum. Yakın zamanda muayene oldun mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?