canım dedıgın gıbı en guzelı beklemek ınsallah o sılık cızgı net sekılde gorunur 6 gun sonra :Saruboceq:
az cıkıyorudr ama cıknaların koklerı guclenmıs oluyodur belkı de ...
canım ya benım de 50 tane test vardı ya evde sıkıldıkca yaptım gıbı merak edıom suan kutuda kac tane kaldı ama saymıyorum kaydirigubbakcemile3
bu sefer sozum var 1 nısandan once yapmıcam ama tutabılırmıyım bılmıom aklinialirimsmile
Mugiii walla şanslısın gez eğlen ne güzel
bede sıkıldım çalışmaktan
gezmek istiyorummm
özgür olmak istiyorum birazz hep çalış çalış nereye kadarakannehir
canım tickerin neyle ilgili merak ettim de??:kedi:
senin günün ne zamanki gaye...
evde test varken yapmadan durman zor olur
ben duramazdım şahsen
genelde günümden önce test yapmışımdırsempatiksalakcinni
Canım çatlatma iğnesi vurulalı 12. günüm bugün. progestan içiyorum o da 21inde bitiyor. 24 üne kadar kırmızılar gelmezse kanda bakılacak.
12.gün belli olmaz mı ki zaten hamiş kalmış olsanCanım çatlatma iğnesi vurulalı 12. günüm bugün. progestan içiyorum o da 21inde bitiyor. 24 üne kadar kırmızılar gelmezse kanda bakılacak.
günaydın canım
nasılsın?
bende bugün baş dönmesi var
gayede atlatamadı hastalığı bende tam atlatmış değiim öksürük devam ediyor
lapaci sana birşey soracam ben normalde sütü seviyorum geçen tiksinti geldi içemedimohaoldumsmile
meyveli süt içebiliyorum ama meyveli içsem bi sıkıntı olur mu acaba?
hadii yaaa
ama kuaförler ağdanın kılları azalttığnı söylüyorlar yalan mıydıakannehir
Gayeeee
bız Aysel ıle aynı zaman hamıle kalacagız dıyordun
ınsallah oyle olur
3 lu olarak devam ederız ne guzel olur
Canım çatlatma iğnesi vurulalı 12. günüm bugün. progestan içiyorum o da 21inde bitiyor. 24 üne kadar kırmızılar gelmezse kanda bakılacak.
gayecim lütfen test yapma tatlım azcık sabırla bekle bak sonra insan çok üzülüyo beklersen sonunda :sm_cool: :sm_cool:
evet gelmeyen arkadaşlar vardı onları falan düzenledimanaaa uzun zamandır ılk sayfaya bakmamıstım aysel lıstemızı temızlemıs duzenlemıs...
cok az bekleyen kalmısız ınsallah bızde ust lısteye cıkarız yakın ve hayırlı zamanda....
sende dınleneceksın yawrum ınsallah
valla bende 9 seneden sonra cok rahat ettım calısmayarak
ne zaman dogum ıznıne cıkacaksın karar verdınmı
tıcker gecen adetten kaldı oyle
kaydirigubbakcemile2
saymıyoruz ya
oda oyle kalmıs kaydirigubbakcemile3
çok sevindim çok merak etmiştim edayı tahmin ettim ama uğramayınca meraklandım olumunekankayizsmileaz once edayla mesajlastım face den ...
haber vereyım dedım sızlere de
sadece bıraz uzak kalmak ıstemıs canı sıkıldıgı ıcın ...bıde annesı kolundan amelıyat olmus...
kotu bısey yok cok sukur onun dısında bekleme yanı
Gayeeee
ınsallah oyle olur
evet gelmeyen arkadaşlar vardı onları falan düzenledim
inş listemiz hayırlı uğurlu gelir kızlar:Saruboceq:
canım doğum iznine karar verebilmiş değilim ama d. sonrası ücretsiz izin düşünüyorum
patronumun haberi yok daha-tatlicadiarzu-
kasımda muhtemel doğum gerçi c.tesi dr gidince belli olur
ekim başında izne çıkarım galiba bi aksilik olmazsa
izinlerimi d.sonrasına bırakmaya çalışacameyvahedigeldismile
çok sevindim çok merak etmiştim edayı tahmin ettim ama uğramayınca meraklandım olumunekankayizsmile
inşallah bende aynı fikirdeyim a.s.
12.gün belli olmaz mı ki zaten hamiş kalmış olsan
Evet canım sperm testi de önemli... Değerler elinizde olsun ki boşa kürek çekmiş olmayın.Eğer eşinde sorun çıkmazsa direkt sana yoğunlaşılır. Yalnız canım sperm testi için cinsel perhiz lazım sanırım en az 3 gün falan. Eşin ona göre ayarlasın iznini.
Gayeeee
ınsallah oyle olur
evet canım perhizi biliyorum söyledim eşime inşallah izni verirken son anda söylemez yoksa işimize yaramaz bak bunu hiç düşünmemiştim ha bi konuşayım eşimle canım sğaol hatırlattığın için bu arada inşallah o silik çizgi hamişliktendir ve daha net çıkar canım
hadı bakalım ınsallah hepınızı kasım annelerıne de dahıl ederız ...
arkanızdan da bız tabııkı aklinialirimsmile
bende gercı bu ay gectı dıom cunku esımın canı sıkkın maalesef bu aralar o da bu yoldakı herseyı etkılıo dıye tahmın edıyorum ama nasıb yanı Rabbım dılerse olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?