Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anaaa uzun zamandır ılk sayfaya bakmamıstım aysel lıstemızı temızlemıs duzenlemıs...
cok az bekleyen kalmısız ınsallah bızde ust lısteye cıkarız yakın ve hayırlı zamanda....

evde test varken yapmadan durman zor olur
ben duramazdım şahsen
genelde günümden önce test yapmışımdırsempatiksalakcinni

sende dınleneceksın yawrum ınsallah
valla bende 9 seneden sonra cok rahat ettım calısmayarak
ne zaman dogum ıznıne cıkacaksın karar verdınmı
tıcker gecen adetten kaldı oyle
kaydirigubbakcemile2
saymıyoruz ya
oda oyle kalmıs kaydirigubbakcemile3

az once edayla mesajlastım face den ...
haber vereyım dedım sızlere de
sadece bıraz uzak kalmak ıstemıs canı sıkıldıgı ıcın ...bıde annesı kolundan amelıyat olmus...
kotu bısey yok cok sukur onun dısında bekleme yanı

Gayeeee
bız Aysel ıle aynı zaman hamıle kalacagız dıyordun
ınsallah oyle olur
3 lu olarak devam ederız ne guzel olur

evde test varken yapmadan durman zor olur
ben duramazdım şahsen
genelde günümden önce test yapmışımdırsempatiksalakcinni

kesınlııkle oyle ama aldım bı kere nabalım ...en azından maddı olarak kardayım kaydirigubbakcemile3

ama seytan ugarsıyo valla o kadar kafayı yıcez dusunmekten dıom bunları toptan ve ucuza aldım ya bozuk olabılrımı son kullanmaları yanlıs yazıo olabılrmı acaba yanlıs mı negatıf cıkıo dıom her yaptıgımda :roflol:

Canım çatlatma iğnesi vurulalı 12. günüm bugün. progestan içiyorum o da 21inde bitiyor. 24 üne kadar kırmızılar gelmezse kanda bakılacak.

gayecim lütfen test yapma tatlım azcık sabırla bekle bak sonra insan çok üzülüyo beklersen sonunda :sm_cool: :sm_cool:

Canım çatlatma iğnesi vurulalı 12. günüm bugün. progestan içiyorum o da 21inde bitiyor. 24 üne kadar kırmızılar gelmezse kanda bakılacak.
12.gün belli olmaz mı ki zaten hamiş kalmış olsan

canım süt çok önemli gebelikte... şu an depolaman gerek bol bol kalsiyumu.. 3. aydan sonra bebek hepsini tüketiyo sana birşey kalmıyor...
süt içemiyorsan peynir, eski kaşar, yoğurt, ayran tüket.. onlarda da kalsiyum var sonuçta.. dereotu mesela onda da kalsiyum bol...
meyveli yoğurt yiyebilirsin.. doktor bana şu activia var ya danone nin.. onları önerdi. hem kabızlığa iyi geliyor hemde kalsiyumu alıyorsun dedi... ama ben her gün 1 bardak süt içiyorum. her gün peynirimi bol bol yiyorum ve akşamları muhakkak 1 kase süt içiyorum.. bu dönemde kalsiyum eksikliğine bağlı diş eti problemleri oluyormuş. çok şükür bende hiç bir şey yok...

Gayeeee
ınsallah oyle olur

ahh keşke öyle olsa canım çok isterim.. Gerçekten benim içime hep aysel sen ve ben aynı zamanda hamile kalacağız gibi doğuyordu. aysel şimdi hamiş sen ve ben kaldık. İnşallah bizde Ayselin peşine takılırız.

hadi bakalım bacım Allah hayırlısını versin inşallah...

gayecim lütfen test yapma tatlım azcık sabırla bekle bak sonra insan çok üzülüyo beklersen sonunda :sm_cool: :sm_cool:

Canım birdahaki testi 2 gün sonra yapıcam bakalım çizgi daha belirginleşiyor mu diye. Umarım daha da belirginleşir.

anaaa uzun zamandır ılk sayfaya bakmamıstım aysel lıstemızı temızlemıs duzenlemıs...
cok az bekleyen kalmısız ınsallah bızde ust lısteye cıkarız yakın ve hayırlı zamanda....
evet gelmeyen arkadaşlar vardı onları falan düzenledim
inş listemiz hayırlı uğurlu gelir kızlar:Saruboceq:

canım doğum iznine karar verebilmiş değilim ama d. sonrası ücretsiz izin düşünüyorum
patronumun haberi yok daha-tatlicadiarzu-
kasımda muhtemel doğum gerçi c.tesi dr gidince belli olur
ekim başında izne çıkarım galiba bi aksilik olmazsa
izinlerimi d.sonrasına bırakmaya çalışacameyvahedigeldismile

çok sevindim çok merak etmiştim edayı tahmin ettim ama uğramayınca meraklandım olumunekankayizsmile

Gayeeee
ınsallah oyle olur

inşallah bende aynı fikirdeyim a.s.

hadı bakalım canım
bu cmtesı kalp atıslarınımı duyacaksınız??
herkeslee haber verdınızmı yoksa beklıyormusunuz?

12.gün belli olmaz mı ki zaten hamiş kalmış olsan

normal bir gidiat olsa belli olabilir canım ama ben iğne vurulduğum için iğne etkileyebiliyor.Çünkü içinde bhcg hormonu var bir miktar o iğnelerin. O da vücuttan 10 günde falan atılıyor diyorlar ama belli olmuyor testler onu da algılayabiliyorlar.

evet canım perhizi biliyorum söyledim eşime inşallah izni verirken son anda söylemez yoksa işimize yaramaz bak bunu hiç düşünmemiştim ha bi konuşayım eşimle canım sğaol hatırlattığın için bu arada inşallah o silik çizgi hamişliktendir ve daha net çıkar canım

Gayeeee
ınsallah oyle olur

hadı bakalım ınsallah hepınızı kasım annelerıne de dahıl ederız ...

arkanızdan da bız tabııkı aklinialirimsmile
bende gercı bu ay gectı dıom cunku esımın canı sıkkın maalesef bu aralar o da bu yoldakı herseyı etkılıo dıye tahmın edıyorum ama nasıb yanı Rabbım dılerse olur...

Amin canım benim inşallah 2. çizgim netleşir iyice. Şimdi eğer eşinin amiri hadi yarın izinlisin derse hiç bi işe yaramaz. Çünkü öncesinde ilişki olmuş olabilir.2-3 gün erkekte hiç bir şekilde boşalma olmaması lazım.

ınsallah canım bu ay lıste temızlensın hepımız hamıle kalalım
mucıze gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…