Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Aaa kızlar yok saymıyorum bunu açın kendinize birer face... artık istediğiniz gibi engellemeler de yapılabiliyor. sizi başkaları bulmasın istiyorsanız ona göre ayarlarsınız. mesaj gönderilmesini istemezseniz onu da ayarlarsınız...

bizim sınıfta da Satılmış Koç vardı =(
Okan Bayülgen'in kızı ıstanbul..
bir de TV de çıktı epeyce.. Adam kızına Beşiktaş ismini koymuş.. ilginç isimler var cidden.. Yosma ismi var mesela.. oda itici bence...

yosma eskiden güzel alınlı kadına denirmiş..şimdi farklı tabi...benim şemsi diye bayan müşterim vardı

yaw bacım işte yasak ben açarsam takılırım biliyorum o yüzden ...yoksa bende istememiyim sizleri görmeyi

ne biçim bi topik yaaa sabahtan beri slm veriyorum kımse cvp yazmıyorr herkes kendı arasında konusuyor belliirli kişiler hep birbiriyle konusyorlarrr.gidiyorum ben zaten gelmem hata olmus bu topiğeee.

kızlar albüm oluşturuyorum kendime bakabilirsiniz

ne biçim bi topik yaaa sabahtan beri slm veriyorum kımse cvp yazmıyorr herkes kendı arasında konusuyor belliirli kişiler hep birbiriyle konusyorlarrr.gidiyorum ben zaten gelmem hata olmus bu topiğeee.

kızma kuzu...sende katıl konuya..selamı bazen atlayabiliyor insan...alınganlığa gerek yok bence

hayatım dur 1 dk sanırım yazdıkların gelmedi... ben sadece bu yazını gördüm şu ana kadar kafamçokkarıştı

canım alınganlık yapma bazen yazılanlar sayfa yenilenince görülebiliyor ve sayfalar arttığından dolayı bazı yazılanları göremeyebiliyoruz

En son ultrasona 4-5 ay önce girmistim. Ama bisi yoktu. Bide bende herzaman öyle oluyo genelde yumurtlama tarihlerimde bilmiyorumkismile

ay simdi icime kurt düstü sempatiksalakcinni

kotu dusunme sen sımdı bakalım callısmalara devam edıp gunune bekle olmazsa gıdersın dr a

yaw bacım işte yasak ben açarsam takılırım biliyorum o yüzden ...yoksa bende istememiyim sizleri görmeyi

yasak derken ıs yerınde mı yasak

canım baktım bı mesaj yazmıssın slm nasılsınız dıye...
sımdı soyle oluyor genelde ortada bı muhabbet donerken slm verınce gorunmeyebılıyor arada kaynıo bıde tanıdık ınsanlar bıle olsa ...
yada arada mesajlar sayfa yenılenmıyorsa gorunmeyebılıyor...
bu sayfaya gelıpte bu sıkayetle ayrılan olmadı hıc ..
acele kaarr verme ıstersen yanlıs anlamıs olabılırsın olumunekankayizsmile

BİZİM MÜŞTERİMİZ VAR SATILMIŞ ARAÇ :)))

ne alaka arkadaşım ben selam verdiğini görmedim
ayrıca dün lapaci haye seninle ilgilenirken böyle bir yorum ypamamıştın nugün neden böyle davranıyorsun ki
canını sıkan başka bir durum mu var?

kızlar albüm oluşturuyorum kendime bakabilirsiniz

merak ettim bakayım hemenlaelaelaelaelae

Ay trde yine daha kolay isim koymak. Ama burda cok dikkat etmek gerekiyor. Mesela Ezel ismini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama almanca okununca esek cikiyo sempatiksalakcinni
Bi arkadasin kizina koymustu cok dedik yapma diye ama dinlemedi simdi anaokulunda cocuklr dalga geciyo.

evet kuzum işyerinde....ben takılırım bide kendimi biliyorum

yavru kuşlar ben sayfama resmimi koydum beni merak ediyosanız bakınn alkisalkisalkis

ya halev senin resimlerine bakılmıyor kuzu

yavru kuşlar ben sayfama resmimi koydum beni merak ediyosanız bakınn alkisalkisalkis

ne kadar hoş bir bayansın öle sen kuzu...kucağındakide aynı sen...Allah sanada versin aynı cadıdan...

ne kadar hoş bir bayansın öle sen kuzu...kucağındakide aynı sen...Allah sanada versin aynı cadıdan...

sağol canım bende seni merak ediyorum ya kıvırcık saçlı yuvarlak yüzlü kumral gibisin geliyo bu tatlışta yeğenim benim kızım gibi demi :Saruboceq:

baktım canım resmine ayrıca yorum da yazdım... yanındaki cimcime çok şeker... sende çok hoş bir bayansın... Ve ben seni bir yerden tanıyorum yahu :)) Ankarada gördüm galiba ben seni daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…