ben hatırlıyorum seni canım... Şimdi şöyle canım ara kanamanın birçok sebebi olabiliyor. kistten yada miyomdan olabiliyor.hamilelikte yerleşme kanaması gibi olabiliyor. Yada yaptığın soğan kürü etki etmiş olabilir. Öncelikle hemen yaptığın kürü bitir canım. Daha fazla devam etme. Anlaşılan sana pekte iyi gelmemiş bu kür. Ayrıca soğan kürü pco hastaları için önerilen bir kürdür kist eritmek amaçlı.
ama saracoglunun sıtesınde kanama olsa bıle devam edın yazıyo canım ayrıca belım de agrıyo benım
işler yoğunlaştı kuzum...ekledim galiba....ama herkeşe açık yapmadım...arkadaşlık gönderin bakamayanlar...bunun altı fena benim kocaman mide...72 kiloyum ben((
işler yoğunlaştı kuzum...ekledim galiba....ama herkeşe açık yapmadım...arkadaşlık gönderin bakamayanlar...bunun altı fena benim kocaman mide...72 kiloyum ben((
ehheheee.. lorkecim gördüm senin resimlerini.. sanal konuşurken hep bir insanın fotosunu görmek iyi oluyor... maşallahh pek uzun boylusunkıskandım seni baaakk :kedi:
halev, bitte, edut.. sizde resim göremiyorummm
lorkee sana yorum yapmadım alınma
face de görüyorum resimlerini opuyorumnanaktan
yalnız tekrar söyleyeyim fotojenik bir insansın
benim de canim cekti
Eve gidince bende koycam resim aklinialirimsmile
kız bosver ya kıloyu bence cok hıos bı bayansın masallah bayanssulusmile
edutcum seni de gördüümm alkisalkisalkisilk resimdeki eşin sanırım... 2. resimdeki kız sana da benziyor.. kızım desen inanırdım yani =)
sen asıl çıtırsın kuzu maşallah...
yok ayselım tahmın ettım kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım bu arada aklinialirimsmile
evet evet sen de koy hemen merak ettım bende
ya aksam ne yıyeceksınız ne yapacaksınız ...
mutfaga gırmem lazım ama nabsam kı
tavuk vardı dolapta onu mu cıkarsam hadı bı fıkır alısverısı yapalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?