Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bitteninde mi resmi var ben neden göremiyorum...
tamam bende koyuyoruumm resim =) gaza geldim....
hemde çok taze.. 4-5 gün öncesi.. h.sonu.. ilk hamile fotografım =) gerçi birşey belli değil amaaaaa.. idare edinn artık...
birazdan koyucam şu an yok bişi =)

sıze sordum mutfaga gırınce menu sekıllendı kafam da...
dunden az bezelyem arttıı onu tavukla karıstırıp ustune besamel sos kasar fırına verıyım...yanında corba ...
pılav yapmıcam esım kesın ıster ama yok yemesın gobegı cıkıo sonra :tomato:

oh oh afiyet olsun canim.
Bende hazir yufka ile börek yaparim bide corba herhalde. hic canim bisi istemiyor.

Bide dün esimle evde büyük temizlik yaptik yoruldum sempatiksalakcinni

Edut'cum tüm samimiyetimle söylüyorum çok pozitif bir bayansın ve çokta hoşsun.Allah nazardan saklasın. Resimdeki senin kızın mı?

yok bacım arkadaşımın...çok teşekkürler bu arada Allah razı olsun kızlar...

kız sen yat zaten olsun dedıgın gıbı esın yapar bıseyler gelınce ..
bnede ptesı oyleydım ya esım sakın yemek yapma dedı ama ıcı durmuyo ınsanın bı bezelye yaptım ıste basıt hemen dıye
MERHABALAAAAR a.s.

merhabalr sıze de hosgeldınız

kızlar ben bı mutfaga kacıom gorusuruz yıne

ay canim cok sekersin. göbisinde belli degil henüz :)
Ama gercekden cok tatlisin güzel bir bayansin

inşallah tez zamanda
göbüşlü resimlerimizi gösteririz birbirimize inşallah

ınsallah yaa ne de guzel olur

evet rsmi koydum bendeee =)

oo bacım cok hos cıkmıssın kız bende senı buyuk dıe tahmın edıodum kucukmussun sen de yas kactı senın yada mınyonluktan mı yırtıyon aklinialirimsmile

kızlar ben azcık işimi azaltayım döneceğim size....benle ilgili güzel sözleriniz çok mutlu etti beni,....sizlerde çok çıtırsınız benden demesi... atladığım mesaj varsa nolur kusura bakmasın hemen geliyorum kuzularımmm

lorkee, barays, lapacı canlarım arkadaşlık teklifimi kabul edin belki resimleri görürsünüz

;Sebincim selam... bugün albüm açıp resim koyma günü :)) hadi sende katıl bu furyaya. senin de yüzünü görmüş olalım :)
çok güzel fikr de canımıniçi ben işteyim.resmim yok ki burda.ama evden girebilirsem bir ara hazırlarım olur mu?

çok güzel fikr de canımıniçi ben işteyim.resmim yok ki burda.ama evden girebilirsem bir ara hazırlarım olur mu?

süper olur canım... :) ayy iyice kaynaştık biz bu topicte. İnşallah tez zamanda hepimiz hamiş oluruz ve bebişlerimizin de resimlerini koyarız buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…