Canım çok tatlısın yaaa
çok samimi ve içten bir olduğun belli canım yaaa
bitte de öyle kalbiniz yüzünüze yansımış zemuszemus
sıze sordum mutfaga gırınce menu sekıllendı kafam da...
dunden az bezelyem arttıı onu tavukla karıstırıp ustune besamel sos kasar fırına verıyım...yanında corba ...
pılav yapmıcam esım kesın ıster ama yok yemesın gobegı cıkıo sonra :tomato:
Edut'cum tüm samimiyetimle söylüyorum çok pozitif bir bayansın ve çokta hoşsun.Allah nazardan saklasın. Resimdeki senin kızın mı?
valla benim kolumu kaldıracak halim yok kızlar. dün yemek yapmıştım ama bugün hiç gücüm yok. Sanırım akşam eşim gelince salçalı makarna yoğurt bide çorba yapıcam. yada belki eşim yapar bişiler
MERHABALAAAAR a.s.
işler yoğunlaştı kuzum...ekledim galiba....ama herkeşe açık yapmadım...arkadaşlık gönderin bakamayanlar...bunun altı fena benim kocaman mide...72 kiloyum ben((
MERHABALAAAAR a.s.
bitteninde mi resmi var ben neden göremiyorum...
tamam bende koyuyoruumm resim =) gaza geldim....
hemde çok taze.. 4-5 gün öncesi.. h.sonu.. ilk hamile fotografım =) gerçi birşey belli değil amaaaaa.. idare edinn artık...
birazdan koyucam şu an yok bişi =)
hakkaten bende baktım koymamıs benım de boyutları buyuk de resımlerın onu kuculttum 2 tane koydum hadı bakan baksın kaldırırım sonra zemuszemus
merhaba tatlım nasılsın?
inşallah tez zamanda
göbüşlü resimlerimizi gösteririz birbirimize inşallah
evet rsmi koydum bendeee =)
;Sebincim selam... bugün albüm açıp resim koyma günü :)) hadi sende katıl bu furyaya. senin de yüzünü görmüş olalım :)MERHABALAAAAR a.s.
ay canim cok sekersin. göbisinde belli degil henüz :)
Ama gercekden cok tatlisin güzel bir bayansin
çok güzel fikr de canımıniçi ben işteyim.resmim yok ki burda.ama evden girebilirsem bir ara hazırlarım olur mu?;Sebincim selam... bugün albüm açıp resim koyma günü :)) hadi sende katıl bu furyaya. senin de yüzünü görmüş olalım :)
çok güzel fikr de canımıniçi ben işteyim.resmim yok ki burda.ama evden girebilirsem bir ara hazırlarım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?