Canım bence bir doktora başvur bu konuda. Şimdi biz ne desek yanlış olur yada seni evhamlandırırız. En iyisi jinekolojik bir muayeneden geçmen[/QUOTbılmıyorum ya su an dkr a gıtme gıbı bı sansım yok malesef beklıyım bakalım nolcak cogalırsa gıderım
Canım bence bir doktora başvur bu konuda. Şimdi biz ne desek yanlış olur yada seni evhamlandırırız. En iyisi jinekolojik bir muayeneden geçmen[/QUOTbılmıyorum ya su an dkr a gıtme gıbı bı sansım yok malesef beklıyım bakalım nolcak cogalırsa gıderım
Canım aslında atlamamak lazım böyle durumları.1-2 gün daha bekle eğer yine kanaman olursa mutlaka git doktora. rahimde olan ufak miyomlar yada kistler kanama yapabilirler... Yada kanaman lekelenme şeklindeyse belkide hamile kaldın yerleşme kanaması geçiriyorsun.
canım hıc bı fıkrım yok acıkcası ama nası bı kanama yanı lekelenme seklınde mı rengı vs nasıl
Canım aslında atlamamak lazım böyle durumları.1-2 gün daha bekle eğer yine kanaman olursa mutlaka git doktora. rahimde olan ufak miyomlar yada kistler kanama yapabilirler... Yada kanaman lekelenme şeklindeyse belkide hamile kaldın yerleşme kanaması geçiriyorsun.
bılmıyorum ya zaten arad kıstım oluyo sonra gıttıgımde yokolmus dıyo dr hatırladınız benı dımı gecen sohbet etmıstık bıraz
edutttttt nolduuu bekliyos yanii
alıntı yaptım da olmadı kızlar yanı tam kan rengınde sogan suyu ıcıyorum 6 gundur o yaparmıkı deneyen varmı aranızda
tamam şimdi tekrar koyuyorum yetişen bakar heuheu
bılmıyorum ya zaten arad kıstım oluyo sonra gıttıgımde yokolmus dıyo dr hatırladınız benı dımı gecen sohbet etmıstık bıraz
gayeye katılıyorum... doktora sorman en doğrusu olur.. bir sürü sebebi olabilir çünkü..
geçmiş olsun diyeyim..
canım sogan suyu ıcıyorsan o zaman olmus bazı arkadaslarda ama sen yıne de dr sor en ıyısı telefonlada olsa
heh gordum sımdı cok hos cıkmıssın kucagında kı de kim
ben yetişemedim galiba resimlere =(((((
ben baktım senin albümüne halevv özellikle o deniz manzaralıda çok hoş çıkmışsınıss opuyorumnanaktan
yaa edut ressim koycam diye gitti seçemedi mi yoksa edutcuum biz seni her halinle beyenirizz :lepi:
ben de goremedım halevın fotolarını bıtte nası gordu kı anlamadım bızı mı keklıyo yoksa sempatiksalakcinniben göremedim yaaa
hep hata veriyor
ben hatırlıyorum seni canım... Şimdi şöyle canım ara kanamanın birçok sebebi olabiliyor. kistten yada miyomdan olabiliyor.hamilelikte yerleşme kanaması gibi olabiliyor. Yada yaptığın soğan kürü etki etmiş olabilir. Öncelikle hemen yaptığın kürü bitir canım. Daha fazla devam etme. Anlaşılan sana pekte iyi gelmemiş bu kür. Ayrıca soğan kürü pco hastaları için önerilen bir kürdür kist eritmek amaçlı.
ben göremedim yaaa
hep hata veriyor
ben de goremedım halevın fotolarını bıtte nası gordu kı anlamadım bızı mı keklıyo yoksa sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?