lorkee çok tatlı bi yüzün var maşallah Allah güldürsün hep :))
canım ya aynı seyı bende dıom sureklı esımde sasırıo ama dıom ona da bız bayanlar daha hassasız yanı normalGeçen konuşuyoduk ya yaşlandık diye valla her gün bir yerim ağrıyor bir şikayetim var.ama çok şükür ki çok ciddi bir şeyim yok.sen nasılsın?bulantın falan var mı?
evet evet hadı tezahurat yapalım bende sebını merak edıyorum coookkk;Sebincim selam... bugün albüm açıp resim koyma günü :)) hadi sende katıl bu furyaya. senin de yüzünü görmüş olalım :)
işler yoğunlaştı kuzum...ekledim galiba....ama herkeşe açık yapmadım...arkadaşlık gönderin bakamayanlar...bunun altı fena benim kocaman mide...72 kiloyum ben((
lorkee, barays, lapacı canlarım arkadaşlık teklifimi kabul edin belki resimleri görürsünüz
kızz sen tam benim tahmin ettiğim gibisin çok hoşsun yani kilo falan görünmüyo hiç maşallah yerimseniben
resmine bayıldım.ne şeker :icecream: yiyesim geldi o bebişi
süper olur canım... :) ayy iyice kaynaştık biz bu topicte. İnşallah tez zamanda hepimiz hamiş oluruz ve bebişlerimizin de resimlerini koyarız buraya
inşallah tez zamanda
göbüşlü resimlerimizi gösteririz birbirimize inşallah
sagol canım benım ınsallah hepımızın yuzu hep gulsun
canım ya aynı seyı bende dıom sureklı esımde sasırıo ama dıom ona da bız bayanlar daha hassasız yanı normal
bıde bız sureklı soluyoz belkı ama oole yatıp kalkmamazlık olmuyo onlar bı grıp oluo aman yatak dosek kaydirigubbakcemile3
evet evet hadı tezahurat yapalım bende sebını merak edıyorum coookkk
cunku o yorum yazarken hep bı arkadasım var o canlanıyo zıhnımde :lepi:
ya ama sız boyle dedıkce ben ozenıyorum yaa...evet hatta benim aklımda olan bir pazar günü seninle buluşmak.biliyorum kocişin evde olur pazarları ama artıkın bize bir pazar bir kaç saat versinler di mi?hatta ankarada olan diğer arkadaşlarda gelmek isterlerse hep beraber buluşuruz.
lorkee ve lapacıyı gorebıldım bende cok tatlısınız kızlaropuyorumnanaktan
eşim geçen bana sen ilk çocukta böyle her gün şikayet edersen kalan 5 bebeği nasıl doğurcan dedi.neee diye gözlerimi bir açmışım şaka şaka dedi hemen korkudan.
evde nete ilk girdiğimde hazırlıcam albüm.söz ama şu anda işteyim :çok üzgünüm:
evet hatta benim aklımda olan bir pazar günü seninle buluşmak.biliyorum kocişin evde olur pazarları ama artıkın bize bir pazar bir kaç saat versinler di mi?hatta ankarada olan diğer arkadaşlarda gelmek isterlerse hep beraber buluşuruz.
ınsallah yaa ne de guzel olur
oo bacım cok hos cıkmıssın kız bende senı buyuk dıe tahmın edıodum kucukmussun sen de yas kactı senın yada mınyonluktan mı yırtıyon aklinialirimsmile
ya halev sen ende zaten arkadaş listesindesin. =((lorkee, barays, lapacı canlarım arkadaşlık teklifimi kabul edin belki resimleri görürsünüz
ay canim cok sekersin. göbisinde belli degil henüz :)
Ama gercekden cok tatlisin güzel bir bayansin
süper olur canım... :) ayy iyice kaynaştık biz bu topicte. İnşallah tez zamanda hepimiz hamiş oluruz ve bebişlerimizin de resimlerini koyarız buraya
ayy süper oldu bu gün sizleri görünce çok mutlu oldum ben ya sanki sanal muhabbetten uzaklaştık samimiyet oluştuu :sm_cool: :1hug: sırnaşık şey
ben hala göremiom seni yavvv... arkadaşlık listesinde mi diğiliz ki... ?
bugün aynen bu mevzuda konuşuldu ama kıvırcık tehdit etti bizi eğer ben Ankaradayken buluşmazsanız buluştuğunuz yere bomba ihbarı yaparım diye kaydirigubbakcemile3
ya ama sız boyle dedıkce ben ozenıyorum yaa...
kız valla sımdıye kadar bulusmadıgınız hata hemen toplanın bakalım foto ceker yollarsınız bıze de artık
saol canım...
halev sonunda gordum fotoları bu arada...
cok hos bır cıftsınız Allah mutlugunuzu daım etsın
yaş 29 =))) minyonum sanırsam... boyum 1.60.. kilom 52.. şimdilik =)))
ya halev sen ende zaten arkadaş listesindesin. =((
saol canım yyaa...
vallaaa iyice kaynaştık artıkınnn... aylarca sohbet edinceee =)))))
kızz ben kaldırmıştım resmimi senin için şimdi bida koyayım bakınca söle kaldırıyim
sağol tatlım tşk ettim.
ay canım sonradan gördüm ben gelene kadar sayfalar çoğalmış arkadaş listesine bakmak sonradan aklıma geldi kusura bakma tatlım
bu arada hepinizi gördüm hepiniz düşündüğüm gibisiniz bi bitterimi göremedim hemen kaldırmış ben bakmaya çalışana kadar akannehir yalnız ben çok mu küçük kalmışım sanki görüntü olarak 1,55 boy 45 kilo sizi görünce küçük hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
şimdi baktım yine resim göremiyorum.. tombiş bi bebek var sadece.. sen diilsin dimi o lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?