Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorkee çok tatlı bi yüzün var maşallah Allah güldürsün hep :))

sagol canım benım ınsallah hepımızın yuzu hep gulsun

Geçen konuşuyoduk ya yaşlandık diye valla her gün bir yerim ağrıyor bir şikayetim var.ama çok şükür ki çok ciddi bir şeyim yok.sen nasılsın?bulantın falan var mı?
canım ya aynı seyı bende dıom sureklı esımde sasırıo ama dıom ona da bız bayanlar daha hassasız yanı normal
bıde bız sureklı soluyoz belkı ama oole yatıp kalkmamazlık olmuyo onlar bı grıp oluo aman yatak dosek kaydirigubbakcemile3

;Sebincim selam... bugün albüm açıp resim koyma günü :)) hadi sende katıl bu furyaya. senin de yüzünü görmüş olalım :)
evet evet hadı tezahurat yapalım bende sebını merak edıyorum coookkk
cunku o yorum yazarken hep bı arkadasım var o canlanıyo zıhnımde :lepi:

işler yoğunlaştı kuzum...ekledim galiba....ama herkeşe açık yapmadım...arkadaşlık gönderin bakamayanlar...bunun altı fena benim kocaman mide...72 kiloyum ben((

kızz sen tam benim tahmin ettiğim gibisin çok hoşsun yani kilo falan görünmüyo hiç maşallah yerimseniben

lorkee, barays, lapacı canlarım arkadaşlık teklifimi kabul edin belki resimleri görürsünüz

bacım gelmedı arkadaslık teklıfın de bana bende sana yollamıstım o da sana gelmedı sanırım
kızz sen tam benim tahmin ettiğim gibisin çok hoşsun yani kilo falan görünmüyo hiç maşallah yerimseniben

dımı ama bnede oyle dedım masallahı var bayanssulusmile

süper olur canım... :) ayy iyice kaynaştık biz bu topicte. İnşallah tez zamanda hepimiz hamiş oluruz ve bebişlerimizin de resimlerini koyarız buraya

evet hatta benim aklımda olan bir pazar günü seninle buluşmak.biliyorum kocişin evde olur pazarları ama artıkın bize bir pazar bir kaç saat versinler di mi?hatta ankarada olan diğer arkadaşlarda gelmek isterlerse hep beraber buluşuruz.

eşim geçen bana sen ilk çocukta böyle her gün şikayet edersen kalan 5 bebeği nasıl doğurcan dedi.neee diye gözlerimi bir açmışım şaka şaka dedi hemen korkudan.
evde nete ilk girdiğimde hazırlıcam albüm.söz ama şu anda işteyim :çok üzgünüm:

ya ama sız boyle dedıkce ben ozenıyorum yaa...
kız valla sımdıye kadar bulusmadıgınız hata hemen toplanın bakalım foto ceker yollarsınız bıze de artık

lorkee ve lapacıyı gorebıldım bende cok tatlısınız kızlaropuyorumnanaktan

saol canım...

halev sonunda gordum fotoları bu arada...
cok hos bır cıftsınız Allah mutlugunuzu daım etsın

ben de okuyunca :1shok: sempatiksalakcinni
sasırdım bırden ...
aman yasımız saglımız yerınde olsun ınsallah Allah bakabılecegımız kadar cocuk nasıb etsın ınsallah

bugün aynen bu mevzuda konuşuldu ama kıvırcık tehdit etti bizi eğer ben Ankaradayken buluşmazsanız buluştuğunuz yere bomba ihbarı yaparım diye kaydirigubbakcemile3

ayy süper oldu bu gün sizleri görünce çok mutlu oldum ben ya sanki sanal muhabbetten uzaklaştık samimiyet oluştuu :sm_cool: :1hug: sırnaşık şey

ınsallah yaa ne de guzel olur

oo bacım cok hos cıkmıssın kız bende senı buyuk dıe tahmın edıodum kucukmussun sen de yas kactı senın yada mınyonluktan mı yırtıyon aklinialirimsmile

yaş 29 =))) minyonum sanırsam... boyum 1.60.. kilom 52.. şimdilik =)))

lorkee, barays, lapacı canlarım arkadaşlık teklifimi kabul edin belki resimleri görürsünüz
ya halev sen ende zaten arkadaş listesindesin. =((

ay canim cok sekersin. göbisinde belli degil henüz :)
Ama gercekden cok tatlisin güzel bir bayansin

saol canım yyaa...

süper olur canım... :) ayy iyice kaynaştık biz bu topicte. İnşallah tez zamanda hepimiz hamiş oluruz ve bebişlerimizin de resimlerini koyarız buraya

vallaaa iyice kaynaştık artıkınnn... aylarca sohbet edinceee =)))))

sağol tatlım tşk ettim.

ay canım sonradan gördüm ben gelene kadar sayfalar çoğalmış arkadaş listesine bakmak sonradan aklıma geldi kusura bakma tatlım

bu arada hepinizi gördüm hepiniz düşündüğüm gibisiniz bi bitterimi göremedim hemen kaldırmış ben bakmaya çalışana kadar akannehir yalnız ben çok mu küçük kalmışım sanki görüntü olarak 1,55 boy 45 kilo sizi görünce küçük hissettim kendimikaydirigubbakcemile3

oyy oyy.. 45 kilo.. ne güsel yyaaaaaa... minicik şirin bi hamile olursun sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…