Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

baktım canım resmine ayrıca yorum da yazdım... yanındaki cimcime çok şeker... sende çok hoş bir bayansın... Ve ben seni bir yerden tanıyorum yahu :)) Ankarada gördüm galiba ben seni daha önce

çok sağol gayecim bizimde böle tatlı cimcimelerimiz olcak inşallahh. karşılaştık mı acaba bi yerlerde :)) :içelim:

Lorke ne yapim icime kurt düstü bikere bilmiyorumkismile

yaaa canım benim bak kendimi kötü hissettim şimdi. bu kadar telaş yapmana gerek yok. Kist oluşmuş olsa bile adetini belke.Bırak süreç normal ilerlesin. Zaten adetinle gider eğer kist varsa. Adetin gecikmediği yada daha rahatsız edici bir durum yaşamadığın sürece doktora koşmana gerek yok bence.

kızlar albüm oluşturuyorum kendime bakabilirsiniz

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

böyle bir hata veriyor

Cok sükür adetlerim hep geliyo ama kist olursa bebekde olmaz dimi bilmiyorumkismile
Sen kendini kötü hissetmene gerek yok tatlim.:1hug:
Zaten 1-2 ay sonra hala olmassa bisiler ozaman tekrar doktora gitcem.
6.ayda olmassa gel demisti bu defa 6.oluyo ama ben biraz daha beklerim.

sağol canım bende seni merak ediyorum ya kıvırcık saçlı yuvarlak yüzlü kumral gibisin geliyo bu tatlışta yeğenim benim kızım gibi demi :Saruboceq:

hakketten doğru yuvarlak suratlı kıvırcıkım ben dur koyayım resmimi alırım sonra

baktım canım resmine ayrıca yorum da yazdım... yanındaki cimcime çok şeker... sende çok hoş bir bayansın... Ve ben seni bir yerden tanıyorum yahu :)) Ankarada gördüm galiba ben seni daha önce

oo herkesler resim koymaya başlamıs yahu...
merak etıım bende sımdı

kızlar bana acıl bı vevap nolur adetım bıtelı 12 gun oldu gene kanamam var sımdı nerdenını bılen varmı

kızlar bana acıl bı vevap nolur adetım bıtelı 12 gun oldu gene kanamam var sımdı nerdenını bılen varmı

Canım bence bir doktora başvur bu konuda. Şimdi biz ne desek yanlış olur yada seni evhamlandırırız. En iyisi jinekolojik bir muayeneden geçmen

bitterim senin resimler mi var ben göremiyorumzaten benimkiler de görünmüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…