baktım canım resmine ayrıca yorum da yazdım... yanındaki cimcime çok şeker... sende çok hoş bir bayansın... Ve ben seni bir yerden tanıyorum yahu :)) Ankarada gördüm galiba ben seni daha önce
Lorke ne yapim icime kurt düstü bikere bilmiyorumkismile
çok sağol gayecim bizimde böle tatlı cimcimelerimiz olcak inşallahh. karşılaştık mı acaba bi yerlerde :)) :içelim:
ya halev senin resimlerine bakılmıyor kuzu
kızlar albüm oluşturuyorum kendime bakabilirsiniz
yaaa canım benim bak kendimi kötü hissettim şimdi. bu kadar telaş yapmana gerek yok. Kist oluşmuş olsa bile adetini belke.Bırak süreç normal ilerlesin. Zaten adetinle gider eğer kist varsa. Adetin gecikmediği yada daha rahatsız edici bir durum yaşamadığın sürece doktora koşmana gerek yok bence.
neden yapmam gerekn bişey mi var ki resimleri yükledim albüme:çok üzgünüm:
neden yapmam gerekn bişey mi var ki resimleri yükledim albüme:çok üzgünüm:
sağol canım bende seni merak ediyorum ya kıvırcık saçlı yuvarlak yüzlü kumral gibisin geliyo bu tatlışta yeğenim benim kızım gibi demi :Saruboceq:
baktım canım resmine ayrıca yorum da yazdım... yanındaki cimcime çok şeker... sende çok hoş bir bayansın... Ve ben seni bir yerden tanıyorum yahu :)) Ankarada gördüm galiba ben seni daha önce
ben baktım senin albümüne halevv özellikle o deniz manzaralıda çok hoş çıkmışsınıss opuyorumnanaktan
kızlar bana acıl bı vevap nolur adetım bıtelı 12 gun oldu gene kanamam var sımdı nerdenını bılen varmı
bitte sende foto goremedım kaldırdın mı hemen yoksa aklinialirimsmile
kızlar bana acıl bı vevap nolur adetım bıtelı 12 gun oldu gene kanamam var sımdı nerdenını bılen varmı
hemen koydum sildim resmimi sende koysana ya bu kadar sohbet ediyoruz insan merak ediyo yani :)) lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?