Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

artı benim ağrıdan beynim infilak edecek...az sonraaa

halev sana ne diyeceğim..senin eşini ben bir okul arkadaşıma benzettim , siması yabancı gelmedi ama bulamadım...arıdan mı mezun, benmi benzettim

insan insana benzer tatlım eşim baba mesleği gereği bir çok yere gitmiş karadeniz hariç heryeri gezmiş diyebilirim canım en son silifke/mersin okumuş

insan insana benzer tatlım eşim baba mesleği gereği bir çok yere gitmiş karadeniz hariç heryeri gezmiş diyebilirim canım en son silifke/mersin okumuş

ilkoulda mersinde değildir herhalde dimi...ilkokulda mersinde okudum ben ama...dediğin gibi benzetmiş olma olasılığım yüksek

canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize çok ama çok işyi bakın pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum daima pozitif düşünün pozitif olsun herşey opuyorumnanaktan

bende kaçıyom artıkım.. zaten pek katılamadım bugün işelrden..
herkese iyi haftasonları canlarım.
kendinize iyi baakkııınnn
sevgiyle kalınnn

canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize çok ama çok işyi bakın pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum daima pozitif düşünün pozitif olsun herşey opuyorumnanaktan

Iyi aksamlar canim. P.tesi görüsürüz sende iyi bak kendine.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…