gayecim hayırlısı olsun canım stres yapma hamilesin bendede silik çıkmıştı kesin hamişsin canım benim hüsranla bitti inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına
günaydın kızlar...kızlar yeni tarih veriyorum 17 nisan....diğer 22 martakilere başarılar diliyorum. ben bu ay 2 gün erken oldum....cumartesi lekelenme oldu pazar geldi şekerim.....
GÜnaydın lorkee
nasılsın?
Heyecanla gayeyİ beklİyorum
günaydın kızlarrrrr
clarita canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin
gayecim sonucunu merakla bekliyoruzz çabuk gel
bu arada kızlar dün benim dogum günümdü girmek istedim beraber halay çekeriz nasıl olsa hamişlik için çekemiyoruz dedim ama site sorunluydu giremedim
günaydın kızlarrrrr
bu arada kızlar dün benim dogum günümdü girmek istedim beraber halay çekeriz nasıl olsa hamişlik için çekemiyoruz dedim ama site sorunluydu giremedim
ugrasıyor olabılırler de bu kadar da surmemesı lazım az once yonetıme mesaj attım bakalım ne cvp geleceknazara geldi site herhalde canım yada site yönetimi birşeylerle uğrşıyorlar sanırım
günaydın kızlarrrrr
annem aradı şimdi kardeşim yeni evlenmişti bizim gelin hamileymiş ya çok pis bi duygu bu kendimden nefret ediyorum kardeşimin mutluluguna bile sevinemedim igrenç bi insan oldum çıktım ben ya
yazıklar olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?