Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar...kızlar yeni tarih veriyorum 17 nisan....diğer 22 martakilere başarılar diliyorum. ben bu ay 2 gün erken oldum....cumartesi lekelenme oldu pazar geldi şekerim.....

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum. zemuszemus

edutum geçmiş olsun inşallah bir dahaki aya tutar
clarita canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
gayecim inşallah olumlu sonuçlar verirsin hepimize hayırlısı olsun

gayeeeeeeeeeeeeealkisalkisalkis

kuşum yoksa kasım annesi mi olucaksın sen :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allahım inşallah...merakla bekliyorum:Saruboceq:

GÜNAYDIN KIZLARRRR

Gaye umarım güzel haberler alırız
Edut canım umarım nisanda o güzel haberi alacaz tatlım
Clarita canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra böyle bir acı yaşamazsın tatlım:Saruboceq:

gunaydın edut bebıskom aysel halev zeytın ...
baska kım var goremıyorum...

gayecim hayırlısı olsun canım stres yapma hamilesin bendede silik çıkmıştı kesin hamişsin canım benim hüsranla bitti inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına

canım gecmıs olsun ...Allah yardımcın olsun tekrr bu uzuntuyu yasatmasın ınsallah
günaydın kızlar...kızlar yeni tarih veriyorum 17 nisan....diğer 22 martakilere başarılar diliyorum. ben bu ay 2 gün erken oldum....cumartesi lekelenme oldu pazar geldi şekerim.....

canım sana da gecmıs olsun ya hayılrısı valla..zaten antıbıyotıık falan kullanıyordun dımı ...
bıtsın bakalım rahat gecır bu ay sonra devam hepbırlıkte yola ...

günaydın kızlarr kimler var bilmiyorum h. sonu sitede sorun vardı sanırım
nasılsınız gaye varmı bir gelişme canım
barays lorke bebişko bafo halev nasılsınız
edut geçmiş olsun canım inş. öbür aya umudumuz kaybetmek yok benimde yakın çarş. günü olmam lazımm

ya ne oluyo siteye anlamıyorum ...
yönetiiim duy sesimizi onlıne kısıler gorunmeyınce muhabbet ılerlemıyo sıte kac gundur sureklı hata verıyor...

nazara geldi site herhalde canım yada site yönetimi birşeylerle uğrşıyorlar sanırım

günaydın kızlarrrrr
clarita canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin
gayecim sonucunu merakla bekliyoruzz çabuk gel

bu arada kızlar dün benim dogum günümdü girmek istedim beraber halay çekeriz nasıl olsa hamişlik için çekemiyoruz dedim ama site sorunluydu giremedim

Günaydin canim. Gecmis dogum günün kutlu olsun.
Yarinda benim dogum günüm zemuszemus

canım doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olur inşallah:teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:

annem aradı şimdi kardeşim yeni evlenmişti bizim gelin hamileymiş ya çok pis bi duygu bu kendimden nefret ediyorum kardeşimin mutluluguna bile sevinemedim igrenç bi insan oldum çıktım ben ya
yazıklar olsun bana

nazara geldi site herhalde canım yada site yönetimi birşeylerle uğrşıyorlar sanırım
ugrasıyor olabılırler de bu kadar da surmemesı lazım az once yonetıme mesaj attım bakalım ne cvp gelecek

evet canım bende dun burdan kutlmaka ıstedım herkes duysun dıye baktım acılacagı yok sonra face e yazayım bari dedım :lepi:

annem aradı şimdi kardeşim yeni evlenmişti bizim gelin hamileymiş ya çok pis bi duygu bu kendimden nefret ediyorum kardeşimin mutluluguna bile sevinemedim igrenç bi insan oldum çıktım ben ya
yazıklar olsun bana

canım senı cok ıyı anlıyoruz emın ol...
hayılırlısı olsun nabalım ..
bende gecen aynı seyı dusundum kardesım evlı bıle degıl benım daha yaza evlencem dıo...valla sen benden once dogurursun bıle dedım sempatiksalakcinni
işi geyiğe vuruyoruz artık

herkese günaydın kızlar kimlerin olduğu gözükmüyo nasılsınız

doğum günün kutlu olsun kvrck inşallah bebeğin gelir onunda doğum günlerini kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…