ben gidiyom kızlarr ii tatillerrr
canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize çok ama çok işyi bakın pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum daima pozitif düşünün pozitif olsun herşey opuyorumnanaktan
bende kaçıyom artıkım.. zaten pek katılamadım bugün işelrden..
herkese iyi haftasonları canlarım.
kendinize iyi baakkııınnn
sevgiyle kalınnn
Neyse ben kacayim ozaman yarim saate kadar cikarim zaten.
Oh be haftasonu geldi sositososito
arkadaşlar yeni girdik diye dışlanmak niye bi soru sorduk kimse ilgilenmemiş bile .bu mu sizin dostluğunuz. ilgilenenler 688 .sayfaya bakıp yorum yaparlarsa sevinicem yanii...
mrh arkadaşlar ,ben bir soru sormak istiyorum size.benim adet düzenim 35-36 günde bir gelir adetim.son 3 ayı yazıyorum: 29 ekim ,5 aralık, 9 ocak .şubat ayında 14 şubat beklerken (5,6 gün sonrası yani) 4 gün öncesi geldi, yani 5 şubat-6 şubat gibi.bu ay da yani mart ayı henüz gelen bişi yok ki bugün ayın 18 mart. şubat ayını 28 çektiğini hesaplayarak bu ay adet tarihim ne olmalı ?benim hesaplarıma göre. şubatın 3 gün attığını farzedersek 9 mart tam 30gün oluyo 5-6 gün geciktiğini farzedelim.15mart gelmesi gerkiyordu.bugün test yaptım(kan tasti değil) negatif çıktı 3gün gecikmeyle belli olur mu testte.yoksa geçen ay 4 gün erken geldi ona göre mi heaplıycam.dün girdiğimiz ilişkiden negatif bile olsa kalma ihtimali olabilirmi döllenirse eğer. kafam çok karışık .beni aydınlatırsanız çok sevinirim.göğüslerimde bi ağrı yok bu arada .bu neyin işareti.
slm kızlar ben yeni geldim
sabahtan biraz çalıştım
sonra dr kontrolüm vardı
2-3 saat sürdü anca gelebildim
herşey normal güzel
gaye hamile degil misin
Canım bilmiyorum... yarın progestan ilacım bitiyor. Çarşambaya kadar kırmızılar gelmezse netleşecek durum... Şu an için hamile değilim diyorum. Çünkü hiçbişey belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?