Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya kızlar ben parol içtim..adete kötümüydü o yafuuu

ben gidiyom kızlarr ii tatillerrr

canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize çok ama çok işyi bakın pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum daima pozitif düşünün pozitif olsun herşey opuyorumnanaktan

bende kaçıyom artıkım.. zaten pek katılamadım bugün işelrden..
herkese iyi haftasonları canlarım.
kendinize iyi baakkııınnn
sevgiyle kalınnn

Neyse ben kacayim ozaman yarim saate kadar cikarim zaten.
Oh be haftasonu geldi sositososito

iyi haftasonları kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
p.tesi güzel haberlerle gelirsiniz bol hamiş haberlikaydirigubbakcemile2

parol ağır bir ağrı kesici değil canım
hamişlerde içiyo merak etme
bitannn burdasın sanırım ben çıkıyorum
p.tesi bende resim yüklerim kızlarr ok byeee

arkadaşlar yeni girdik diye dışlanmak niye bi soru sorduk kimse ilgilenmemiş bile .bu mu sizin dostluğunuz. ilgilenenler 688 .sayfaya bakıp yorum yaparlarsa sevinicem yanii...

arkadaşlar yeni girdik diye dışlanmak niye bi soru sorduk kimse ilgilenmemiş bile .bu mu sizin dostluğunuz. ilgilenenler 688 .sayfaya bakıp yorum yaparlarsa sevinicem yanii...

canım kimsecikler yok diye pek geçmişe bakmadım hemen bakıyorum şimdi

Canım geriden başlayarak cevaplamaya çalışayım; Adet gecikmesinden 3 gün sonra büyük ihtimalle idrar testinde sonuç alırsın.Geç döllenme bile olsa en azından 2. çizgi silik çıkar.Kaldı ki adetten sonra 1 gün gecikme ile %100 sonuç veren biraz pahalı idrar testleri de var. (fortel ve predictor gibi). Adet tarihlerine genelde +3 -3 yapabilirsin.Bu mevsim değişimlerinden falan kaynaklanabilir hatta bu 1 hafta bile olabilir. yalnız 14 şubatta beklerken 5 şubatta geldi demişsin bu durumda 4 gün değil yaklaşık 10 güne yakın bir süre var arada. Bu durumu herşey tetiklemiş olabilir.Mevsimsel değişim,stresli gergin bir dönem yada yakın zamanda kullandığın ilaçlar varsa onlar da etkilemiş olabilir.
Bunun dışında 35-36 günlük periyoddan bahsediyorsun.Bu süre biraz uzun bir süre.Daha doğrusu doktorların biraz şüpheli yaklaştıkları bir süreç. Yakın zamanda hiç jinekolojik muayene oldun mu?

slm kızlar ben yeni geldim
sabahtan biraz çalıştım
sonra dr kontrolüm vardı
2-3 saat sürdü anca gelebildim
herşey normal güzel

slm kızlar ben yeni geldim
sabahtan biraz çalıştım
sonra dr kontrolüm vardı
2-3 saat sürdü anca gelebildim
herşey normal güzel

bebişini gördün mü ayselcim? nasıl gözüküyordu?

Bende bugün iyice strese girdim... içim içimi yiyor.Klomen topiğindeki arkadaşlarla konuştum biraz bugün bide testlerin resimlerini koydum.buraya da koyayım bir bakın bakalım.Resimler pek iyi değil makinadan dolayı.

tebrikler tatlim darisi basimiza bende gittim hap tedavisi olmak icin kadin erkekn dedi anlamadim bende

gaye hamile degil misin

Canım bilmiyorum... yarın progestan ilacım bitiyor. Çarşambaya kadar kırmızılar gelmezse netleşecek durum... Şu an için hamile değilim diyorum. Çünkü hiçbişey belli değil.

gayecim hayırlısı olsun canım stres yapma hamilesin bendede silik çıkmıştı kesin hamişsin canım benim hüsranla bitti inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına

günaydın kızlar gayeciğim hamilesin inş. canım yaa testte bariz belli
çatlatma iğnesi falan vuruldun mu
clarita geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…