doğum günün kutlu olsun kvrck inşallah bebeğin gelir onunda doğum günlerini kutlarız
Günaydin canim. Gecmis dogum günün kutlu olsun.
Yarinda benim dogum günüm zemuszemus
canım doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olur inşallah:teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:
kvrck geçmiş doğum günün kutlu olsun iyi doğmuşsun tatlım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
annem aradı şimdi kardeşim yeni evlenmişti bizim gelin hamileymiş ya çok pis bi duygu bu kendimden nefret ediyorum kardeşimin mutluluguna bile sevinemedim igrenç bi insan oldum çıktım ben ya
yazıklar olsun bana
hoşgeldin clarita geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmaz inşallah
hayatım geçmiş olsun rabbim hayırlı saglıklısını kalbine göre olanını versin seni çok seviyoruz
biz korunmaya başladık tekfrardan burtda bebek falan istemiyorum sınavlarım var önce kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum bebek bütün herşeyi mahvetti inanaçlarımı hayatımı herşeyimi altüst etti eşim askerden gelene kadar bekliycem bu arada da kendi işlerimi halledicem karar verdim
hayatım geçmiş olsun rabbim hayırlı saglıklısını kalbine göre olanını versin seni çok seviyoruz
biz korunmaya başladık tekfrardan burtda bebek falan istemiyorum sınavlarım var önce kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum bebek bütün herşeyi mahvetti inanaçlarımı hayatımı herşeyimi altüst etti eşim askerden gelene kadar bekliycem bu arada da kendi işlerimi halledicem karar verdim
Günaydin canim. Gecmis dogum günün kutlu olsun.
Yarinda benim dogum günüm zemuszemus
canım doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olur inşallah:teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:
kvrck geçmiş doğum günün kutlu olsun iyi doğmuşsun tatlım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
haklısın hayatım zor durum nedense bebek işin ucunda olunca annelik damarlarımız kabarıyor galiba sabır demekten başka şansımız yok galibacanım bizim gelin kasımda yeni doğum yaptı şimdi yine hamileymiş ben cuma günü kürtaj oldum o hamileyim diye aradı çok acı bir durum herkes yeni tarih yazıyo ben kaç ay beklicem bilmiyorum
hayatım 1 buçuk sene sonra gidicek eşim askere hem uzun dönem yapıcaktatlım eşinin askerlik durumumu vardı yani acele etmişsin o zaman kendini boşuna strese sokmuşsun bencede eşinin askerliği bitene kadar bekle zaten kısa dönem yapacaktır o zamana kadar kendini dinlemiş olursun kafa olarak rahat olursun iyi gelir sana :1hug:
doğru canım yıprandık artık hamile kalmaktan korkuyorum aynı şeyleri yaşıcam diye bu seferki çok kötüydü herşey canlı canlı oldu psikolojim bozuldu allahtan bu dönem eşimden uzaktayım hep onu suçluyorum
hayırlısı olsun canım bencede mantıklı olanı yapmıssın askerdeyken cocuk olunca cocugun psıkolojısı degısık oluyo ılerdde bebek daha ama babanın yanında olmaması ozamandan etkılıo benım yegenım yasadı bunu...biz korunmaya başladık tekfrardan burtda bebek falan istemiyorum sınavlarım var önce kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum bebek bütün herşeyi mahvetti inanaçlarımı hayatımı herşeyimi altüst etti eşim askerden gelene kadar bekliycem bu arada da kendi işlerimi halledicem karar verdim
canım tkrr gecmıs olsun ...doğru canım yıprandık artık hamile kalmaktan korkuyorum aynı şeyleri yaşıcam diye bu seferki çok kötüydü herşey canlı canlı oldu psikolojim bozuldu allahtan bu dönem eşimden uzaktayım hep onu suçluyorum
hayırlısı olsun canım bencede mantıklı olanı yapmıssın askerdeyken cocuk olunca cocugun psıkolojısı degısık oluyo ılerdde bebek daha ama babanın yanında olmaması ozamandan etkılıo benım yegenım yasadı bunu...
Allah hayırlı zamanda versın hepımızıe ınsallah...
bebk dusunmuyom dıye buradan ayrılmak yok ama değil miiilmaz:
canım tkrr gecmıs olsun ...
onemlı olan suan senın saglıgın zaman cabucak gecer merak etme ...
ayrıca emınım esınde cok uzgundur onu suclarsaan ıcten ıce bıle olsa ılıskınız etkılenır oyle dusunmememeye calıs
kızlar anca kahvaltı yapçam hepinize desteğiniz için teşekkür ederim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah patoloji sonuçlarım iyi çıkar
sizden ayrılmam mümkün degil hayatım ama bunaldım işte bi patlama noktası oluyor ya o ana geldim galibahayırlısı olsun canım bencede mantıklı olanı yapmıssın askerdeyken cocuk olunca cocugun psıkolojısı degısık oluyo ılerdde bebek daha ama babanın yanında olmaması ozamandan etkılıo benım yegenım yasadı bunu...
Allah hayırlı zamanda versın hepımızıe ınsallah...
bebk dusunmuyom dıye buradan ayrılmak yok ama değil miiilmaz:
sağolun kızlar zamanı gelince birgün yine olcak ama artık korkuyorum aynı olcak diye eşimede hep onun yüzünden korundum hangi dr gittiysem hepsi neden boş gebelikten sonra bu kadar uzun korundun diye kızıyolar yeni evlenen arkadaşlarım soruyo nasıl korundunuz diye hiçbirine tavsiye etmiyorum doğum kontrol haplarını
sizden ayrılmam mümkün degil hayatım ama bunaldım işte bi patlama noktası oluyor ya o ana geldim galiba
sagol canımevet şekerlerim iyi haftalaaar..
doğum günün kutlu olsun tatlı kıvırcıgım...
bende doğum kontrol haplarını sevmiyorum.evlenmeden önce hormonal sebeple kullanmıstım. hatta eşimin halası ,allah rahmet eylesin cahil yaşlı bir kadındı ama vasiyeti ,biz nişanlıyken demişti. ; evlenince hap falan kullanmadan hamile kal olmuştu.
bi bildiği varmış demekki..
askerliğe gelince şu süreci eşim yokken atlatmak çok zor olurdu. bende babam askerdeyken büyümüşüm en güzel vaktimde. o özlem insanın içinde ukte kalıyor. bebek nerden hissedecek diyosun ama kalıyo valla. ben 5 yasımda bile esmerayın şarkısında ağlardım. hala gözlerim dolar, yalnızsam ağlarım bile.
hayırlı vakitlerde sağlıkla gelsin bebişler... korunmaya evet ama hapa hayırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?