Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anca toparlayabildim kendimi

GAYECıM
dualarımız seninle hayatım umarım rabbim göndermiştir bebişinide halaylarımızı çekeriz ben hazırım şimdiden bak :teytey:
bebişkommmmm
dogum gününü kutlarım nice senelereeeeeeee

kızlar eşimle olan fotoları pc ye atınca haber veririm sizlere
şimdilik benimkilerle idare edin :))
biraz iri kıyımın ama şimdiden sölim :kedi:

ayselimm
bebegin kalp atışını duymuşsun o kalp atışı sana huzur versin inşallah saglıklı şekilde kucagınada almayı nasip eder rabbim sana

kabul ettim gayem
benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım var
adet günü hesaplayıcısına girdim bugün adet olmam lazımmış
lekem gelmedi daha
gaye test yaptın mı bugün çatlatma iğnesini vurulalı kaç gün oldu

ZEYTıNCıM
hiçte iri kıyım degilsin ben seviyorum böyle kemikleri iri insanları ya opuyorumnanaktan

Canım eğer yarın da kırmızılarım gelmezse perşembe günü doktoru arayacağım.Bana 3 gün bekle sonra gel kanda bakalım demişti.Ama ben yindede önceden bi telefon ederim doktora.

selam arkadaşlar zemuszemus
bebiskom canım benim nice mutlu yıllara hersey gönlünce olsun

Sagolun kizlar...:1hug:

Kizlar bende bugün biraz erken cikicam isden eve gidince atarim resimleri. Haftasonu sorun oldugu icin sitede yapamadim.

Canım benim Allah razı olsun.İnşallah tez vakitte hepimiz bu dualardan nasibimizi alırız.

Canım inşallah gelmez kırmızılarımız.İnşallah bebişlerimiz gelmiştir. Ben iğneden sonraki gün progestan kullanmaya başladım pazar günü o bitti. yani bugün 17. gün iğnenin vurulduğu günü de sayarsak 18. gün.

bebişkkoomm... doğum günün kutlu olsun canım.. nice senelere inş.. sağlıkla, huzurla... a.s.

Sagol tatlim cok mutlu oldum ya :1hug:

Bebişkooommm Rabbim sevdiklerinle yaşayacağın sağlıklı nice yaşlar nasip etsin inşallah canım. Bu yaşamına tatlı bebişler eklensin en kısa zamanda.

Sende sagol canim. Iyi dileklerin icinde tsk ederim.opuyorumnanaktan

Zeytincim canım neren iri kıyım senin yahu... çok hoş bir hatunsun.Maaşallah.Nazar değmesin.

gaye

bizimn gelin hamişmiş dün annem haber verdi aradı kardeşimin eşi
aklıma sen geldin biliyomusun hep derdin ya hamileleri öldürmek istiyorum diye
hep bunu hayal etmiştim kardeşimin bebegi olucak ben hala olucam ama dün buna sevinemedim bile
dedim insanlıktan çıktım herhalde ya fena klendimi kaptırmaya başladım galiba şimdi sizi hakkaten daha iyi anlıyorum

Valla bende kendime hayret ediyordum.Ne hale geldim diyordum. Ara ara bende aynı his hala oluyor. Özellikle alışveriş merkezlerinde bebeklileri yada hamişleri görünce. Diyorum Allahım sen benim aklıma mukayyet ol.Ben ne hale geldim. Kıskanç biri değildim resmen haset bir kıskançlık başladı.

Handecim canım sabrediyorum.Umarım sabrımın sonunda yüzüm de güler. Adet olacakmışım gibi geliyor arada ama beklemedeyim.Umarım bebişim gelmiştiiiiirrr..

kuşum adeti boşver gelicek diye düşünme sakın, zaten aynı belirtiler oluyo. Ben 18haftalık oldum hala adet olucam sanıyorum, hıh oldum diyorum aynı öyle sızlamalar yaşıyorum.
inş bu agrıların getirmiştir kelebegini adet falan düşünme gelicek deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…