Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet canım, isim yanındaki renkten anlamaya çalışıyorum bende

canım gecikmelerde de bi hayır vardır senin nornal günün 21 ydi sende ne olur olmaz diye 24ne yazmıştık.
Umarım kist falan değildir bebiştendir tatlım:Saruboceq:

Bebişkommm doğum günün kutlu olsun canımmalkisalkisalkis:dance:hihoyyythihoyyyt

Cok Sagol tatlim...olumunekankayizsmile

ya kızlar adet günümü nereden hesaplaya bilirim
öffffffff kafam karıştıııııııııııııı....:uhm:

kızlar nasılsınız bebişkom doğum günün kutlu olsun canım eşinle sağlıklı mutlu nize yıllara inş. :ecrin_bebek: bebişinde falza bekletmeden konar annesinin göbüşüne inş.

bu arada günaydın demeyi unutmuşum

Fıstıklarrrr Günaydın
hayırlı sabahlarrrrr

günaydınn bayanlaarrr......
ben gelddiimmm
opuyorumnanaktan
hala görünmüyor kim var kim yok yavvv.....
ayselciimmm dün site düzelirde seni görünce yazarım diye bekledim ama hala düzelmemiş... umarım okursun... =)
bebişi görmüşsünüz.... çok şükür.. sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın inş... umarım harika bi hamilelik geçirirsin.. şimdilik biraz sıkıntılı ama umarım hepsi geçer....
maşallah diyelim minişe...
nasılda gümbür gümbür atıyor kalbi değil mi =)

bebişkkoomm... doğum günün kutlu olsun canım.. nice senelere inş.. sağlıkla, huzurla... a.s.

ayy nihayet..görünüyor isimler.. =) yakaladım seni kıvırcıkım =))) ordasıınnnnnnnn görüyoorruuummmm =))))

İyiyde be herkezi görüyom ama neden siz göremiyorsunuz baklkim :kedi:

Ayselcim inşallah bebişim gelmiştir. Dün gece 4te uyuyabildim ve hep dua ettim. Fakat bugün adet sancısı gibi sancı oluyor ara ara. Sanırım bugün kırmızılar gelecek gibi. Neyse... hayırlısı olsun.

Bebişkooommm Rabbim sevdiklerinle yaşayacağın sağlıklı nice yaşlar nasip etsin inşallah canım. Bu yaşamına tatlı bebişler eklensin en kısa zamanda.

Sağol tatlım bebişi gördüm kalp atışını da gördüm
ama kalp atışı için 15 günra gelin dedi
çok güzel bir duyguydu çok mutlu oldumalkisalkisalkis
birde bebeği görünce daha da emin oldum
ara ara kasıklarımda ağrılar oluyordu yoksa hamile değil miyim diye çok düşündümsengözlerimebaksanab

Ayselcim inşallah bebişim gelmiştir. Dün gece 4te uyuyabildim ve hep dua ettim. Fakat bugün adet sancısı gibi sancı oluyor ara ara. Sanırım bugün kırmızılar gelecek gibi. Neyse... hayırlısı olsun.

gayeciğim canım;
kırmızılar gelmez inş.:Saruboceq:
sen ne zaman kan testi yaptırmayı düşünyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…