Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

o ağrılar çok normal canım.. ben hep her an adet olucam sanıyordum... 3. aya kadar herşey olabilir her yerin ağrıyabilir.. sonra birden kesiliyor herşey rahat ediyorsun =)

okadar gaz var ki bende suan nerdeyse patliycam vallah :bbo:
Ama yine sicak basmaya basladi beni durduk yere terliyorum bu ay da olmadi sanirim. Adet öncesi oluyorum hep böyle ...senağlama

okadar gaz var ki bende suan nerdeyse patliycam vallah :bbo:
Ama yine sicak basmaya basladi beni durduk yere terliyorum bu ay da olmadi sanirim. Adet öncesi oluyorum hep böyle ...senağlama

Allah hayırlısını versin canım.Ama belli de olmaz.Çünkü adet belirtileri ile aynıymış hep belirtiler.Takmamak lazım sanırım...

ayol bu boy meseleseniii böleee böleeee
sempatiksalakcinni

o ağrılar çok normal canım.. ben hep her an adet olucam sanıyordum... 3. aya kadar herşey olabilir her yerin ağrıyabilir.. sonra birden kesiliyor herşey rahat ediyorsun =)

tedirgin oluyordum bebişimi görünce rahatladım
ama koku olayı mahvediyor beni çok etkiliyor yemek yemekte zorluk çekiyorum

Sen iyisin canim ben ne diyim ozaman 1,68

ben ne yapayım kızlar daha kısayım lütfen boy ve kiloya girmeyelim ohaoldumsmile

Allah hayırlısını versin canım.Ama belli de olmaz.Çünkü adet belirtileri ile aynıymış hep belirtiler.Takmamak lazım sanırım...

gayeciğim bu senin içinde geçerli bir durum
inan şu an bile sancım var halen devam ediyor:jeyyar: çalışırken dinlenme şansımız oluyor:çok üzgünüm:

Yaa kızlar clarita'ya ne oldu ben tam anlayamadım.herkes geçmiş olsun falan yazmıştı.Bana da benimki kötü sonuçlandı falan yazmış ama geçmişe bakamadım pek fazla ne oldu?

canım nasılsın denk gelemedik... çok sevindim kalp atışı için....

test falan istedi mi senden bir sonraki dr ne zaman

canım nasılsın denk gelemedik... çok sevindim kalp atışı için....

test falan istedi mi senden bir sonraki dr ne zaman

Evet sitedeki sorundan birşey yapamadık ki
evet ultrason gördük kalp atışını da gördük
15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gidecez
testler yaptırdı herşey yolunda normal dedi

sen nasılsın nasıl gidiypr? baş ağrıları sende de varmış?
bende dünden beri baş ağrısı var geçmedi halen

kızlar bana cevap yazan olmadııııııı ( clarita'yı sormuştum. ne olduğunu tam anlamadım.

canım clarita boş gebelik geçirdi ve kürtaj oldu hemde kesesi ikizmiş ama bebek yokmuş içinde
araştıracaklarmış test sonuçları çıkmamıştı en son daha sonra haber almadım ben

canım clarita boş gebelik geçirdi ve kürtaj oldu hemde kesesi ikizmiş ama bebek yokmuş içinde
araştıracaklarmış test sonuçları çıkmamıştı en son daha sonra haber almadım ben

Tühh yaaa... Rabbim sabır versin inşallah.Tez vakitte inşallah tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla kucağına alır bebişini. Herşeyde vardır bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…