sıkmak değilde ..hafta sonu istanbula giderken kocamla konuştuk...ona çok hak verdim... bana dediki sen bu aralar 32 senedir sadece bebek için yaşamısşın gibi hayatını odakladın dedi, olmazsa nolacak yada oldu diyelim allah koruusn bebeğe bişi oldu, yada büyüdü başına bişi geldi, ne olacak dedi...onun için hayatının odağında bebek olmasın ki bundan 6 ay önce aklına gelmiyordu bebek ki haklı...sonra hafta sonu arkadaşa gittik... 1 yaşında bir oğlu vardı tam yemelik oldu ama ne farkettim biliyormusun...ben sıkıldım...5 çiftten sadece biz uzaktık bebeğe, ki elimize doğdu o bizim, canımızdır, artık tam sevmelik zamanı, çok güleç eğlencelik ama ben sıkıldım... endişe duydum acaba sırf yaşla ilgili mi isteğim ben aslında istemiyormuyum...
emin ol bu olmayacakmı diye korku değil yada kıskanmak hiç ama hiç değil... içimdeki aslında bu soğukluk endişelendirdi beni
sıkmak değilde ..hafta sonu istanbula giderken kocamla konuştuk...ona çok hak verdim... bana dediki sen bu aralar 32 senedir sadece bebek için yaşamısşın gibi hayatını odakladın dedi, olmazsa nolacak yada oldu diyelim allah koruusn bebeğe bişi oldu, yada büyüdü başına bişi geldi, ne olacak dedi...onun için hayatının odağında bebek olmasın ki bundan 6 ay önce aklına gelmiyordu bebek ki haklı...sonra hafta sonu arkadaşa gittik... 1 yaşında bir oğlu vardı tam yemelik oldu ama ne farkettim biliyormusun...ben sıkıldım...5 çiftten sadece biz uzaktık bebeğe, ki elimize doğdu o bizim, canımızdır, artık tam sevmelik zamanı, çok güleç eğlencelik ama ben sıkıldım... endişe duydum acaba sırf yaşla ilgili mi isteğim ben aslında istemiyormuyum...
emin ol bu olmayacakmı diye korku değil yada kıskanmak hiç ama hiç değil... içimdeki aslında bu soğukluk endişelendirdi beni
ay bilmiyorum canim böyle bagirsaklarim karnim böbreklerim heryer sanki gaz dolu sempatiksalakcinni ama simdi gecti biraz. Fakat bas agrisi basladi kafamçokkarıştı
Sende durumlar nasil?
Gerci benim bu aydan pek ümidim yok.
ben varım lorkecim bitek
kvrck kuşum dogum günün kutlu olsun bebiş konusunda yeni kararlar vermişsin insallah en güzeli olu senin için, kardeşinin bebegi geliyomus hadi hayırlısı olsun =)
clarita canım benim çok üzüldüm hayırlısı diyelim Rabbim sabrını versin kafanı dagıtmaya çalış emi.
barays ayselim canım bebişini görmüşsün ayyy cok sevindim ya hadi Allah tamamına erdirsin
gayee sanırım gayeden haberimiz yok henüz çarşambaya kadar beklicekti sanırım inş güzel haberlerini verir
selam kızlar bu site neden böyle oldu kimm var yok göremiyorum
gaye den haber varr mı merak ediyorum?
henüz haber yok Ayselim Gaye den bekliyoruz hayırlısı olsun hakkında
herkese iyi akşamlar, gayeden haber varmı
gayecim hayırlısı olsun canım stres yapma hamilesin bendede silik çıkmıştı kesin hamişsin canım benim hüsranla bitti inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına
günaydın kızlar gayeciğim hamilesin inş. canım yaa testte bariz belli
çatlatma iğnesi falan vuruldun mu
clarita geçmiş olsun canım
Tatlişkom;
aslında eşin çok güzel noktaya değinmiş. hepimiz aynı hatayı yaptık bebek düşünmeye başladığımız an direk hedef noktasına koyduk. belki baştan bu kadar sıkı takip etmeseydik
ben 8 ay ddiğer arkadaşlar az veya daha çok beklemezdi.
Bende bu hatayı yaptım. Sonra oluruna bıraktım. Çünkü bırakmak zorundaydım bırakmalıydım.
Eşinden yana şanslısın tatlım bunun keyfini yaşa oluruna bırak bak bebiş nasıl gelecek annesinin göbüşüne:ecrin_bebek:
canım yaşadıkların yaşla ilgilimi bilmiyorum ama böyle gel gitler yaşaman normal üstelik bide regl zamanındasın
Kızlar siteye giremedim... Şöyle anlatayım cumartesi ve pazar sol yumurtalığımda acayip bir acı vardı.Öksürdükçe iyice acıyordu.Dedim kesin kocaman bir kist oluştu.Dün alışverişe gittik orada ben daha bi fena oldum.tansiyonum düştü gibi oldu.Tuvalete girdim garip bir akıntım vardı.hatta hafif kanla karışık gibiydi.Çıkışta kadın hastalıkları ve doğum evinin aciline uğradık durumu anlattım bişey yapamayız dinlenmeniz ve ilişkiden uzak durmanız lazım hafta içinde adet olmazsanız test yaparsınız zaten diyip yollayı verdiler. Bende eve geldim hep yattım. Bugün o acı yok.Herhangi bir sancım da yok. Dün progestan ilacım bitti ve beklemedeyim. Allah hayırlısını nasip etsin.
gayecim hep hakkında hjayırlısını diliyoruz. ama galiba bu ay oldu gibi geliyor inşallah...
bebişkommmmmmmmmmm mutlu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile
herkese günaydın
günaydın canlarım umarım hepiniz iyisinizdir
bu arada bugün Bebişkomun doğum günü biz şimdiden kutlayalım
İyiki Doğdun Bebişkom Doğum Günün Kutlu Olsun
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gayecim hep hakkında hjayırlısını diliyoruz. ama galiba bu ay oldu gibi geliyor inşallah...
bebişkommmmmmmmmmm mutlu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile
herkese günaydın
bebişkom mutlu yılllaarrrr:içelim:
ne demek canım daha dün söledin bu konuları kolay unutmayanlardanım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?