Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım yaşadıkların yaşla ilgilimi bilmiyorum ama böyle gel gitler yaşaman normal üstelik bide regl zamanındasınCADIARZU

Tatlişkom;
aslında eşin çok güzel noktaya değinmiş. hepimiz aynı hatayı yaptık bebek düşünmeye başladığımız an direk hedef noktasına koyduk. belki baştan bu kadar sıkı takip etmeseydik
ben 8 ay ddiğer arkadaşlar az veya daha çok beklemezdi.
Bende bu hatayı yaptım. Sonra oluruna bıraktım. Çünkü bırakmak zorundaydım bırakmalıydım.
Eşinden yana şanslısın tatlım bunun keyfini yaşa oluruna bırak bak bebiş nasıl gelecek annesinin göbüşüne:ecrin_bebek:

huhuuuu kimse yokmuuuuu
ay bilmiyorum canim böyle bagirsaklarim karnim böbreklerim heryer sanki gaz dolu sempatiksalakcinni ama simdi gecti biraz. Fakat bas agrisi basladi kafamçokkarıştı
Sende durumlar nasil?
Gerci benim bu aydan pek ümidim yok.

canım benımde cok gaz var ama benım bagısaklar zaten dengesız sıksık yasıyorum bunu ..
onun dısında dun calıstık bugun yumurtladım oole saldım acıkcası beklıom sadece...

selam kızlar bu site neden böyle oldu kimm var yok göremiyorum
gaye den haber varr mı merak ediyorum?

henüz haber yok Ayselim Gaye den bekliyoruz hayırlısı olsun hakkında

herkese iyi akşamlar, gayeden haber varmı

Kızlar siteye giremedim... Şöyle anlatayım cumartesi ve pazar sol yumurtalığımda acayip bir acı vardı.Öksürdükçe iyice acıyordu.Dedim kesin kocaman bir kist oluştu.Dün alışverişe gittik orada ben daha bi fena oldum.tansiyonum düştü gibi oldu.Tuvalete girdim garip bir akıntım vardı.hatta hafif kanla karışık gibiydi.Çıkışta kadın hastalıkları ve doğum evinin aciline uğradık durumu anlattım bişey yapamayız dinlenmeniz ve ilişkiden uzak durmanız lazım hafta içinde adet olmazsanız test yaparsınız zaten diyip yollayı verdiler. Bende eve geldim hep yattım. Bugün o acı yok.Herhangi bir sancım da yok. Dün progestan ilacım bitti ve beklemedeyim. Allah hayırlısını nasip etsin.

gayecim hayırlısı olsun canım stres yapma hamilesin bendede silik çıkmıştı kesin hamişsin canım benim hüsranla bitti inşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına

günaydın kızlar gayeciğim hamilesin inş. canım yaa testte bariz belli
çatlatma iğnesi falan vuruldun mu
clarita geçmiş olsun canım

Kızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum.İnşallah hamileyimdir. Silik çizgiler çatlatma iğnesinden de kaynaklanabilir o yüzden çok üstünde durmuyorum.Pazar sabahı yine yaptım test. yani 15. gün. yine silik çizgi çıktı.aynı 13. gündeki gibi. Ama ümitlenmedim.kaldırdım kenara testi.Ne zaman ki adetim gecikir ve kan testinde sonucu pozitif alırım o zaman gelip haykıracağım burada.

Clarita'cım tam olarak ne olduğunu anlayamadım geçmişi çok okuyamadım canım.Sanırım boş gebelik yaşadın,yazılanlardan onu anladım.Rabbim hepimize hayırlısını veriyor.Hepimizin sınavları farklı farklı.İnşallah bu sıkıntılı günleri unutturacak tatlı bir bebişin olur yeniden.İçinde tutma acını rahat rahat yaşa ama fazla da yıpratma kendini.Sonra çalışmalara devam et. Rabbim mükafatını yollayacaktır.

hayırlısı olsun kuzum.....yaşayıp göreceğiz...resmen toplum baskısı bizi bu hale getiren(

canım yaşadıkların yaşla ilgilimi bilmiyorum ama böyle gel gitler yaşaman normal üstelik bide regl zamanındasın

bilmem kuzu...ama takmamak lazım keşke olsa...

d_kupcu

günaydınnnn

günaydın canlarım umarım hepiniz iyisinizdir

bu arada bugün Bebişkomun doğum günü biz şimdiden kutlayalım

ıyiki Doğdun Bebişkom Doğum Günün Kutlu Olsun

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gayecim hep hakkında hjayırlısını diliyoruz. ama galiba bu ay oldu gibi geliyor inşallah...

bebişkommmmmmmmmmm mutlu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

herkese günaydın

gayecim hep hakkında hjayırlısını diliyoruz. ama galiba bu ay oldu gibi geliyor inşallah...

bebişkommmmmmmmmmm mutlu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

herkese günaydın

bafo dedimmi bilmiyorum çok güzel ve enerji dolusun...eşinlede çok mutlu görünüyorsun..allah hep böyle mutlu etsin seni...bebişinizle:)))

Ayy canim cok sagol unutmadigin icin.:1hug:

herkese günaydın

Tskler tatlim ya opuyorumnanaktan

bebişkom mutlu yılllaarrrr:içelim:

Cok sagol canim. :1hug:

ne demek canım daha dün söledin bu konuları kolay unutmayanlardanım opuyorumnanaktan

vayyyy doğum günü kızı iyiki doğdunnnnnn :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…