Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Tamam tatlim önemli degil...kaydirigubbakcemile3
Ay bugün erken cikicam icin seviniyorum son 1 saatim kaldi yuppiiii:lepi:
Havada güzel biraz tadini cikartayim. Canim SIKILDI topicdede bisi yok bugün kisme yazmiyo...:dilcikar:

bende arkadaşta kalacağım akşam...kısır bende kurabşye yaptım çay ve dedikodu:)))

YAAAA BENNN NE YAPAYIM SÖYLEYıN KIZLAR
UYKUM VAR ERKEN ÇIKAMIYOR MıDEM BULANIYORRRR:gitme:

YAAAA BENNN NE YAPAYIM SÖYLEYİN KIZLAR
UYKUM VAR ERKEN ÇIKAMIYOR MİDEM BULANIYORRRR:gitme:

bizim burda revir var... revirde de bir yatak var.. fenalaşanları yatırıyorlar... çok uykum geldiğinde çıkıp biraz uzanıyorum orda =))) şanslıyım yanii bu konudaaa

hoşgeldin canım.. nasılsın?

ya kızlar bu hafta adet olcam en gec cumartesı ama ınsallah olmam kac gundur kahverengı lekelerım var basta kan gıbıydı sonra kahverengı oldu ama yok denecek kadar az sebebını anlayamadım belım de cok agrıyo adet olcam ondanmı ama bu kadar erken belırtı vermezdı adetım

bekle bakalım gününe kadar.. ne olacağı hiç belli olmaz....
inşallah dediğin gibi haykırırsın burdan canım

Evet iş yerimde , yer değişikliği yapıyorum :uhm:
bilgi işlemdennn personel sorumluluğunaaaa :1shok:
öfffffffffffff gel yeniden iş öğrennnnn fisfisfis

bekle bakalım gününe kadar.. ne olacağı hiç belli olmaz....
inşallah dediğin gibi haykırırsın burdan canım

inşallah canım darııs hepımızın basına hayırlısıyla ama amcam kızı hamıleydı 7 bucuk aylıktı doguma cok az kalmıstı ama bebgı karnında olmus nasıl uzuldum ya ne kadra zor bı durum deılmı ustelık ılk bebegı

=(((((((((((((((
allah yardımcısı olsun... çok zor gerçekten... neden ölmüş peki? ne sebep olmuş?
hamilelik sonuna kadar hep riskli zaten. her an her şey olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…