Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Allah yardımcısı olsun canım hamile kalmaya çalışmak değilde asıl zor olan hamile kaldıktan sonra çocuğu koruyabilmek onun acısı daha kötü oluyor Allah kimseye yaşatmasın inşallah bir daha yaşamaz canım

ah bıgunde hamıleyım dıye haykırsam surda yaa nolurdu sankı

inşallah haykırırsın canım

allah sabır versin..bu kadar hazırlanıp kaybetmek...allahım büyüksün

=(((((((((((((((
allah yardımcısı olsun... çok zor gerçekten... neden ölmüş peki? ne sebep olmuş?
hamilelik sonuna kadar hep riskli zaten. her an her şey olabilir...

bılmıyorum canım daha arastırıyolar otopsı yapacaklarmıs bebege aklıma geldıkce kotu oluyorum ya allah kımseye yasatmasın ınsallah

insallah canım allah hıc kımseye yasatmasın... evet belkı bıgun haykırırım...

bılmıyorum canım daha arastırıyolar otopsı yapacaklarmıs bebege aklıma geldıkce kotu oluyorum ya allah kımseye yasatmasın ınsallah

akannehir
:sinifsinif:
mafoldumben
çok kötü bir olay yaa.. tarif edilemez bir acı.. allah sabır versin... allah kmseye yaşatmasın

yok be kuzu...öle bu aralar herkesler susukun
sus geldi

edut+, leylem, kvrck+ kızlar bugün neden az kişi var forumda. öğlende pek hareketli değildi. Akşam menüleriniz ne hadi söyleyin de kopiş çekiim.

canlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yarın görüşürüz

canlarım ben 10 gün izin aldım işlerim ve sınavım var o yüzden kendinize çok iyi bakın inşallah dönüşte güzel haberler alırım sizlerden hoşca kalın öpüyorum hepinizi

bizim burda revir var... revirde de bir yatak var.. fenalaşanları yatırıyorlar... çok uykum geldiğinde çıkıp biraz uzanıyorum orda =))) şanslıyım yanii bu konudaaa

hoşgeldin canım.. nasılsın?

iyiyim canım.işler çok yoğun yine bugünlerde.bana yardımcı eleman aldık.onu yetiştiriyorum bir taraftan.o yüzden giremedim.sen nasılsın?

Allah sabır versin gerçekten çok zor bir durum.yaşamadığımız halde biz bile üzülüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…