inşallah canım darııs hepımızın basına hayırlısıyla ama amcam kızı hamıleydı 7 bucuk aylıktı doguma cok az kalmıstı ama bebgı karnında olmus nasıl uzuldum ya ne kadra zor bı durum deılmı ustelık ılk bebegı
ah bıgunde hamıleyım dıye haykırsam surda yaa nolurdu sankı
inşallah canım darııs hepımızın basına hayırlısıyla ama amcam kızı hamıleydı 7 bucuk aylıktı doguma cok az kalmıstı ama bebgı karnında olmus nasıl uzuldum ya ne kadra zor bı durum deılmı ustelık ılk bebegı
=(((((((((((((((
allah yardımcısı olsun... çok zor gerçekten... neden ölmüş peki? ne sebep olmuş?
hamilelik sonuna kadar hep riskli zaten. her an her şey olabilir...
Allah yardımcısı olsun canım hamile kalmaya çalışmak değilde asıl zor olan hamile kaldıktan sonra çocuğu koruyabilmek onun acısı daha kötü oluyor Allah kimseye yaşatmasın inşallah bir daha yaşamaz canım
inşallah haykırırsın canım
allah sabır versin..bu kadar hazırlanıp kaybetmek...allahım büyüksün
bılmıyorum canım daha arastırıyolar otopsı yapacaklarmıs bebege aklıma geldıkce kotu oluyorum ya allah kımseye yasatmasın ınsallah
halev kıvırcık edut lapacı saklambaçmı oynuyoruzsengözlerimebaksanabnıye yazmıyonuz
dün akşamki menümü vereyim...fırında baharatlı tavuk pilav çorba salata rus salatası yoğurt çaylada kurabiye
bizim burda revir var... revirde de bir yatak var.. fenalaşanları yatırıyorlar... çok uykum geldiğinde çıkıp biraz uzanıyorum orda =))) şanslıyım yanii bu konudaaa
hoşgeldin canım.. nasılsın?
bılmıyorum canım daha arastırıyolar otopsı yapacaklarmıs bebege aklıma geldıkce kotu oluyorum ya allah kımseye yasatmasın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?