Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyiyim canım.işler çok yoğun yine bugünlerde.bana yardımcı eleman aldık.onu yetiştiriyorum bir taraftan.o yüzden giremedim.sen nasılsın?

bende iyiyim çok şükür.. benimde işler çok yoğun kaç haftadır...
bugün kafa izni verdim kendime ama =)))))
senle 2 hafta var aramızda.. belkide aynı zamanda doğum yaparız =)) eylül annesi olacaksın sende dimi?

hesaplamalara göre 7 eylül gözüküyor ama nedense ben hep ağustosun son haftası doğacakmış gibi hissediyorum.kısmet sağlıkla gelsinler de dünyaya.

kuzucuk iyi.annesini tombiş yaptı.öğelden sonra karnım iyice şişiyor.5-6 aylık sanıyor görenler :) iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız bakalım?:1hug:

uyy maşallajh. Kac kılo aldın?
Ya ben 5 kılo aldım sımdıden bısey de yemıyorum tup bebek ılaclarından mı acaba dıye dusunuyorumcadıarzu

uyy maşallajh. Kac kılo aldın?
Ya ben 5 kılo aldım sımdıden bısey de yemıyorum tup bebek ılaclarından mı acaba dıye dusunuyorumcadıarzu

6 kilo aldım daha şimdiden.kan şekerim çok düşüyor o yüzden sürekli şeker çikolata ve meyve suyu falan tüketiyorum.bir de yürüyüş yapmama daha yeni izin verdi drum.doğumdan sonrası önemli.şimdi alsam da o zaman veririm napıyım sağlığımız yerinde olsun.

bebişkom canım hakikaten bebiş gibisin kızzzz.... Maaşallah. Tez zamanda anne bebiş olursun inşallah :))

nasılsınız kızlar ...
bugun hıc gıremedım gayeden haber varmı dıye catladım valla kaydirigubbakcemile3
baktım akıntısı varmıs hayırlısı olsun ama ınsallah bu sefer yolda gıbı bebegımız bakalımopuyorumnanaktan
sabah pazzara gıttım 1 de pazradan cıktım geldım hemen apartman gunum vardı oraya gıttım sımdı geldım eve daha ...
yemegım hazır degıl karnıyarık yapıcam o yuzden sımdı yıne kacıyorum arada gelır bakarım ..
kımsecık kalmamıs sanırım gercı...
bebıskom bu arada gercekten tam cıtır valla masallagh aklinialirimsmile

Sebincim nasılsın canım.yeni denkgelebildik seninle. Bebişin cinsiyeti belli oldu mu?????
Seninle birlikte doğururuz diyorduk sen aldın başını gittin maaşallah 16 hafta olmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…