canlarım ben 10 gün izin aldım işlerim ve sınavım var o yüzden kendinize çok iyi bakın inşallah dönüşte güzel haberler alırım sizlerden hoşca kalın öpüyorum hepinizi
iyiyim canım.işler çok yoğun yine bugünlerde.bana yardımcı eleman aldık.onu yetiştiriyorum bir taraftan.o yüzden giremedim.sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür.. benimde işler çok yoğun kaç haftadır...
bugün kafa izni verdim kendime ama =)))))
senle 2 hafta var aramızda.. belkide aynı zamanda doğum yaparız =)) eylül annesi olacaksın sende dimi?
kizlar ancak 3 tane resim ekleyebildim ya. hata veriyo tüh ya
iyiyim canım.işler çok yoğun yine bugünlerde.bana yardımcı eleman aldık.onu yetiştiriyorum bir taraftan.o yüzden giremedim.sen nasılsın?
SEBİNCİM NASILSIN KUŞUM.... KUZU NASIL
kızım küçücüksün sen yafuu
kaydirigubbakcemile3 yok ya 22 oldum
kuzucuk iyi.annesini tombiş yaptı.öğelden sonra karnım iyice şişiyor.5-6 aylık sanıyor görenler :) iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız bakalım?:1hug:
kaydirigubbakcemile3 yok ya 22 oldum
22..oo kocamanmışın allahım yaaasırnaşık şey
uyy maşallajh. Kac kılo aldın?
Ya ben 5 kılo aldım sımdıden bısey de yemıyorum tup bebek ılaclarından mı acaba dıye dusunuyorumcadıarzu
ay cok güldüm canim yasırnaşık şey
6 kilo aldım daha şimdiden.kan şekerim çok düşüyor o yüzden sürekli şeker çikolata ve meyve suyu falan tüketiyorum.bir de yürüyüş yapmama daha yeni izin verdi drum.doğumdan sonrası önemli.şimdi alsam da o zaman veririm napıyım sağlığımız yerinde olsun.
bebişkom canım hakikaten bebiş gibisin kızzzz.... Maaşallah. Tez zamanda anne bebiş olursun inşallah :))
ay cok güldüm canim yasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?