Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sebincim nasılsın canım.yeni denkgelebildik seninle. Bebişin cinsiyeti belli oldu mu?????
Seninle birlikte doğururuz diyorduk sen aldın başını gittin maaşallah 16 hafta olmuşşşş

Kuşum Allah işini biliyor aynı zaman doğursaydık birbirimize faydamız olmayacaktı.oysa şimdi Allah nasip ederse önce sen bana sonra ben sana doğumda yardımcı olucaz yerimseniben

bebişkom canım hakikaten bebiş gibisin kızzzz.... Maaşallah. Tez zamanda anne bebiş olursun inşallah :))

bebişkom maşallah ya çok tatlısın

Allah iyiliğini versin bir de çok büyükmüş gibi yazmış ya 22 yim diye.a.s akıl yaşta değil baştadır tabi ki ama ben bebek için dedim acele etmesen de olur papatyam.daha çıtırsın sen

Tskler kizlara.s.

GAYECıM daha cinsiyeti belli değil.haftasonu gidicez inş. o zaman belli olur

canım benim ben buralardayım ve beklemedeyim... 2 gün sol yumurtalıkta acayip ağrım vardı hele öksürürken patlayacak gibi oluyordu.Pazar günü alışverişten dönerken iyice kötü oldum tansiyonum falan da düştü.Doğum hastanesinin aciline uğradık.Resmen savuşturdular.bişey yapamayız evde dinlenin ve ilişki yasak dediler yolladılar.Bende evde dinlendim. Pazartesi sabahı o ağrı geçmişti.Şimdi de yok. Beklemedeyim... yarın kırmızılar gelmemiş olursa doktorumu arayacağım.

evden bir girebilsem ben de eklicem fotomu ama olmadı.ama bir gün başarıcam kaydirigubbakcemile3

Kuşum Allah işini biliyor aynı zaman doğursaydık birbirimize faydamız olmayacaktı.oysa şimdi Allah nasip ederse önce sen bana sonra ben sana doğumda yardımcı olucaz yerimseniben

inşallah canım benim... Ben şimdi arkadaşlarımda kalıp talim yapıyorum. alt değiştirme,uyutma,gaz çıkartma,mama hazırlama v.s. :))

Kurban olduğum Allah'ım senin müjdeni de duyursun bize inş.:Saruboceq: uzun zamandır müjde almadık seninkiyle sessizlik bozulur peşin sra kızlar gelirler inş.

ınsallah hayırlısı ıle yarın burda halay cekmeye hazır cok buyuk bı kalabalık olacak dıye dusunuyorum...
gelmez umarım kırmızıların da hepımıız senınle bırlıkte sevınırız....

bende dun yumurtladım suan acaıb sancım var benım de sankı balıncuk koymuslar kasıklarıma gıbı sempatiksalakcinni

bebişkom ne küçüksün sen yav =)) çıtıırrrr senii.....

ya herkes kıvırcık =)))) ben dahil... kıvırcıklar topici olmuş burası =))))))) yaşasın kıvırcık kardeşliği

Hadi bakalım inşallah bu günleri değerlendirebilirsin ve bebişin göbüşüne yerleşmeye başlar.

şöyle bir kaç gün elini işe güce sürme yat dinlen bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…