Sebincim nasılsın canım.yeni denkgelebildik seninle. Bebişin cinsiyeti belli oldu mu?????
Seninle birlikte doğururuz diyorduk sen aldın başını gittin maaşallah 16 hafta olmuşşşş
dogum gunun de kutlu olsun buarada hayırlı saglıklı mutlu huzrlu omrun olur ınsallah kaydirigubbakcemile2
bebişkom canım hakikaten bebiş gibisin kızzzz.... Maaşallah. Tez zamanda anne bebiş olursun inşallah :))
bebişkom maşallah ya çok tatlısın
nasılsınız kızlar ...
bugun hıc gıremedım gayeden haber varmı dıye catladım valla kaydirigubbakcemile3
baktım akıntısı varmıs hayırlısı olsun ama ınsallah bu sefer yolda gıbı bebegımız bakalımopuyorumnanaktan
sabah pazzara gıttım 1 de pazradan cıktım geldım hemen apartman gunum vardı oraya gıttım sımdı geldım eve daha ...
yemegım hazır degıl karnıyarık yapıcam o yuzden sımdı yıne kacıyorum arada gelır bakarım ..
kımsecık kalmamıs sanırım gercı...
bebıskom bu arada gercekten tam cıtır valla masallagh aklinialirimsmile
Allah iyiliğini versin bir de çok büyükmüş gibi yazmış ya 22 yim diye.a.s akıl yaşta değil baştadır tabi ki ama ben bebek için dedim acele etmesen de olur papatyam.daha çıtırsın sen
nasılsınız kızlar ...
bugun hıc gıremedım gayeden haber varmı dıye catladım valla kaydirigubbakcemile3
baktım akıntısı varmıs hayırlısı olsun ama ınsallah bu sefer yolda gıbı bebegımız bakalımopuyorumnanaktan
sabah pazzara gıttım 1 de pazradan cıktım geldım hemen apartman gunum vardı oraya gıttım sımdı geldım eve daha ...
yemegım hazır degıl karnıyarık yapıcam o yuzden sımdı yıne kacıyorum arada gelır bakarım ..
kımsecık kalmamıs sanırım gercı...
bebıskom bu arada gercekten tam cıtır valla masallagh aklinialirimsmile
Bebişkomun doğum günü mü bugün.aaaa bak daha da büyüdü gördün mü.İYİ Kİ DOĞUDUN CANIMMMMMMM
Kuşum Allah işini biliyor aynı zaman doğursaydık birbirimize faydamız olmayacaktı.oysa şimdi Allah nasip ederse önce sen bana sonra ben sana doğumda yardımcı olucaz yerimseniben
canım benim ben buralardayım ve beklemedeyim... 2 gün sol yumurtalıkta acayip ağrım vardı hele öksürürken patlayacak gibi oluyordu.Pazar günü alışverişten dönerken iyice kötü oldum tansiyonum falan da düştü.Doğum hastanesinin aciline uğradık.Resmen savuşturdular.bişey yapamayız evde dinlenin ve ilişki yasak dediler yolladılar.Bende evde dinlendim. Pazartesi sabahı o ağrı geçmişti.Şimdi de yok. Beklemedeyim... yarın kırmızılar gelmemiş olursa doktorumu arayacağım.
evden bir girebilsem ben de eklicem fotomu ama olmadı.ama bir gün başarıcam kaydirigubbakcemile3
canım benim ben buralardayım ve beklemedeyim... 2 gün sol yumurtalıkta acayip ağrım vardı hele öksürürken patlayacak gibi oluyordu.Pazar günü alışverişten dönerken iyice kötü oldum tansiyonum falan da düştü.Doğum hastanesinin aciline uğradık.Resmen savuşturdular.bişey yapamayız evde dinlenin ve ilişki yasak dediler yolladılar.Bende evde dinlendim. Pazartesi sabahı o ağrı geçmişti.Şimdi de yok. Beklemedeyim... yarın kırmızılar gelmemiş olursa doktorumu arayacağım.
bebişkom ne küçüksün sen yav =)) çıtıırrrr senii.....
ya herkes kıvırcık =)))) ben dahil... kıvırcıklar topici olmuş burası =))))))) yaşasın kıvırcık kardeşliği
ınsallah hayırlısı ıle yarın burda halay cekmeye hazır cok buyuk bı kalabalık olacak dıye dusunuyorum...
gelmez umarım kırmızıların da hepımıız senınle bırlıkte sevınırız....
bende dun yumurtladım suan acaıb sancım var benım de sankı balıncuk koymuslar kasıklarıma gıbı sempatiksalakcinni
bebişkom ne küçüksün sen yav =)) çıtıırrrr senii.....
ya herkes kıvırcık =)))) ben dahil... kıvırcıklar topici olmuş burası =))))))) yaşasın kıvırcık kardeşliği
aranızda bi ben kıvırcık değilim galibaaaa... hemen gidip perma yaptırmalıyıııımbende kıvırcık saçlıyım :roflol:
ınsallah hayırlısı ıle yarın burda halay cekmeye hazır cok buyuk bı kalabalık olacak dıye dusunuyorum...
gelmez umarım kırmızıların da hepımıız senınle bırlıkte sevınırız....
bende dun yumurtladım suan acaıb sancım var benım de sankı balıncuk koymuslar kasıklarıma gıbı sempatiksalakcinni
aranızda bi ben kıvırcık değilim galibaaaa... hemen gidip perma yaptırmalıyıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?