Amin canım... Ben sanırım artık tedaviyi bırakacağım. Olmuyor işte. Bari o kadar hormon yüklenmeyeyim.
sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorumyine mi negatif diyecek.
sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorumyine mi negatif diyecek.
Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0
Eşimi aradım şimdi anladı zaten sesimden... üzgün müsün dedi evet dedim niye dedi negatif dedim ağlamaya başladım.Beni teskin etmeye çalıştı ama o daha çok üzüldü bence.Suskunlaştı birden.bende zaten hemen kapattım telefonu.Ağlamamı durduramıyorum.
Eşimi aradım şimdi anladı zaten sesimden... üzgün müsün dedi evet dedim niye dedi negatif dedim ağlamaya başladım.Beni teskin etmeye çalıştı ama o daha çok üzüldü bence.Suskunlaştı birden.bende zaten hemen kapattım telefonu.Ağlamamı durduramıyorum.
BebisKoM88+, barays+, yvonna, lapaci, bafo+, edut+, mugmug1+, yagmur8183, supreme+, zeytin1007+, bitte+, kvrck+, gizemli83+, EKAKAL+, prayforU+
Hepiniz benim için burdasınız... Ne kadar üzülsem de bu beni mutlu ediyor. Hepinize tekrar teşekkür ederim... İnşallah bir gün yine böyle kalabalık beklerken hepinize halay çektiririm.
BebisKoM88+, barays+, yvonna, lapaci, bafo+, edut+, mugmug1+, yagmur8183, supreme+, zeytin1007+, bitte+, kvrck+, gizemli83+, EKAKAL+, prayforU+
Hepiniz benim için burdasınız... Ne kadar üzülsem de bu beni mutlu ediyor. Hepinize tekrar teşekkür ederim... İnşallah bir gün yine böyle kalabalık beklerken hepinize halay çektiririm.
hadi gel beraber ara verelim bak biz bu ay korunmaya başladık tekrardan
bence sende korunma ama ara verin sonuçta bu ay olursa olur yoksa asla çocugunuz olmaz diye bişey yok
bence b ırak doktoru en azından 2 ay bi dene doktorsuz rabbime güven sadece belki cevap verir sana hı
ahh kıyamam yaa kocam aradı şimdi... konuş doktorunla tüp bebek için ne kadar gerekliyse ayarlayayım tüp bebek yapsınlar diyor. Sen böyle her seferinde üzüleceksen tüp bebek yapalım diyor.Ne kadarsa ayarlarım ben diyor. Kıyamam yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?