Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum yine mi negatif diyecek.

CANIM BENIMM... MUTLAKA ZAMANI VAR BU ISIN. HAKKIMIZDA HEP HAYIRLISI OLAN OLSUN... COK UZGUNSUN COK IYI ANLIYORUM AMA KENDINI ASLA BIRAKMA... SON HALAYA KADAR BIRLIKTEYIZkaydirigubbakcemile5

Eşimi aradım şimdi anladı zaten sesimden... üzgün müsün dedi evet dedim niye dedi negatif dedim ağlamaya başladım.Beni teskin etmeye çalıştı ama o daha çok üzüldü bence.Suskunlaştı birden.bende zaten hemen kapattım telefonu.Ağlamamı durduramıyorum.

sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum yine mi negatif diyecek.

ne demekmıs o valla
hep beraber herbırımız ıcın burdayız her zaman
yola devammm

gaye saçma sapan konuşma bu sadece senin sorunun değil eşinin spermleri senin yumurtanı bulamıyorda oalbilir bu yükü tek başına yüklenme sakın aşkım sonucumuz negatifde olsun bitsin yine mi negatif diyeceğininide hiç sanmıyorum hem üzüntümüzde sevincimizde bir. sen sakın bizi düşünme

ama bencede biraz kendi haline bıral çünkü insan tedavi olunca çoook daha fazla heveslenio

Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0

Tatlım canım üzülüyorsun biliyorum ama sakın kendini yıpratma tatlım hayırlısı olsun tatlım
elbette olacak demek ki vakti zamanı değilmiş günümüzde hiç heba olmadı walla senin için toplandık olumlu yada olumsuz sonuç için her durumda sana desteğiz biliyorsun
eşinde seni üzülecek diye üzülür emin ol sen iyi olmaya çalış bak o da iyi olacaktır
olumunekankayizsmile

Canim aglama lütfen. Biliyorum söylediklerimiz bos geliyor sana ama lütfen sakin ol aglama tatlim ya...:1no2:

cnm benim rabbimin insana bahşettiği en güzel rahatlama şekli ağlamak...ağla dök içini ama kendini yıpratma

lütfen üzülme tatlım. biz hep beraberiz. vakti gelmemiş .hayırlısını dileyelim

yoo hiç öylr düşünme cnım geçen ay aşılamda 4 gün erken geldi benim gece eşime söyleyemedim bütün gece ağladım ama keşke söyleseymişim çünkü onlar bizden daha rahat karşılıyolar sonucu ve destekleri rahatlatıyo bizi evet bugün biraz üzüleceksin ama yarın herşey değişecek umutla devam edeceksiniz....

hadi gel beraber ara verelim bak biz bu ay korunmaya başladık tekrardan
bence sende korunma ama ara verin sonuçta bu ay olursa olur yoksa asla çocugunuz olmaz diye bişey yok
bence b ırak doktoru en azından 2 ay bi dene doktorsuz rabbime güven sadece belki cevap verir sana hı

ahh kıyamam yaa kocam aradı şimdi... konuş doktorunla tüp bebek için ne kadar gerekliyse ayarlayayım tüp bebek yapsınlar diyor. Sen böyle her seferinde üzüleceksen tüp bebek yapalım diyor.Ne kadarsa ayarlarım ben diyor. Kıyamam yaaaa...

Gayecık aglamak ıstıyorsan agla,sonucta rahatlarsın aglayınca
kocısın kızların dedıgı gıbı senın uzulmene uzulur
benım kocısımde hemen kendını topluyor
sen kendıne ıyı bak
bıraz da mantık acısından bakmak lazım.
hayırlısı ıse olsun..dıye bırsey var
Allahın hep bıldıgı bırseyler var
bak ezan okunuyor su
Rabbım bızıde annecık yapacak ama zamanı onun ıstedıgı zaman.
bız kullar yanlızca ona duamızı eksık etmeyıp , ona sıgınmamız gerekıyor.
opuyorum kocaman
sen ıcını rahat tut

bende artık kendi haline bırakayım diyorum... kendi halimde takılayım... bu şekilde ilişkiden de bi zevk alamaz oluyoruz.Rahat takılayım.olursa olur olmazsa olmaz.

hayırlısı olsun üzülme canım
ağla rahatlayacaksan
allahım herşeyin hayırlısını versin

Ayyy kıyamaz kocası gayeye:asigim:
ne güzel mutluluk tatlımmmm:1hug:

ay kuzum kıyamam sana....aman bak sayende ne güzel sohbet ettik bugün...inan bu yazdığını okuyunca doldu gözlerim benim...emin ol burda hamile olmayıpta umutalnınca hep aynı şeyleri yaşıyoruz...ve birgün hepimiz halay çekeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…