Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende artık kendi haline bırakayım diyorum... kendi halimde takılayım... bu şekilde ilişkiden de bi zevk alamaz oluyoruz.Rahat takılayım.olursa olur olmazsa olmaz.

alkisalkisalkis
işte bu gaye... bir iki ay bırak kendi haline.. hatta yaz geliyor yazında rahat geçir.. tatlini yap. gez toz. aklından çıkar. bak gör o ara hamile olduğunu öğreneceksin. ama adet gününü takip etmemen, asla günler öncesi test yapmaman lazım... bebek düşünmeden önceki hayatına dönebilirsen göreceksin ki bebiş gelmiş de konmuş bile göbişine..
bak eşinde sana destek oluyor. tek dileği senin üzülmemen... sende onu üzme... üzülmeyin ikinizde... :1hug:

kuzum o sen üzülüyorsun diye üzülüyor..sevilmek ne güzel dimi:))) maşallah

delüü bak gördün mü kocan sen çocuk doguramıyosun boşanalım dese napcaktın
eşimde ben üzülüyorum diye aşılama istemişti ama ben baktım ben üzüldükçe o kendinden fedakarlık yapıyor ben bi süre bebek istemiyorum biraz korunalım kafamızdan atalım bebegi sonra yine düşünürüz dedim ve istemedim aşılama inan bana eşim şimdi daha rahat
sende aynısını yap biraz ara verelim de bak nasıl sevinecek 2 ay bi deneyin olmazsa o zaman başlarsınız tüp bebek işlemlerine

benden küçücük bir tavsiyeeeeee;
gün gözetmeden ilişkiye girin ben reglden 4 gün sonra hamile kalmışım dr a gidince öğrendim hesaplama yapmadan istediğiniz gibi ilişkiye girin şekerlerimmm

evet ara vermeyi düşünüyorum bende.Belki bu ay adet olunca rahim filmi de çektiririm.Ama tedavi almayacağım.

Kızlar müsadenizle ben banyoya girmek istiyorum... ağlamaktan başım falan çok fena oldu. biraz rahatlayayım... sonrada yemek yapmam lazım zaten.
Akşama olmasa bile yarına toparlamış olurum inşallah.Hepinize minnettarım.Hep yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.

hadı rahatla bıraz
banada dus cok ıyı gelıyorr

hoşçakalın kızlar yemek yapmam lazım bende kaçıyorum

benimde kocişim geliyo erken çıkıp gezcez biras öpüyorum herkesi kızlar ii akşamlarr....

bende kaçıyorum kızlar..

gayecim seni tekrar öpüyorum. sen sağılığına dikkat et. kocişinle mutlu ol..
ayselcim haklı, takvim birlikteliğini bırakmak lazım. sevgiler

gelelim ekmek makinasına:))))şaka şaka öpüyorum kuzular sizi

herkesler gittiii
:gitme:
ya bu halev nerelerde.. bak şimdide onu merak ediyorum... illa birileri firar edip bizi merakta bırakıyor =))

lqapacı senle ben kaldık bacım...benimde aslında nasıl yoğun işim
hem sizle konuşup hem iş yaptım heryanım ağrıdı

herkesler gittiii
:gitme:
ya bu halev nerelerde.. bak şimdide onu merak ediyorum... illa birileri firar edip bizi merakta bırakıyor =))

canım halev 10 gün izin almıştı sınavları için
evinde de bilgisayar yoktu giderken yazmıştı şimdilik merak etme tatlımkaydirigubbakcemile5

Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0

Amin canım... Ben sanırım artık tedaviyi bırakacağım. Olmuyor işte. Bari o kadar hormon yüklenmeyeyim.

gayecııım yenı geldım hıııc tatlı canını uzme Raabbım hakkımızda herseyın en hayırlısını bılır sen guven dua et en guzel zamanda verecektır hepımıze ınsallah ...
gencız guzelız eslerımızle daha cook guzel vakıt gecırmemızı ıstıyor belkı Allah
eglenmemıze bakalım herseyı oluruna bırakalım olur oyle ınsallah...
bak lapacı supreme tedavı surecı degılken hamıle kaldı sen de o sekılde dene bakalım bıraz da hem kendıne gelırsın bebegınde sana gelır ınsallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…