bende artık kendi haline bırakayım diyorum... kendi halimde takılayım... bu şekilde ilişkiden de bi zevk alamaz oluyoruz.Rahat takılayım.olursa olur olmazsa olmaz.
ahh kıyamam yaa kocam aradı şimdi... konuş doktorunla tüp bebek için ne kadar gerekliyse ayarlayayım tüp bebek yapsınlar diyor. Sen böyle her seferinde üzüleceksen tüp bebek yapalım diyor.Ne kadarsa ayarlarım ben diyor. Kıyamam yaaaa...
ahh kıyamam yaa kocam aradı şimdi... konuş doktorunla tüp bebek için ne kadar gerekliyse ayarlayayım tüp bebek yapsınlar diyor. Sen böyle her seferinde üzüleceksen tüp bebek yapalım diyor.Ne kadarsa ayarlarım ben diyor. Kıyamam yaaaa...
delüü bak gördün mü kocan sen çocuk doguramıyosun boşanalım dese napcaktın
eşimde ben üzülüyorum diye aşılama istemişti ama ben baktım ben üzüldükçe o kendinden fedakarlık yapıyor ben bi süre bebek istemiyorum biraz korunalım kafamızdan atalım bebegi sonra yine düşünürüz dedim ve istemedim aşılama inan bana eşim şimdi daha rahat
sende aynısını yap biraz ara verelim de bak nasıl sevinecek 2 ay bi deneyin olmazsa o zaman başlarsınız tüp bebek işlemlerine
Kızlar müsadenizle ben banyoya girmek istiyorum... ağlamaktan başım falan çok fena oldu. biraz rahatlayayım... sonrada yemek yapmam lazım zaten.
Akşama olmasa bile yarına toparlamış olurum inşallah.Hepinize minnettarım.Hep yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.
herkesler gittiii
:gitme:
ya bu halev nerelerde.. bak şimdide onu merak ediyorum... illa birileri firar edip bizi merakta bırakıyor =))
Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0
Amin canım... Ben sanırım artık tedaviyi bırakacağım. Olmuyor işte. Bari o kadar hormon yüklenmeyeyim.
Eşimi aradım şimdi anladı zaten sesimden... üzgün müsün dedi evet dedim niye dedi negatif dedim ağlamaya başladım.Beni teskin etmeye çalıştı ama o daha çok üzüldü bence.Suskunlaştı birden.bende zaten hemen kapattım telefonu.Ağlamamı durduramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?