Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

neyse kıslar ben çıkmak zorundayım gelince hemen açıp bakıcam inşallah müjeyi alırım

kızlar elektriklerimiz hala gitmedi oleyyyyyyyyyy
gaye sonuç gelmemiş daha

sonuç gelmedi daha kızlar... lütfen işleri olan arkadaşlarım aksatmasınlar işlerini... Eğer sonuç güzel gelirse zaten seviniriz bol bol zaman var.

Doktor hemen bakıp arayayım seni dedi. aramadığına göre sonuç negatif herhalde. Kadının eli telefona gitmemiştir.

Doktor hemen bakıp arayayım seni dedi. aramadığına göre sonuç negatif herhalde. Kadının eli telefona gitmemiştir.

BİR KERE KÖTÜ DÜŞÜNME AMA NE OLURSA OLSUN HERZEYIN BIR VAKTI ZAMANI VAR. HAKKINDA HAYIRLISINI DILIYORUZ NE OLUR YINE DE KOTUYU DUSUNME HAYIRLISI ILE GUZEL SONUC GELECEK. GELMESEDE BİZ HERZAMAN YANINDAYIZ CANIM BIRLIKTE SEVINIR BIRLIKTE AGLARIZ
olumunekankayizsmile

Ne bileyim kadın aramayınca aklıma kötü sonuç olduğu geliyor. Kadın herhalde ben üzülmeyeyim diye bekliyor ki ben arayayım. Şimdi nasıl söyleyeceğini düşünüyordur beni üzmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…