ne bileyim kadın aramayınca aklıma kötü sonuç olduğu geliyor. Kadın herhalde ben üzülmeyeyim diye bekliyor ki ben arayayım. şimdi nasıl söyleyeceğini düşünüyordur beni üzmeden.
avatarlarınız ikiz gibi geliyo her seferinde zaten kaydirigubbakcemile3
kız o nedemek ki kötü bişeymi dedin yoksamklava: klava:
Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0
kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. Sonuç 0
Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0
Öyle olurmu canim sakin duymiyim bidaha.
Ama sende sakin üzülme hayirlisi neyse o olsun canim. Zamanini bekliyordur bebisin. Cok yakinda gelecek INSALLAH
gaye...bak kuzum bunları dememiz sana boş gelecek ama olmadıysa bir hayır vardır aslında sen bize kız gaza getirdik seni
kuzum hepimiz seni seviyoruz Rabbim hayırlısını vercek inşallah
Canım hıc sıkmadan canını devam edıyoruz hep bırlıkte
Allah buyuk
bızede bırgun vuracak..
zamanımıızı beklıyoruz hepberaber
Amin canım... Ben sanırım artık tedaviyi bırakacağım. Olmuyor işte. Bari o kadar hormon yüklenmeyeyim.
sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorumyine mi negatif diyecek.
kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. Sonuç 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?