Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayyy beni de heyecan bastııı
yazmıyorum ama gözüm hep ekranda
ayy gaye eşinde heyecanla bekliyordun:asigim:

ne bileyim kadın aramayınca aklıma kötü sonuç olduğu geliyor. Kadın herhalde ben üzülmeyeyim diye bekliyor ki ben arayayım. şimdi nasıl söyleyeceğini düşünüyordur beni üzmeden.

kuzum hayırlısı de...

yaşadıklarımı biliyosunuz eski kullanıcıyım sadece ismim değişti
26 yaşında yumurtalık kanseri oldum ben öle bir topicte açtıö hayatta ne olursa olsun önce siz varsınız en önemlisi sizin CANINIZ o yüzden rabbim verecek zamanını bilir GAYECİM nolur olumsuz olma eğer sonuç öle olsa bile biz hep yanındayız lütfen üzülme....

Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0

Kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. sonuç 0

Öyle olurmu canim sakin duymiyim bidaha.
Ama sende sakin üzülme hayirlisi neyse o olsun canim. Zamanini bekliyordur bebisin. Cok yakinda gelecek INSALLAH

sakın üzülme nasıl olsa gelecek bebiş
bekledigimiz için degil de eger sen üzülürsen işte o zaman bütün günümüz heba olmuş olacak lütfen gaye hayırlısı olsun

kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. Sonuç 0

gaye...bak kuzum bunları dememiz sana boş gelecek ama olmadıysa bir hayır vardır aslında sen bize kız gaza getirdik seni

Öyle olurmu canim sakin duymiyim bidaha.
Ama sende sakin üzülme hayirlisi neyse o olsun canim. Zamanini bekliyordur bebisin. Cok yakinda gelecek INSALLAH

Amin canım... Ben sanırım artık tedaviyi bırakacağım. Olmuyor işte. Bari o kadar hormon yüklenmeyeyim.

gaye...bak kuzum bunları dememiz sana boş gelecek ama olmadıysa bir hayır vardır aslında sen bize kız gaza getirdik seni

kuzum hepimiz seni seviyoruz Rabbim hayırlısını vercek inşallah

Canım hıc sıkmadan canını devam edıyoruz hep bırlıkte
Allah buyuk
bızede bırgun vuracak..
zamanımıızı beklıyoruz hepberaber

sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum yine mi negatif diyecek.

hayırlısı olsun gayecim..
hem ne demek öyle sizide meşgul ettim üzdüm falan.. burda hep birlikte sevindiğimizde oluyo üzüldüğümüzde.. yeterki sen üzülme. asıl bu üzer bizi...
.............
ne dicem bilmiyorum..
işte sözün bittiği yer...
hayırlısıı olsun

sağolun kızlar.bütün gün benim için pc başında bekleyip heyecanlandınız. Hakkınızı ödeyemem. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum yine mi negatif diyecek.

kuzu...sen bizi bırak artı emin ol eşinde sen sadece üzüleceksin diye üzülüyordur...onlar bizim gibi değil, öncelikleri biziz

kızlar çok üzgünüm bütün gününüz heba oldu benim yüzümden. Ne yazıkki sonuç negatif. Sonuç 0

canımmm nolur kendini yıpratma olur mu herşeye rağmen anne olma şansın elinden alınmış değil deneyeceğiz sadece bu ağlama demiyorum ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla ama içini boşlatınca kendini topla biz ne yapıorduk hemen bi daha ki aya umutlanmaya başlıyorduk.....hep yanındayız eşinde yanında ailende sen sakın sıkma canını

gayecim üzülme nolur sen üzüldükçe bizde üzülüyoruz kuşum, doktorun ne dicek kendi haline bırakman konusunda ? Aslında biraz tedavisiz dene derim ben. Biliyosun ben pko yum ve şak diye hamile kaldım hiç beklemiyoduk. ılaç kullanmadan adet olmazdımki. yıllarca dkh kullandım. Sabır kardeşim bıraktıgın anda gelmiş olucak miniş. Ama neolur üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…