canım inş hamişsindir:Saruboceq:
canım yok adet öncesi belirtim yoktu sadece adet olmam gereken gün beyaz akıntım başladı 1-2 gün sonrada göğüslerde yanma şişkinlik oldu ve halen devam ediyor
hamilelik sürecine ayak uydurmak benim açımdan pek kolay olmadı
günayydddıınnnn
hayırlı cumaallrrr opuyorumnanaktan
kıvırcıkım iyi yolcular... güle güle git güle güle gellll...
zeytincim inş bu gecikme hayra alamettir =)
bende çok yorgunum kızlar ya.. 2 akşamdır mesaiye kalıyorum =(( ctesi yine işe gelme ihtimalim var.. pazar nişan var.. kayınvalimler geliyor bu gece.. 1 hafta bizde kalıcaklar...
ne ara dinlenicem ki acaba =((
bende barays gibi düşünüyorum hem sen gebesin sana çok zorluk çıkarmazlar canım ama tabikii çokta dinlenemzsingünayydddıınnnn
hayırlı cumaallrrr opuyorumnanaktan
kıvırcıkım iyi yolcular... güle güle git güle güle gellll...
zeytincim inş bu gecikme hayra alamettir =)
bende çok yorgunum kızlar ya.. 2 akşamdır mesaiye kalıyorum =(( ctesi yine işe gelme ihtimalim var.. pazar nişan var.. kayınvalimler geliyor bu gece.. 1 hafta bizde kalıcaklar...
ne ara dinlenicem ki acaba =((
günaydın canım
birde şöyle düşün ben her cumartesi çalışıyorummaklinialirimsmile sen şanslısın bu hafta biraz idare ediver sıkma canını
k.valideni tanımıyorum ama sana yük olacağını sanmam kendisi yapmak ister herşeyi eminim
benim ki öyle ohaoldumsmile
sende gitme canım bişey olmaz... dinlen evdedoğru söylüyorsun... ctesi çalışmıyorum ona şükrtmem lazım. üst üste gelince mesai durumu yorucu oldu benim için bu hafta. en azından ctesi dinleneyim dedim ama o da olmadı işte..
kayınvalidem sağolsun çok yardım eder. bana asla yük olmaz... aksine yemek falan yapıp yükümü hafifletir.. tek dezavantajı çok geziyorlar =) istanbulda oturmuyorlar o yüzden geldiklerinde tüm eş dost akrabaları geziyorlar... sürekli onlarla birlikte ordan oraya misafirliğe gidiyorum. o yoruyor beni..
doğru söylüyorsun... ctesi çalışmıyorum ona şükrtmem lazım. üst üste gelince mesai durumu yorucu oldu benim için bu hafta. en azından ctesi dinleneyim dedim ama o da olmadı işte..
kayınvalidem sağolsun çok yardım eder. bana asla yük olmaz... aksine yemek falan yapıp yükümü hafifletir.. tek dezavantajı çok geziyorlar =) istanbulda oturmuyorlar o yüzden geldiklerinde tüm eş dost akrabaları geziyorlar... sürekli onlarla birlikte ordan oraya misafirliğe gidiyorum. o yoruyor beni..
GÜnaydın kızlar...... Napıyonuz.....kİmlerİ beklİyoz Şİmdİ kİmlerİn gecİktİ aysel....
günaydin canim. Sanirim bugün kupcunun günü ama o adet mi olmustu sanki önceden bilmiyorumkismile
baska kimseyi göremedim listede en yakin lorke ile ben galiba
öyle gözüküyo zeytinmiydi yanlış hatırlamyorsam günü geçmiş dün öyle okumuştum bide ben varım sanırım günümü bilmiyorum hayatımda 1kere 31 günde oldum ona göre salı ama geçen ay 25 günde oldum o da geçen çarşambaydı oyüzden benim günüm 24-30 u arası ama bence pazartesiye kadar adet olmam gerek yoksa pazartesi test yapcam.......
lapacım bu ara işler çok yoğun 12. sınıflar sınav telaşına girdiler benim de iki ayağımı bi pabuca soktular uğraşıp duruyoruz. sen nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?