Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sen iyi oldas önemli degil eşim onun ögrencisiymiş ordan tanıyor

Ben gelip geçerken görüyorum onun Anatolia tüp bebek merkezi diye bir yeri var. prof.dr. Hakan Yaralı ile birlikte. Ama şu an için o kadar ileri bir düzeye zıplamanın saçma olduğunu söyledi doktorum.ama tüp bebek aşamasına gelmemiz gerekirse Bülent beyi tercih ederim.

canım ben tüp bebek için demedim ki zaten bu yumurtlama olaylarında iyiymiş adam o yüzden dedim

hayırlı cumalar kızlar..

GAYECıM SÜPERSıN HEP BÖYLE OL...

dün aşkı memnunun 2 . reklamını göremeden uyumuşum , eşim gelmiş duymamışım bile.,sabah ezanıyla kalktım cin gibi.. dün bütün gün bitiremediğim işleri bitirdim bu saate kadar

canım ben tüp bebek için demedim ki zaten bu yumurtlama olaylarında iyiymiş adam o yüzden dedim

bende 1 senelik doktor maceralarımdan sonra kesinlikle yumurtlama takibi için normal kadın doğuma değilde böyle bir uzmana gitmek gerektiğini düşünüyorum. Onlar bu işi daha iyi yapıyorlar..
zaten son gittiğim doktor da bana bunu demişti. etik bulmuyorum bizim işmiz değil yumurta takibi sen bier aşılama yada tüp bebek merkezine gidip yumurta takibi yaptır demişti.

hoşgeldinn bitaann... geçer inş.. az kaldı... geçmicek sanıyor insan ama bi bakmışsın 12. haftadasın

hoşbulduk sanım ya hiç sorma hiç geçmiycek gibime geliyo kızımda 9 ay boyunca kusmuştum o aklıma geliyo işte ama inşallah bu 12.haftada geçer şimdi 8 haftalık olduk kaldı 4 ay :))

hoşbulduk sanım ya hiç sorma hiç geçmiycek gibime geliyo kızımda 9 ay boyunca kusmuştum o aklıma geliyo işte ama inşallah bu 12.haftada geçer şimdi 8 haftalık olduk kaldı 4 ay :))

inşallah geçer hemen. ben sadece 2 kere yaşadım ama ,kendime gelemedim 2 gün..

ateş tablom

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün 36,9 adet günü

26.gün 37
27.gün 36,9

wc yw gittim leke gelmiş mi diye
leke falan yok
gelmemiş daha hayırlısı olsun bakalım
pazara test yapmayı düşünüyorum

praycim nasılsın, bebiş nasılmış bakalım
zeytin1007 canım ya bende hiç ateş takibi yapmadım benneyaptımki

iyiyiz. bi tane coco pops çukulata yedim, bi süt içtim. bi saat sonrada yemek .ooohh..

işleri de bayağı bi hallettim.. tahdilatları da yaptımmı hihoyyyt

prensesimiz napıyor peki :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…