GÜnaydın lorkeee napıyon nasılsın.....
canım ben 1 nısan yazmısım da normalde bakalım 2 nısan ama 1 ınde kahve leke gelmesı lazım hep oyle oluyor 3 unde de apartman gunu bende ve cok kalbalık oluyo ve cok yorulucam emınım sımdıden onu dusunuom ya bısey varsa ya sıkıntı olursa dıye ohaoldumsmile kafayı yedım laelaelaelaelaeGünaydin canim. Sanirim bugün kupcunun günü ama o adet mi olmustu sanki önceden bilmiyorumkismile
Baska kimseyi göremedim listede en yakin lorke ile ben galiba
selamlar kızlar nasılsınız
öyle gözüküyo zeytinmiydi yanlış hatırlamyorsam günü geçmiş dün öyle okumuştum bide ben varım sanırım günümü bilmiyorum hayatımda 1kere 31 günde oldum ona göre salı ama geçen ay 25 günde oldum o da geçen çarşambaydı oyüzden benim günüm 24-30 u arası ama bence pazartesiye kadar adet olmam gerek yoksa pazartesi test yapcam.......
canım allah kolaylık versin ben saat 4 e kadar çalışmaya tahammül edemiyorum.
bi de hastalığım alevlenme dönemine girdi yataktan sürünerek kalkıyorum ama ne yaparsın mesai bizi bekliyo...
Kızlar selam... Nasılsınız? Beni sorarsanız ben çok iyiyim sayenizde... Sizler gibi tatlı arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum... Bana öyle güç verdiniz ki dün akşam eşimi gayet güler yüzlü karşıladım.O da bana gül alıp gelmiş sağolsun.Sonra çıktık dışarı dondurma aldık geldik.Dizi izlerken dondurma yedik :)) O geldikten sonra hiç ağlamadım...
Az önce doktorumla konuştuk.eşimin tüp bebek düşüncesini falan söyledim.Konuştuk biraz.Bu ay Hsg çekilecek ve tedavimize bir süre daha devam edeceğiz.Daha tüp bebek için çok erken zamanı gelince gayecim artık tüp bebek yapalım derim ben sana dedi doktorum.
Şimdi içim çok rahat,kafamda rahat. Sabah uyandığımda aklımda hiç dünkü üzüntü yoktu.
Hepsi sizin verdiğiniz güçle oldu. Sizlerle konuşmak,paylaşmak çok farkettiriyor.Sizleri çooook seviyorum canım arkadaşlarımmmm...
a.s.
kızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bugün ettiğiniz tüm duaları kabul etsin..Benim de bulantıların geçsin(
Kızlar selam... Nasılsınız? Beni sorarsanız ben çok iyiyim sayenizde... Sizler gibi tatlı arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum... Bana öyle güç verdiniz ki dün akşam eşimi gayet güler yüzlü karşıladım.O da bana gül alıp gelmiş sağolsun.Sonra çıktık dışarı dondurma aldık geldik.Dizi izlerken dondurma yedik :)) O geldikten sonra hiç ağlamadım...
Az önce doktorumla konuştuk.eşimin tüp bebek düşüncesini falan söyledim.Konuştuk biraz.Bu ay Hsg çekilecek ve tedavimize bir süre daha devam edeceğiz.Daha tüp bebek için çok erken zamanı gelince gayecim artık tüp bebek yapalım derim ben sana dedi doktorum.
Şimdi içim çok rahat,kafamda rahat. Sabah uyandığımda aklımda hiç dünkü üzüntü yoktu.
Hepsi sizin verdiğiniz güçle oldu. Sizlerle konuşmak,paylaşmak çok farkettiriyor.Sizleri çooook seviyorum canım arkadaşlarımmmm...
a.s.
BebİŞkom belİrtİ sormuŞsunda ne bİlİm anacım heray neler yaŞıyoruz belİrtİ sanıyoz Şıp adet gelmİŞ ama benİ bu ay Şu ateŞ meselesİ sardı bİ bİlgİnİz varmı bu konuda topİĞİnİ okuyamadım aÇıkÇası sayfaları gÖrÜnce benİm ateŞİm 35.9-36 ydı 3 gÜn Önce bİrden 36,9-37 ye Çıktı ve halada dÜŞmedİ adetten 1kaÇgÜn Önce olmadı adet gÜnÜ mutlaka dÜŞermİŞ bugÜnÜde yırttım yanİ ama bİrden artması umutlandırıyor benİ......
LORKEEEEEEEEE
canım dün sana sonuç negatif olunca haber vermedim unuttum sanma olur mu opuyorumnanaktan
GAYECİM
eşim aradı bülent tıraş gazi üniversitesi tıp fakültesinde adam süpermiş tek geçerim diyo eşim ama muayene ücreti pahalı olabilirmiş
Canım biliyoum bülent beyi. Bizim eve yakın onun kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi var... Doktorumla görüştüm ben,Şimdilik hemen tüp bebek düşünmeyeceğiz.Ama ileriki aşamada Bülent beye gitmek benim de aklımda var. Çok teşekkür ederim canım hem sana hem de eşine. sağolun canım.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?