Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

GÜnaydın lorkeee napıyon nasılsın.....

gunaydın canım senın de az kaldı ya benden bı kac gun once oluyordun hadı hayırlısı bakalımaklinialirimsmile
Günaydin canim. Sanirim bugün kupcunun günü ama o adet mi olmustu sanki önceden bilmiyorumkismile
Baska kimseyi göremedim listede en yakin lorke ile ben galiba
canım ben 1 nısan yazmısım da normalde bakalım 2 nısan ama 1 ınde kahve leke gelmesı lazım hep oyle oluyor 3 unde de apartman gunu bende ve cok kalbalık oluyo ve cok yorulucam emınım sımdıden onu dusunuom ya bısey varsa ya sıkıntı olursa dıye ohaoldumsmile kafayı yedım laelaelaelaelae

selamlar kızlar nasılsınız

selam canım hosgeldın ...
yogunmussun kolay gelsın bakalım

kız hadı az kalmıs valla beklıoz kafayı dagıttın ya bu ay gelmıs olabılır bebegın kaydirigubbakcemile2

kızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bugün ettiğiniz tüm duaları kabul etsin..Benim de bulantıların geçsin (

Kızlar selam... Nasılsınız? Beni sorarsanız ben çok iyiyim sayenizde... Sizler gibi tatlı arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum... Bana öyle güç verdiniz ki dün akşam eşimi gayet güler yüzlü karşıladım.O da bana gül alıp gelmiş sağolsun.Sonra çıktık dışarı dondurma aldık geldik.Dizi izlerken dondurma yedik :)) O geldikten sonra hiç ağlamadım...
Az önce doktorumla konuştuk.eşimin tüp bebek düşüncesini falan söyledim.Konuştuk biraz.Bu ay Hsg çekilecek ve tedavimize bir süre daha devam edeceğiz.Daha tüp bebek için çok erken zamanı gelince gayecim artık tüp bebek yapalım derim ben sana dedi doktorum.
Şimdi içim çok rahat,kafamda rahat. Sabah uyandığımda aklımda hiç dünkü üzüntü yoktu.
Hepsi sizin verdiğiniz güçle oldu. Sizlerle konuşmak,paylaşmak çok farkettiriyor.Sizleri çooook seviyorum canım arkadaşlarımmmm...

a.s.

canım allah kolaylık versin ben saat 4 e kadar çalışmaya tahammül edemiyorum.
bi de hastalığım alevlenme dönemine girdi yataktan sürünerek kalkıyorum ama ne yaparsın mesai bizi bekliyo...

çok geçmiş olsun...
toparlarsın inş kısa sürede

LORKEEEEEEEEE
canım dün sana sonuç negatif olunca haber vermedim unuttum sanma olur mu opuyorumnanaktan
GAYECıM
eşim aradı bülent tıraş gazi üniversitesi tıp fakültesinde adam süpermiş tek geçerim diyo eşim ama muayene ücreti pahalı olabilirmiş

:lepi:
işte bu gayecim yaa...
en doğru karar....
eşinde yanında bizlerde yanındayız.. senden güçlüsü var mı yaa :1hug:

kızlar dr. nevranın hesabına göre adet oluyodum hep buayda 23 mart yazıyodu 1 gün önceden lekelenmem başlardı ama hala tık yok
pazar günüe kadar beklicem bugün 4. günüm geçiyo hayırlısı olsun eda inş. hamileyizdir canım yaaa

Ha söyle...Cok sevindim iyi olduguna canim. Demesi kolay ama bosver salla gitsin nezaman zamani gelirse ozaman gelecektir bebisin insallah.
Bizde seni cok seviyoruz unutma :1hug:

gyshnky+, lapaci+, bitan, kvrck+, BebisKoM88+, bitte+, lorkee+, barays+, EKAKAL
slm kızlar
gayem iyi olmana sevindim canım

Gaye cim bence en iyisini yapıyosun tatlım senin üzülmen sana zarar eşine zarar ilişkinize zarar neden eziyet edesin ki kendine Rabbim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman bebiş verecektir merak etme

gaye bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile

edacığım umarım bu ay bebiş seninledir:Saruboceq:

bitan;
bende öyle sürekli bulantı halindeyim
özellikle akşamları enerjim bitiyor tükeniyorum resmen:bbo:

BebıŞkom belırtı sormuŞsunda ne bılım anacım heray neler yaŞıyoruz belırtı sanıyoz Şıp adet gelmıŞ ama benı bu ay Şu ateŞ meselesı sardı bı bılgınız varmı bu konuda topıĞını okuyamadım aÇıkÇası sayfaları gÖrÜnce benım ateŞım 35.9-36 ydı 3 gÜn Önce bırden 36,9-37 ye Çıktı ve halada dÜŞmedı adetten 1kaÇgÜn Önce olmadı adet gÜnÜ mutlaka dÜŞermıŞ bugÜnÜde yırttım yanı ama bırden artması umutlandırıyor benı......

Benimde pek bilgim yok maalesef bu konuda sadece senin bildiklerini biliyorum canim.
Bende ilk defa bu ay gögüslerim agriyo dokununca hic olmazdi birde sicak basiyodu normalde herzaman ama bu ay sadece bir kere oldu baska olmadi hayirlisi bakalimzemuszemus

Canım biliyoum bülent beyi. Bizim eve yakın onun kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi var... Doktorumla görüştüm ben,Şimdilik hemen tüp bebek düşünmeyeceğiz.Ama ileriki aşamada Bülent beye gitmek benim de aklımda var. Çok teşekkür ederim canım hem sana hem de eşine. sağolun canım.yerimseniben

sen iyi oldas önemli degil eşim onun ögrencisiymiş ordan tanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…