Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

samsak sen nerlerdesin bakiim nasıl gidiyoo hihoyyyt hihoyyyt

bittem kusura bakma öğrenciler vardı bişey yazamadım. canım bu ara hem evde hem de okulda çok yoğunum bi türlü uğrayamıyorum. özledim sizleri
yumurtlama günlerim bitti şimdi de civciv çıkacak mı diye beklemedeyim. canım benim öpüyorum görüşürüz

bitte senin 22 si geçtimi kuzum hatırlayamadım

valla bazen şeytan diyor sende isteme....

valla bana da bu ay aynısı oldu ...
yaa kızlar bısey soracagım yatar pozısyondayken dogrulmaya calısırken gobek delıgımın sagında fena bı sancı var sankı ıcerde bı sey var dogrulurken batıyo gıbı ...
ne ola kı kıstı olup boyle sıkayet yasayan oldumu

edut+, lorkee+, BebisKoM88+, mugmug1, samsak
günaydın hayunlarrr
buay son şansım eşim 3 ay yok mısıra gidecek çalışmayaaa
hayırlısı olsun bakalım
nasıl geçti h.sonu ben c.tesi sabah hasta oldum verdim kendimi temizliğeee
ev pırıl pırıl oldu

e ne güzel işte:)))ev temiz olunca süper oluyor

e ne güzel işte:)))ev temiz olunca süper oluyor

ben de cam sılecektım adet olmayı beklıyodum ıyıkı sılmemısım acaıb yagmur var dunden berı...
bıde haftaya salı gunum var
adet olursam sorun yok olmazsam kesın ıptal ederım 20 kısı oluyo bazen cok yoruluyo ınsan cok zor gecıyo

edut evet ev temiz olunca pırıl pırıl insan kendini daha rahat hissediyo
hamiş kalırsan iptal et canım okadar kişiyle uğraşması zor yaaa

bitte sayma canım bir bak ki adet olmuşsun sayınca geciktiriyoruz psikolojik olarak
canınız ne zaman isterse o zaman çalışma yapın kızlar yumoş günü diye değil

yok canım bilmiyorum halep dolması
nasıl bişe ne ile yapılıyo canım
belki bizim burda başka bişe deniyodur

hee geldide geçti bilemm sen uyuu mafoldumben ben artık kesinlikle gün saymıcam kararlıyım bu defa :umursamaz:

bacım saymasan ne ki... biz sayıyoruz malum aynı günde adet oluyoruz:))) ama ben zaten gelecek aya hamile kalacağım ki bebğimde benim gibi atik, zeki sevimli yani kova bıurcu olcak...bayanssulusmile

deli gibi yağıyor burdada...dün resmen balık gibi hisstettim kendimi...akvaryumda:)))

bacım saymasan ne ki... biz sayıyoruz malum aynı günde adet oluyoruz:))) ama ben zaten gelecek aya hamile kalacağım ki bebğimde benim gibi atik, zeki sevimli yani kova bıurcu olcak...bayanssulusmile

hadi bakalım o zaman daha sıkı çalış bu ay Şeniz ya edut senin 7. ayın mıydı bu ay

yok canım bilmiyorum halep dolması
nasıl bişe ne ile yapılıyo canım
belki bizim burda başka bişe deniyodur

kuru patlıcan ile kıymalı yapılıyo hataylılar çok güzel yapıyo ondan sordum emme sende iş yok beceriksiz gelin geliiin kaydirigubbakcemile klava: cokacimcoook

hadi bakalım o zaman daha sıkı çalış bu ay Şeniz ya edut senin 7. ayın mıydı bu ay

3. ayım kuzum... ocakta korunmayı bıraktık...kocamı sorarsan o daha 1. ayında bile değil... hala bana hele dur diyor allahım ya

kuru patlıcan ile kıymalı yapılıyo hataylılar çok güzel yapıyo ondan sordum emme sende iş yok beceriksiz gelin geliiin kaydirigubbakcemile klava: cokacimcoook

ben yapıyorum onu...güzelde yaparım ama bilmem adı halep mi ben mıstık diyorum:lepi:

3. ayım kuzum... ocakta korunmayı bıraktık...kocamı sorarsan o daha 1. ayında bile değil... hala bana hele dur diyor allahım ya

bugün yarın olur senin bebişin baksana dolmayıda biliyon becerikli bi kız doğur kıss

yok kuzu benimö mayısta çalışmam lazım ki şubatta doğsun:)))) şimdi yatış:)))) nadasa bırakacağım:))) hemen tutacağı için:)))))))) ay sinirim bozuldusempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…