samsak sen nerlerdesin bakiim nasıl gidiyoo hihoyyyt hihoyyyt
valla bazen şeytan diyor sende isteme....
edut+, lorkee+, BebisKoM88+, mugmug1, samsak
günaydın hayunlarrr
buay son şansım eşim 3 ay yok mısıra gidecek çalışmayaaa
hayırlısı olsun bakalım
nasıl geçti h.sonu ben c.tesi sabah hasta oldum verdim kendimi temizliğeee
ev pırıl pırıl oldu
e ne güzel işte:)))ev temiz olunca süper oluyor
edut evet ev temiz olunca pırıl pırıl insan kendini daha rahat hissediyo
hamiş kalırsan iptal et canım okadar kişiyle uğraşması zor yaaa
hee geldide geçti bilemm sen uyuu mafoldumben ben artık kesinlikle gün saymıcam kararlıyım bu defa :umursamaz:
ben de cam sılecektım adet olmayı beklıyodum ıyıkı sılmemısım acaıb yagmur var dunden berı...
bıde haftaya salı gunum var
adet olursam sorun yok olmazsam kesın ıptal ederım 20 kısı oluyo bazen cok yoruluyo ınsan cok zor gecıyo
bacım saymasan ne ki... biz sayıyoruz malum aynı günde adet oluyoruz:))) ama ben zaten gelecek aya hamile kalacağım ki bebğimde benim gibi atik, zeki sevimli yani kova bıurcu olcak...bayanssulusmile
yok canım bilmiyorum halep dolması
nasıl bişe ne ile yapılıyo canım
belki bizim burda başka bişe deniyodur
hadi bakalım o zaman daha sıkı çalış bu ay Şeniz ya edut senin 7. ayın mıydı bu ay
kuru patlıcan ile kıymalı yapılıyo hataylılar çok güzel yapıyo ondan sordum emme sende iş yok beceriksiz gelin geliiin kaydirigubbakcemileklava: cokacimcoook
3. ayım kuzum... ocakta korunmayı bıraktık...kocamı sorarsan o daha 1. ayında bile değil... hala bana hele dur diyor allahım ya
yok kuzu benimö mayısta çalışmam lazım ki şubatta doğsun:)))) şimdi yatış:)))) nadasa bırakacağım:))) hemen tutacağı için:)))))))) ay sinirim bozuldusempatiksalakcinnihadi bakalım o zaman daha sıkı çalış bu ay Şeniz ya edut senin 7. ayın mıydı bu ay
bugün yarın olur senin bebişinbaksana dolmayıda biliyon becerikli bi kız doğur kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?