Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kuru patlıcan ile kıymalı yapılıyo hataylılar çok güzel yapıyo ondan sordum emme sende iş yok beceriksiz gelin geliiin kaydirigubbakcemile klava: cokacimcoook
ben yapıyorum onu...güzelde yaparım ama bilmem adı halep mi ben mıstık diyorum:lepi:
gel yapayım sanada kuzum...ay bak canım istedi...akşama yapayım gel...

ya ben hastasıyım o dolmanın sız nabtınız valla yutkuna yutkuna okudum ...
ben de ıstıyorum yaa edut bak ben yakınım cıkar gelırım aklinialirimsmile

acılı ekşili.... ben onun içine nar ekşisi koyup pişirkende tane sumak suyu kaynatıp onunla pişiriyoryuum...gel kuzum hepiniz gelin

yemek saatide geldii acıktııım ben yemeğe gitcem kızlarr öpüldünüz

hainnlik ama buuu.... ühühühühü.. bende istiyorum dollmmaaaaaaaaaaaa.......
hadi bende kaçtım yemeğe..afiyetlerrrr hepinizeee

kuru patlıcan dolmasına bayılırım e övünmek gıbı olmasın ama ıyı yaptıgımı soylerler:kedi:

Hamisler bisi sorcam size. Hamilelik belirtileri arasinda akinti olmasi sartmi? Benim normalde adet olana kadar olurdu baya yogun. ama bu ay hicbisi yok kupkuru bilmiyorumkismile

slm mkızlar ben geldım

kuru patlıcan dolmasına bayılırım e övünmek gıbı olmasın ama ıyı yaptıgımı soylerler:kedi:

slm hosgeldın ama bole ben ıyı yapıom demekle olmuyo ınandırıcı gelmıyo bı tadına bakmadan sempatiksalakcinni

Hamisler bisi sorcam size. Hamilelik belirtileri arasinda akinti olmasi sartmi? Benim normalde adet olana kadar olurdu baya yogun. ama bu ay hicbisi yok kupkuru bilmiyorumkismile

canım sanırım herkesın farklı farklı mesela aysel hıc akıntısı olmadıgını solemıstı adet gunu gecınce akıntı olmustu sanırım ...

ay bilmiyorum kafayi yiycem zaten bu gidisle kafamçokkarıştı ne zor bisimis ya ben niye sanki diger arkadaslarim gibi ilk ayimda hamile kalmadim ki :umursamaz:
iki gündür basim agriyo ona bile diyorum acaba hamilemiyim sempatiksalakcinni

canım dıom ya belırtılerı dusunursen ben en az 3 aylıktım sımdıye
dusunmemeye calıs az kaldı hihoyyyt

canım dıom ya belırtılerı dusunursen ben en az 3 aylıktım sımdıye
dusunmemeye calıs az kaldı hihoyyyt

Herzaman öyle diyorum ama son bir hafta kafayi yiyorum sempatiksalakcinni
bide zaten pazara kina gecemiz haftayada dügünümüz var biyandanda adet olayimda bol bol göbek atayim diyorum.

slm kızlar ya ben kıymalı sevmiyorum dolmayı normal pirinçle seviyorum nar ekşili
gelin kızlar butarafa
leylem loke bebiş afiyet olsun kızlar

bende bu ay sogan suyu ıctım kımısı ıctıgım ay hamıle kaldım yazmıstı bende kendı kendımı ona ınandırmısım meger ama gene olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…