Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende bu ay sogan suyu ıctım kımısı ıctıgım ay hamıle kaldım yazmıstı bende kendı kendımı ona ınandırmısım meger ama gene olmadı

yok bacım en büyük hatamız okumak aslında...ben bıraktım herşeyi...zamanı gelmeden olmayacak bu kesin

yok bacım en büyük hatamız okumak aslında...ben bıraktım herşeyi...zamanı gelmeden olmayacak bu kesin

haklısın canım bazen dıyorum keske okuma yazmam olmasa hıc bısey bılmesem o zamn hemen olurdu sımdı de ıncır kürü yapcam yenı hamısler varmı ben kac gundur gıremedım de

selam kızlar.. iyi haftalarrrr

hemen cevap yazayımda yemege cıkıcam..
herkesin belirtisi kendine özel oluyor. benden akıntı hiç olmazdı adete yakın. hamile kaldıgım ay yumurtlama dönemi gibi yogundu. kimisindede hiç olmuyor. nasıl herksein adet görme şekli ve düzeni farklıysa belirtilerde farklı oluyor.hamile kalmadan önceki aylar , vücut kendini hazırladıgı için hamilelik belirtisi gibi görünürmüş tüm belirtiler. birde çok bekleyince psikolojik oluyor etkiler.. ayrıca hamile kalmadan önceki üç ay belirtiden kafayı yiyecektim. birsürrü test yaptım hep negatifti. o kadar inanarak yapmıştımki. ağlamaktan helak oldum kaç sefer.

bu nazlı bebişler Rabbim ne zaman derse o zaman geliyorlar. belirti yumurtlama takibi falan hikaye bence. tevekkül lazım tabi. biz elimizden geleni yapıp gerisini duamıza bırakıcaz..

duamız hep sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı yeni hamileler için kızlar.. olumunekankayizsmile

kuru patlıcan dolması arıcam şimdi. ya da alıp kendim deniycem. daha hiç yapmadım. bi arkdasım yapıyodu ama kac kez suyunu değiştiriyodu falan çok ugrasıyodu.. tarif veren varmııı cokacimcoook

kuru patlıcan dolması arıcam şimdi. ya da alıp kendim deniycem. daha hiç yapmadım. bi arkdasım yapıyodu ama kac kez suyunu değiştiriyodu falan çok ugrasıyodu.. tarif veren varmııı cokacimcoook

canım suyunu falan degısmıyosun kaynatacaksın hafıf yumusayıncaya kadar o kadar sonrada ıcını hazırla ıster zeytınyaglı ıster etlı ben kusbası etle yapıyorum cok guzel oluyo

selam arkadaşlar herkese iyi haftalar =))

selam hosgeldın sana da ıyı haftalar ..
hava cok kapalı ıstanbul da uyuyacam sımdı yaaa
Herzaman öyle diyorum ama son bir hafta kafayi yiyorum sempatiksalakcinni
bide zaten pazara kina gecemiz haftayada dügünümüz var biyandanda adet olayimda bol bol göbek atayim diyorum.
kızım senın derdın gobek mı bebek mı delikafadulden

bende bu ay sogan suyu ıctım kımısı ıctıgım ay hamıle kaldım yazmıstı bende kendı kendımı ona ınandırmısım meger ama gene olmadı
ya canım olsun ıcını temızlemıstır belkı sogan muahakkak bı faydası dokunmustur yanı
canım suyunu falan degısmıyosun kaynatacaksın hafıf yumusayıncaya kadar o kadar sonrada ıcını hazırla ıster zeytınyaglı ıster etlı ben kusbası etle yapıyorum cok guzel oluyo
evet etlı yapaları duydum emınım o da cok guzel oluyodur...ellerıne saglık

pınar hosgeldın ...
soledıklerını hep kendımıze soyluyoruz ama ınsan yıne de sormadan kendını dınlemeden duramıyor ıste ...
dua edın bıze de laelaelaelaelae

bi deneyeyim bakayım. nar ekşiside katılıyormu? ben etli kıymalı sevmiyorum dolmaları da

bılmıyorum ya lorkee belkıde ıcım temızlenmıstır PRAYFORU etli sevmıyosan zeytınyaglı yap canım eksılı yap ama ve acılı

alkisalkisalkis
aklımdan geçenleri yazmışsın pınarcım....
ben 60. güne kadar belirti namına hiçbir şey hissetmedim.... meğerse hamileymişim.... hiç bir belirtim olmadı...
bebişkom.. çok kafayı takıyorsun.. kendini sakinleştir... kendini dinleme... bu kadar takılma.. kendinde belirti bulsanda bulmasanda sonucu değiştiremezsin ki..
hem kimisi benim gibi hiiiçççç belirti yaşamaz kimiside daha günü gelmeden anlar.. herkes bir değil. kendine kimseyi örnek alma bu durumda... sen üstüne düşeni yap gerisini allaha bırak... zaten hamile olsan eninde sonunda anlarsın.... benim gibi 60. günde de anlayabilirsin yada başkaları gibi 30. günde.. ne farkederki.. er yada geç...

ben vereyim;

kuru patlıcanları kaynar suya biraz nar ekşisi ekleyerek kaynat...yumuşayınca kevgirle alıp kenara koy.
içine kıyma, pirinç ,2-3 domates rendesi, nane, pul biber, karabiber, tuz, sumak, salça, biber salçası, biraz sıvı yağ, biraz nar ekşisi ekle....doldur...sonra dolmayı diz üstüne tane sumağı başka bşr yerde kaynat dolmaların 1/4 ü kalacak şekilde suyu dök, dolmaların üstüne tabağı koy, kapağı kapat, kaynamaya başlar başlamaz çok kısık atesşte pişir...afiye olsun

Haklisin canim ama iste nekadar takmiycam desemde olmuyor bitürlü...Arkadasimizin dedigi gibi keske bende bu konularda biraz cahil olsaydim belki daha cabuk gelirdi bebisim. Neyse kader kísmet artik ne yapalim bekliycez boshayallersmile

Haklisin canim ama iste nekadar takmiycam desemde olmuyor bitürlü...Arkadasimizin dedigi gibi keske bende bu konularda biraz cahil olsaydim belki daha cabuk gelirdi bebisim. Neyse kader kísmet artik ne yapalim bekliycez boshayallersmile

öyle de işte... bir sürü belirti buluyosun mesela kendinde... şu da var bu da var... ümitleniyorsun. sonra adet oluyorsun.. ve çöküş... bende aylarca yaşadım bunları. baktım sadece kendimi üzüyorum başka bir şeye yaramıyor, bıraktım belirti aramayı.. erken hamilelik belirtileri topiğinde giriyodum. oraya hiç girmedim... ağlamaktan helak oluyordum ya.. ne gerek var ki yani.. yok yere..
sonra evhamlı olup çıkıyorsun. ay başım döndü acaba? ay midem bulandı acaba? akıntım mı var ki? evhamlı bir insan oluyorsun. en güzeli hepsini bırak bir kenara.. muhtemel günlerde işin bitince ne adeti bekle, ne gün say, ne belirti ara.. bırak kendi haline.. gelirse gelir gelmezse zaten o zaman bakarsın icabına

amaaaaaaaaannnn süpersin ya deli gibi ağzım sulandı bayılırım sumağa helede nar ekşisi bende yapim bi ara fırsat bulursam............

amaaaaaaaaannnn süpersin ya deli gibi ağzım sulandı bayılırım sumağa helede nar ekşisi bende yapim bi ara fırsat bulursam............
tane sumak al baharatçıdan kaynatıp susyuyla pişir...her dolmayı ben öyle pişririm süper olurkiii....dolmayı çooookkk severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…