Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nasılsınız kızlar.. ay ben bı guzel uyumusum abım aradı telefon sesıne uyandım ....
dolma muhabbetı tarıfe dayanmıs ıyı olmus bende deneyecegım ınsallah
ellerıne saglık edut

zeytin hayırlı olsuunnnnnn...... güle güle oturunnnnnnnn......
allah bizede nasip eder inş...... olmayan herkesede tabbbiii

nasılsınız kızlar.. ay ben bı guzel uyumusum abım aradı telefon sesıne uyandım ....
dolma muhabbetı tarıfe dayanmıs ıyı olmus bende deneyecegım ınsallah
ellerıne saglık edut

umarım beğenirsin bebem ...kuzular ben size yaparım kız gelin bacılarrr

merhaba kızlar
bir türlü yazamadım bir iş var sorunlu onunla uğraşıyorum
sizler nasılsınız?

Şıfremı unutmuŞtum. YoĞun ÇalıŞıyodum alamaıŞtım bır tÜrlÜ. Hepınızı Çok Özledım. Arada mısafır olarak gırmek ne zordu bır bılsenız.

kızlar bişi soracağım size aşılama yada tüp bebek için devlet ne kadarnı karşılıyor bize ne kadarı kalıyor bilen varmı

yemegımı koydum geldım aksam esım bı arkadasıyla gelecek yemege sonra maca gıdecekler...
cok sıkıldım bugun ya gecen hafta hava ne kadar guzeldı benım ne hareketlı gectı bu hafta kafamı dagıtmam lazım havaya bak ...

Edut canım hoŞbuldum. Bır arkadaŞım tÜp bebek ıÇın 3 yıl doldurmayı beklıyodu. 3 yılı geÇınce yarısını karŞılıyomuŞ demıŞtı

Edut canım hoŞbuldum. Bİr arkadaŞım tÜp bebek İÇİn 3 yıl doldurmayı beklİyodu. 3 yılı geÇİnce yarısını karŞılıyomuŞ demİŞtİ

benim bildiğim 3 aşılama yaptırmak lazım...ama aşılamayı karşılıyormu...tüp gerekirse ne kadara malouyor merak ettim..aşılamayıda mesela...ilacıyla felan ne kadar ödediniz

Barays. Prayforu hamılelık nasıl gıdıyo kızlar. ınŞŞ saĞlıcakla kucaĞınıza alırsınız.

benim bildiğim 3 aşılama yaptırmak lazım...ama aşılamayı karşılıyormu...tüp gerekirse ne kadara malouyor merak ettim..aşılamayıda mesela...ilacıyla felan ne kadar ödediniz

TATLIM BEN HİÇ AŞILAMA YAPTIRMADIM. BENİM DOKTORUM BANA ÖNERMEDİ. BEKLEYİN DEDİ TEVEKKÜL EDİN DEDİ MERYEM SÜRESİNİ OKUYUN DEDİ. ŞİMDİLİK SİZE YAPILACAK BİR ŞEY YOK DEDİ.EŞİMİN Kİ BİRAZ DÜŞÜK BEKLİYOZ BAKALIM.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…