Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim bildiğim 3 aşılama yaptırmak lazım...ama aşılamayı karşılıyormu...tüp gerekirse ne kadara malouyor merak ettim..aşılamayıda mesela...ilacıyla felan ne kadar ödediniz

aşılama için 2 yıllık evli olmak şartı var.... normal ilaç alırken ne kadarını ödüyorsan aşılama içinde iğnelerin o kadarını ödüyorsun.. 3 aşılamadan sonra sonuç yoksa tüp bebeğe geçiliyor. yine aynı koşullar onun içinde geçerli...

ınŞŞ senın eŞının test sonucu gÜzel Çıkar. Şekerler ben ÇÖrek otu bal tarÇın karıŞımı yaptım ama sonuÇ negatıf yıne geldı kırmızılar.

benim bildiğim 3 aşılama yaptırmak lazım...ama aşılamayı karşılıyormu...tüp gerekirse ne kadara malouyor merak ettim..aşılamayıda mesela...ilacıyla felan ne kadar ödediniz

valla yanlıs hatırlamıyorsam ekakal yaptırmıstı asılama ya denk gelırse ona sorabılırsın
bıde kardesı vardı fakultede sanırım bılıyodur ...
tup bebek de bı tek bafo var sanırım o verebılır fıyat

hafta sonu eşimle konuşurken aklıma geldi ne kadara malolur diyede inşallah gerek kalmaz

inş. ne aşılamaya nede tüp bebeğe gerek kalır kendiliğimizden hamile kalırız kızlar
ya rabbim herşeyin hayırlısını versin

hafta sonu eşimle konuşurken aklıma geldi ne kadara malolur diyede inşallah gerek kalmaz

ınsallah canım ya du bakalım daha 3 ay oldu baslayalı sen yola sımdıden o kısımları dusunme bence ..
bunyen anca kendıne gelıp bebek fıkrıne adapte olur sanırımm

lorkee, zeytin1007, EKAKAL, edut, nurzul, lapaci, BebisKoM88
kizlar sizi kocaman opuyorummm. dun yazmistim ama yine yazayimm.
herkes iyi dir insallahh ben isw girdim pek takip edemiyorum sizi sabak 4,5 ta kalkiyorum eve gelincede yogun oluyorum .bir bakiyorum kizlardan hamis varmi diye ondan sonra cikiyorumm ,ben musait oluncada mirmirmirmirtopikte kimse olmuyoryerimseniben .beni unutmayin arada kulaimi cimnlatin tamam miikafamçokkarıştı

ınsallah canım ya du bakalım daha 3 ay oldu baslayalı sen yola sımdıden o kısımları dusunme bence ..
bunyen anca kendıne gelıp bebek fıkrıne adapte olur sanırımm

hayırlısı olsun inş.kuzu

sen hala infilak mı ediyorsun alla sen

edut be daha çok erken senin için... 3 ay olmuş sen şimdiden aşılama tüp bebek düşünüyorsun. hele bir seneni doldur bakalım. şimdiki bebeler pek nazlı... 8. 10. ayda zar zor teşrif edebiliyolar =)

iyiyim canım. Işte yoğun olman güzel aslında bebeği kafana takmazsın. Bi bakmışsın hamişsin.
çinlatırız tatlım.

Kızlar ben mısafır olarak gırerken herkes bırbırını gÖrdÜ. Nasıl resım eklıyosunuz.ben sızı nasıl gÖrcem.

edut be daha çok erken senin için... 3 ay olmuş sen şimdiden aşılama tüp bebek düşünüyorsun. hele bir seneni doldur bakalım. şimdiki bebeler pek nazlı... 8. 10. ayda zar zor teşrif edebiliyolar =)

dünde eşimle onu konuştuk hesapladık bende oda anne babalarımızın evlendiği ay olmuşusz...şimdikiler hiççç

iyiyim canım. Işte yoğun olman güzel aslında bebeği kafana takmazsın. Bi bakmışsın hamişsin.
çinlatırız tatlım.
canim oylede bu ay hesap etmicektim aksam 13. gunum oldugunu hatirladim birden ama esime soylemedim o bari panik yapmasin dedim ama insallah bisey ler olmusturrr:Saruboceq::Saruboceq:
resminde sürekli patlama varya:)
ben simdi infilak ederim onukaydirigubbakcemile3

Kızlar ben mİsafİr olarak gİrerken herkes bİrbİrİnİ gÖrdÜ. Nasıl resİm eklİyosunuz.ben sİzİ nasıl gÖrcem.
canim kullanici panaline gir orada sol tarafta avartarini degistir yaziyo onu tikla ve sagda altta diktortgen var onun yaninda resim aramaya bas pc deki resimlerin gelecek onlardan birinin ustunu tikla kaydete bas bu kadarsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…