tatlım siz korundunuz değilmi . Korunmayıda ocaktamı bıraktın.
sağo ltatlım nerelerde kaldın . geçen gün listeye baktım merak ettim. baska topiklere takılıyosundur diye düşünmüştüm.. olumunekankayizsmileBarays. Prayforu hamİlelİk nasıl gİdİyo kızlar. İnŞŞ saĞlıcakla kucaĞınıza alırsınız.
dünde eşimle onu konuştuk hesapladık bende oda anne babalarımızın evlendiği ay olmuşusz...şimdikiler hiççç
kizlarr ben de bendeee baslamak istiyorumm namazaaaa:lepi:evet kuzum eşim ilk günden beri korundu...ocakta bıraktık...bu arada sana bişi soaracağım...biz seninle namaz kılacağımızı karar vermiştik ya ben şimdi bu akşam kılayım diyoırum şimdi ikindi okunuyor ya ben evde 6 da felan olacağım hala ikindiyi kılabilirmiyim
zaman değişti...şimdide böyle.. napalımm
edutcum.. eşinin sonucunu almadın mı?
edutummmmmm nasil buldun yeni avartarimiizemuszemus
bebişkom88------------ 1 nisan
lorkee--------------------- 1 nisan
kizlarrr bir belirti varmi sizlerde bu hafta sizler icin dua etcem:Saruboceqpuyorumnanaktan
aman aman hosgeldın ..lorkee, zeytin1007, EKAKAL, edut, nurzul, lapaci, BebisKoM88
kizlar sizi kocaman opuyorummm. dun yazmistim ama yine yazayimm.
herkes iyi dir insallahh ben isw girdim pek takip edemiyorum sizi sabak 4,5 ta kalkiyorum eve gelincede yogun oluyorum .bir bakiyorum kizlardan hamis varmi diye ondan sonra cikiyorumm ,ben musait oluncada mirmirmirmirtopikte kimse olmuyoryerimseniben .beni unutmayin arada kulaimi cimnlatin tamam miikafamçokkarıştı
evet canım kılabılrısın cunku artık aksam namazı 19.33 te okunuyor ıstanbulda sızdede yakın vakıttır ...evet kuzum eşim ilk günden beri korundu...ocakta bıraktık...bu arada sana bişi soaracağım...biz seninle namaz kılacağımızı karar vermiştik ya ben şimdi bu akşam kılayım diyoırum şimdi ikindi okunuyor ya ben evde 6 da felan olacağım hala ikindiyi kılabilirmiyim
bebişkom88------------ 1 nisan
lorkee--------------------- 1 nisan
kizlarrr bir belirti varmi sizlerde bu hafta sizler icin dua etcem:Saruboceqpuyorumnanaktan
kizlarr ben de bendeee baslamak istiyorumm namazaaaa:lepi:
edutcuğum canımm çok erken acele etme tatlımm canım tüp bebek aşılama gerekirse olursa şimdilik bunları düşünme tatlımmm bu arada uyku durumu bende de var sabah uyumak için neler yapmazdım:bbo:
nurzulcuğum hoşgeldin tatlım. Bebiş iyi de bende bulantı ve kusmalar var sürekli yemek yemekten korkuyorum artık
zeytinciğim canım hayırlısı olsun tatlım üzme kendini olur mu tatlımmm?
bebişkom beni sormuş yoğunluktan ve sorunlu bir işten buraya bakmaya fırsatım olmadı. Girdim birkaç kez selam bile yazamadım.
prayforU canijmmmm eduttt istedideeelülülülülülü o yuzden settirdimmmsengözlerimebaksanabgece rüyama girecek kızzz kabus olacak rüyam... bu neee delüüüü laelaelaelaelae
aman aman hosgeldın ..
hayırlı olsun yenı ısın
canim sagooll ama sunu soyleyeyim 1 yildan berii issizdim he,em hemenn bir dunya varmiss yaa calismak cok guzell
evet canım kılabılrısın cunku artık aksam namazı 19.33 te okunuyor ıstanbulda sızdede yakın vakıttır ...
ıkındıyı de kacırmamöıs olacaksın yaz saatı uygulamasını sevıyorum
bakalim ben basliyom 1 hafta snra hep aksatiyorumm :çok üzgünüm: aslinda zamanimda uyuyo sabah zaten erken kalkiyorummm .insallahh bakalimm
saol canım sen dualarını et bakalım ben kendımı dayak yemıs gıbı hıssedıyorum ve karnımda kasıklarımda cok sancım var bugun
canim bende bu ay baska doktora basladimm sende oyle yapsana eger regl n gelirseee insallah da gelmezz:Saruboceq:
ınsallah Allah baslamak ıcın azım sonrası ıcın sabır versın :Saruboceq:
amin canim insallahh:Saruboceq:
prayforU canijmmmm eduttt istedideeelülülülülülü o yuzden settirdimmmsengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3degistirmmiisositososito
[/COLOR][/URL] kizlar ben cikiyorum daha yatagim duzelecekk birsuru is beni bekliyor:bbo:
kendineze iyi bakin optum herkesiiŞeniz
simdi kii avartarr birsure idare eder degilmi canimmolumunekankayizsmilealemsiniz valla... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?