Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tatlım siz korundunuz değilmi . Korunmayıda ocaktamı bıraktın.

evet kuzum eşim ilk günden beri korundu...ocakta bıraktık...bu arada sana bişi soaracağım...biz seninle namaz kılacağımızı karar vermiştik ya ben şimdi bu akşam kılayım diyoırum şimdi ikindi okunuyor ya ben evde 6 da felan olacağım hala ikindiyi kılabilirmiyim

bebişkom88------------ 1 nisan
lorkee--------------------- 1 nisan
kizlarrr bir belirti varmi sizlerde bu hafta sizler icin dua etcem:Saruboceqpuyorumnanaktan

Barays. Prayforu hamİlelİk nasıl gİdİyo kızlar. İnŞŞ saĞlıcakla kucaĞınıza alırsınız.
sağo ltatlım nerelerde kaldın . geçen gün listeye baktım merak ettim. baska topiklere takılıyosundur diye düşünmüştüm.. olumunekankayizsmile

dünde eşimle onu konuştuk hesapladık bende oda anne babalarımızın evlendiği ay olmuşusz...şimdikiler hiççç

valla bende öyle olmuşum. annem gibi yapsam şimdi çocugum lisedeydi.... mafoldumben

kizlarr ben de bendeee baslamak istiyorumm namazaaaa:lepi:

edutcuğum canımm çok erken acele etme tatlımm canım tüp bebek aşılama gerekirse olursa şimdilik bunları düşünme tatlımmm bu arada uyku durumu bende de var sabah uyumak için neler yapmazdım:bbo:
nurzulcuğum hoşgeldin tatlım. Bebiş iyi de bende bulantı ve kusmalar var sürekli yemek yemekten korkuyorum artık
zeytinciğim canım hayırlısı olsun tatlım üzme kendini olur mu tatlımmm?
bebişkom beni sormuş yoğunluktan ve sorunlu bir işten buraya bakmaya fırsatım olmadı. Girdim birkaç kez selam bile yazamadım.

zaman değişti...şimdide böyle.. napalımm
edutcum.. eşinin sonucunu almadın mı?

yok bacım bu akşam çıkacak ama hava kötü gibi şehirde bide ya bu akşam ya yarın gidip almam lazım ama faksla milletin eline geçer çünkü

BARAYSIMM CANIMM nasilsinizz ikinizzz opuyorumnanaktanben pek giremiyorum nete firsat olunca bir bakiniyomm hemen cikiyorum daa:kedi:

kizlarrr bir belirti varmi sizlerde bu hafta sizler icin dua etcem:Saruboceqpuyorumnanaktan

kız nerden buluyorsun bunları...söle endamlı hatın koysana

aman aman hosgeldın ..
hayırlı olsun yenı ısın
evet canım kılabılrısın cunku artık aksam namazı 19.33 te okunuyor ıstanbulda sızdede yakın vakıttır ...
ıkındıyı de kacırmamöıs olacaksın yaz saatı uygulamasını sevıyorum

saol canım sen dualarını et bakalım ben kendımı dayak yemıs gıbı hıssedıyorum ve karnımda kasıklarımda cok sancım var bugun

kizlarr ben de bendeee baslamak istiyorumm namazaaaa:lepi:

ınsallah Allah baslamak ıcın azım sonrası ıcın sabır versın :Saruboceq:

ayselım nasılsın hıc denk gelmedık bugun yorgunsun sanırım h sonu da tek gun tatıl olunca yeterınce dınlenemıyorsun sanırım

kızlar ben birazdan çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım

[/COLOR][/URL] kizlar ben cikiyorum daha yatagim duzelecekk birsuru is beni bekliyor:bbo:
kendineze iyi bakin optum herkesiiŞeniz[/QUOTE]

yatakmı ?? zaten az sonra geri yatıcan bosver düzeltme kaydirigubbakcemile3

lorkee canım
cumartesi ve bugün bulantıyla beraber kusma yaşadım. Dün aslında iyiydim ama akşam üzeri bacak ağrısı ve yorgunluktan zor uyudum ama dün yorulacak pek birşeyde yapmadım aslında.
sen nasılsın?

[/COLOR][/URL] kizlar ben cikiyorum daha yatagim duzelecekk birsuru is beni bekliyor:bbo:
kendineze iyi bakin optum herkesiiŞeniz

yatakmı ?? zaten az sonra geri yatıcan bosver düzeltme kaydirigubbakcemile3[/QUOTE] burda saat 16 canimmm daha varr aaa .hem ben oyle yatamam kiiiakannehir

alemsiniz valla... :lepi:
simdi kii avartarr birsure idare eder degilmi canimmolumunekankayizsmile
edutuimmmm nasil buldun yaa sesin solugun cikmiyorrrrrkaydirigubbakcemile2

ayselim yogunsun galiba bugün ... halletmişsindir inşallah işlerini. söyle yormasınlar annemizi.. döveriz valla herkesii klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…