Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

BARAYSIMM SENII TAM IKIDEFA SORDUMM GORUNMUYORUZZ SANIRIMM:1no2:

yatakmı ?? zaten az sonra geri yatıcan bosver düzeltme kaydirigubbakcemile3
burda saat 16 canimmm daha varr aaa .hem ben oyle yatamam kiiiakannehir

simdi kii avartarr birsure idare eder degilmi canimmolumunekankayizsmile
edutuimmmm nasil buldun yaa sesin solugun cikmiyorrrrrkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

kuzum işler yığıldı....

kızlar az once merak edıp hanı bı kutu 50 tane test almıstım ya onları saydım kac tane kalmıs tahmın edın ocak ayında almıstım bı kutuyu laelaelaelaelae

ayselim yogunsun galiba bugün ... halletmişsindir inşallah işlerini. söyle yormasınlar annemizi.. döveriz valla herkesii klava:

sorma canım davalık bir firma var bir süredir onunla çok uğraşıyorum sıkıldık artık
yorulmamak maalesefe mümkün değil
birde pek birşey yiyemiyorum hemen bulantı ve kusma oluyor o da beni çok yoruyor

sen nasılsın? prensimiz nasıl?

valla benım karnımda bu sabah batma var cok fena arada da kasıgıma batıo sag tarafa ama benıskoma da dedım bunlara baksaydık 3 aylık hamıleydım en azından ...
ne olur ne olmaz yattım ama ben yıne de beklemedeyım yanı

simdi kii avartarr birsure idare eder degilmi canimmolumunekankayizsmile
edutuimmmm nasil buldun yaa sesin solugun cikmiyorrrrrkaydirigubbakcemile2
evet bı sure ıdare eder ...
yıne oynak bıseyler ama kaydirigubbakcemile2

:teytey:LORKEMM BENI GORUNCE POZITIF LIK YUKLENSIN DIYE KOYUYORUM OYNAK SEYLERIsositososito

Kizlar ancak yemegimi yiyebildim. Biraz cok yedim baya sisdim allahdan 30dk kaldi cikmama :sm_cool:

evde takvim varmı? şu imsak vakitlerini gösteren.. orda akiam saatine bak.. akşam okunana kadar kılabilirsin..
yada diyanetin sitesinden namaz vakitlerine bak..
allah kabul etsin şimdiden canım

canım geçmişi okuyamadım kusura bakma
senin önemli günlermiş çalışmayı ihmal etmeyinnnyerimseniben
bakalim canim insallhh .sende kendini fazla yormaaa ..

Kizlar ancak yemegimi yiyebildim. Biraz cok yedim baya sisdim allahdan 30dk kaldi cikmama :sm_cool:
afiyet olsun guzelimmm cokacimcoook
lorkecimmm yoksam 1 tanemi kalmissgamyoncuiremsu

Kizlar suan arkadasim ile konustum tlfnda. Kendisi 5 bucuk aylik hamis. Gecen hafta kanamasi vardi hastaneye almislar hala hastanede. Ama bebise tehlikesi yokmus neden olurki bu kanamalar?

evde takvim varmı? şu imsak vakitlerini gösteren.. orda akiam saatine bak.. akşam okunana kadar kılabilirsin..
yada diyanetin sitesinden namaz vakitlerine bak..
allah kabul etsin şimdiden canım

canımcım sağol...ben işte oldupumdan sadece akşam ve yatsıya yetişiyordum şimdi süper olacak inşallah

işte mesai bittiii
oohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..çok şüküürrr
herkese iyi akşaamlllaarr bayanlarrr....
görüşürüüss yarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…