BARAYSIMM SENII TAM IKIDEFA SORDUMM GORUNMUYORUZZ SANIRIMM:1no2:lorkee canım
cumartesi ve bugün bulantıyla beraber kusma yaşadım. Dün aslında iyiydim ama akşam üzeri bacak ağrısı ve yorgunluktan zor uyudum ama dün yorulacak pek birşeyde yapmadım aslında.
sen nasılsın?
burda saat 16 canimmm daha varr aaa .hem ben oyle yatamam kiiiakannehiryatakmı ?? zaten az sonra geri yatıcan bosver düzeltme kaydirigubbakcemile3
ayselim yogunsun galiba bugün ... halletmişsindir inşallah işlerini. söyle yormasınlar annemizi.. döveriz valla herkesiiklava:
valla benım karnımda bu sabah batma var cok fena arada da kasıgıma batıo sag tarafa ama benıskoma da dedım bunlara baksaydık 3 aylık hamıleydım en azından ...lorkee canım
cumartesi ve bugün bulantıyla beraber kusma yaşadım. Dün aslında iyiydim ama akşam üzeri bacak ağrısı ve yorgunluktan zor uyudum ama dün yorulacak pek birşeyde yapmadım aslında.
sen nasılsın?
evet bı sure ıdare eder ...simdi kii avartarr birsure idare eder degilmi canimmolumunekankayizsmile
edutuimmmm nasil buldun yaa sesin solugun cikmiyorrrrrkaydirigubbakcemile2
edut cum ikizin nerde hayatım? ayrı ayrı olmuyor böylee :1hug:
BARAYSIMM SENII TAM IKIDEFA SORDUMM GORUNMUYORUZZ SANIRIMM:1no2:
evet kuzum eşim ilk günden beri korundu...ocakta bıraktık...bu arada sana bişi soaracağım...biz seninle namaz kılacağımızı karar vermiştik ya ben şimdi bu akşam kılayım diyoırum şimdi ikindi okunuyor ya ben evde 6 da felan olacağım hala ikindiyi kılabilirmiyim
bakalim canim insallhh .sende kendini fazla yormaaa ..canım geçmişi okuyamadım kusura bakma
senin önemli günlermiş çalışmayı ihmal etmeyinnnyerimseniben
afiyet olsun guzelimmm cokacimcoookKizlar ancak yemegimi yiyebildim. Biraz cok yedim baya sisdim allahdan 30dk kaldi cikmama :sm_cool:
evde takvim varmı? şu imsak vakitlerini gösteren.. orda akiam saatine bak.. akşam okunana kadar kılabilirsin..
yada diyanetin sitesinden namaz vakitlerine bak..
allah kabul etsin şimdiden canım
valla benım karnımda bu sabah batma var cok fena arada da kasıgıma batıo sag tarafa ama benıskoma da dedım bunlara baksaydık 3 aylık hamıleydım en azından ...
ne olur ne olmaz yattım ama ben yıne de beklemedeyım yanı
canım belirtiler bazen psikoljik olabiliyor umarım senin bu ay bebişin yerleşmeye çalışıyordur inş. olmuştur tatlımm:Saruboceq:
test sayısını tahmin edeyim 20 mi kötükedihüso
işte mesai bittiii
oohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..çok şüküürrr
herkese iyi akşaamlllaarr bayanlarrr....
görüşürüüss yarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?