Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

neyse ben de bi çay içmeye gideyim gelene kadar da görürsünüz artık selamımı:))

gördüm eda adet olmuşsun. benim de sanırım 10 günüm var. ama umudum yok zaten dün itibari ile spora başladım. bebek olur mu diye erteleyip duruyordum ama baktım geleceği yok bebişimin ben de başlayayım dedim

günaydın lorke face baktım duvar yazını görünce dedim bu kız hamile rabbim sabrının sonucunu verdi ama belli değil heralde daha.....
ayrıca bende adet oldum ama bi rahatlık ki sorma gayet iyiyim ..........

gunaydın canım :)
yok ya bı kac ısı kendı capımda nasıl ayarlıcam dıye dusunurken hepsı yoluna gırdı de bırden onun ıcın yazdım :Saruboceq:
kalan 32 testımı kullanmayı dusunmustum de bu sabah yaptım negatıf tabııkı
1 ınde leke 2 sınde regl gelebılır ama ınsallah gelmez hayırlısı ıle
senın ıcın de hayırlısı olsun canım ya deıdıgın gıbı beklemek de sıkıyo ınsanı bazen ıyıkı geldı dıye de dusunuyo ınsan

eda lorke günaydın kızlar nasılsınız.

gunaydın canım hosgeldın

Günaydin kizlar.....Bugün sabah dayanamayip bir test yaptim hemde sabahin 6sinda sempatiksalakcinni
Silikde olsa net ikinci cizgi cikti .....
Ama yinede cok ümitlenmiyorum...

Günaydin kizlar.....Bugün sabah dayanamayip bir test yaptim hemde sabahin 6sinda sempatiksalakcinni
Silikde olsa net ikinci cizgi cikti .....
Ama yinede cok ümitlenmiyorum...

hadı yaaa cok sevındım kızım sılık bıle olsa sonuc pozıtıf yanı hep oyle bılıyoruz tam gunun ne zamandı senın
ay hadı halay cekıcez sanırım aklinialirimsmile

hadı yaaa cok sevındım kızım sılık bıle olsa sonuc pozıtıf yanı hep oyle bılıyoruz tam gunun ne zamandı senın
ay hadı halay cekıcez sanırım aklinialirimsmile

Günüm 1 Nisan canim. Ama korunmayi biraktigim ilk ayda idrarda positif cikmisti. Gerci bukez baska bir test yaptim ve cok net cikti ama yinede hüsrana ugramakdan korkuyorum keske yapmasaydim iki gün gecmez ki simdi.....eyvahedigeldismile

bebişim canım çatlatma iğnesi falan vurulmadıysan
kesin hamişsin canım yaa hayırlı olsun

Günüm 1 Nisan canim. Ama korunmayi biraktigim ilk ayda idrarda positif cikmisti. Gerci bukez baska bir test yaptim ve cok net cikti ama yinede hüsrana ugramakdan korkuyorum keske yapmasaydim iki gün gecmez ki simdi.....eyvahedigeldismile
ü

o ılk ay nası pozıtıf cıktı kı ılgınc pekı adetın degısık mı geldı ama kımysal dusuk falan dıolar hormon yukselıo ama hemen sonlanıo ve adet sancılı gecıo ama anlamıosun bıle dusuk oldugunu o sekılde falan mı gectı yoksa

Evet canim öyle olmustu maalesef..
Ama bu aydan daha cok ümitliyim cünkü hayatimin hic bir döneminde adet olmadan gögüslerim agrimadi ... Yinede bekleyip görcem esimede söylemiycem henüz bisi.

kvrck ankaraya gıttı gırmez oldu neyse bakalım moral depolamıs aktıf dınamık sekılde doner ınsallah

Evet canim öyle olmustu maalesef..
Ama bu aydan daha cok ümitliyim cünkü hayatimin hic bir döneminde adet olmadan gögüslerim agrimadi ... Yinede bekleyip görcem esimede söylemiycem henüz bisi.

dedıgın gıbı sabredıp bekle baklaım ve bnecede esıne soleme bende bısey olsa hemen solemyı dusunmem mesela kan testı falan elıme alıp ole solerım dıye dusunuyorum ama o heyecanla ne yaparım bılmem olsa bakalım

Evet canim. Sende durumlar nasil? Basladin mi testleri yapmaya kaydirigubbakcemile3

evet ya boyle daha rahat oluo valla ne de olsa test cok oturup beklemek daha cok gerıo benı bu sabah negatıfı gordum rahat rahat oturuyom en azından delikafadulden

Ikimiz icinde hayirlisi olsun .. Zaten ne kaldi en gec 3 gün sonra ögreniriz insallah.

bebişkom inşallah kendinden emin bi şekilde evet kızlar ahmileymişim diyeceksin. rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat etsin şimdiden.

günayddıın kıssllaarrrrr
opuyorumnanaktan
bebişkom kan testi yaptırsana canım benim. idrarda silikde olsa çıktıysa kanda kesin çıkar varsa. ayy inş halay çekeriz senin için
lorkecim inş senin içinde çekeriz.. bekle bakalım adet olana kadar ne olacağı hiç belli olmaz
edacım sende adet olmuşsun ama hayırlısı olsun.. sporu falan erteleme bencede. hem kafan rahatlar.. bi bakmışsın bebiş yolldaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…