eda lorke günaydın kızlar nasılsınız.
günaydın lorke face baktım duvar yazını görünce dedim bu kız hamile rabbim sabrının sonucunu verdi ama belli değil heralde daha.....
ayrıca bende adet oldum ama bi rahatlık ki sorma gayet iyiyim ..........
eda lorke günaydın kızlar nasılsınız.
Günaydin kizlar.....Bugün sabah dayanamayip bir test yaptim hemde sabahin 6sinda sempatiksalakcinni
Silikde olsa net ikinci cizgi cikti .....
Ama yinede cok ümitlenmiyorum...
hadı yaaa cok sevındım kızım sılık bıle olsa sonuc pozıtıf yanı hep oyle bılıyoruz tam gunun ne zamandı senın
ay hadı halay cekıcez sanırım aklinialirimsmile
bebişim canım çatlatma iğnesi falan vurulmadıysan
kesin hamişsin canım yaa hayırlı olsun
üGünüm 1 Nisan canim. Ama korunmayi biraktigim ilk ayda idrarda positif cikmisti. Gerci bukez baska bir test yaptim ve cok net cikti ama yinede hüsrana ugramakdan korkuyorum keske yapmasaydim iki gün gecmez ki simdi.....eyvahedigeldismile
ü
o ılk ay nası pozıtıf cıktı kı ılgınc pekı adetın degısık mı geldı ama kımysal dusuk falan dıolar hormon yukselıo ama hemen sonlanıo ve adet sancılı gecıo ama anlamıosun bıle dusuk oldugunu o sekılde falan mı gectı yoksa
Evet canim öyle olmustu maalesef..
Ama bu aydan daha cok ümitliyim cünkü hayatimin hic bir döneminde adet olmadan gögüslerim agrimadi ... Yinede bekleyip görcem esimede söylemiycem henüz bisi.
dedıgın gıbı sabredıp bekle baklaım ve bnecede esıne soleme bende bısey olsa hemen solemyı dusunmem mesela kan testı falan elıme alıp ole solerım dıye dusunuyorum ama o heyecanla ne yaparım bılmem olsa bakalım
Evet canim. Sende durumlar nasil? Basladin mi testleri yapmaya kaydirigubbakcemile3
evet ya boyle daha rahat oluo valla ne de olsa test cok oturup beklemek daha cok gerıo benı bu sabah negatıfı gordum rahat rahat oturuyom en azından delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?