tatlımmm bende çok sevindimmm
ama aklıma daha önceki bozuk testin aklıma geldi. Tatlım bence yarın tekrar denersen kesin sonucu öğrenmiş oluruz. ammmma bana da kalırsa hamişsinnnn:CüvCüv::teytey::teytey:
bebişkom sakince bekle bakalım.. havaya girmeyelim hemen.. tersi çıkarsa sonra moral bozukluğu çok oluyor.. hayırlısı olsun inş.. 2-3 çok bi zaman değil beklenir...
soruna gelince.. o ilişkiyle silik çıkmasının hiç ilgisi yok.. çünkü sperm yumurtayı dölleyecek rahme gelicekler ve gebelik hormonları salgılanacak. bunlardan birisi b-hcg. o b-hcg değerin yükselecek ve idrara geçecek ki testte çıksın.. dünkü ilişikinin bugün çıkması imkansız birşey yani...
benim bildiğim o test idrarda bir değerin yükselmesine göre çift çizgi veriyor. eşinle alakalı bişi değildir
canım hadı hayılrısı bakalım ...
bıde rahat gecıo ya genel ıtıbarıyle hamılelgın o yuzden erkek dıye dusundum ben ...
genelde kızlar daha problemlı gecıo cunku
bunu bilmiyordum.. çok rahat geçiyor gerçektende.. bakalım görücez işte =))
erkek olursa eşim çok sevinecek =) bende kız istiyorum.. yani gönlümüzden geçen bu.. elbette ilk bebek en önemli olan sağlıklı olması... kız erkek farketmez... ama cicili bicili bir prenses olsa hiç fena olmasss bayanssulusmile
kızlarrr asogkl yi hatırlayan var mı aranızda?
hamileymiş arkadaşımız şimdi onun için bir halay çekeyim:teytey:
ayseelll.. mugmug... hoşgeldiniz kıslarr
Ayselcim sen aralik annesimi oluyosun? Bende yine rahat duramadim ya dogum hesaplayiciya baktim eger hamileysem bende aralik annesi oluyorum nasil oluyo sempatiksalakcinni
canım benim 17 kasım aralık olmuyor tatlımmmm
gelecek kış evdeyim sanırımmmbayanssulusmile
canım benim 17 kasım aralık olmuyor tatlımmmm
gelecek kış evdeyim sanırımmmbayanssulusmile
Gunaydın kızlar. Edut, bebİŞlom88,lapacı,ekakal,mugmug1 kızlar nasılız bugÜn
lorkeecık sende nasıl durumlar??
ha iyi ozaman yanlis hesaplamamis 2010a yetisiyorum yinede ozaman kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canim
canımmm hoşbulduk
lapaci canım kusmalar iyice arttı beni mahvediyor yemek yemeye korkuyorummafoldumben
Gunaydın kızlar. Edut, bebİŞlom88,lapacı,ekakal,mugmug1 kızlar nasılız bugÜn
canım vlla sabah test yaptım ıste negatıf cıktı ıcım rahat oturuyorum aklinialirimsmile
onun dısında heop olan belırtı sandıgım seyler var ekstra sı yok yanı
hoşbuldum tatlım. Senin albumune nasıl bakabiliyorum.
ayy canım yyaa.. allah yardımcın olsun... çok zor aysel yaaa.... insanın tadı kalmıyor hiç.. inş geçer artık... çok artarsa doktoruna sorabilirsin. ilaç veriyolar çok rahatsız ettiğinde.. ama tabi ilaçsız geçirmek çok daha sağlıklı olanı.. ama gerek olduğunda da kullandırıyolar yani...
canım şimdilik idare etmeye çalışıyorum
çayı çok severdim artık görünce midem bulanıyor
yumurtada aynı şekilde anca yemeğin içindeyse yiyebiliyorumm
bulantıya alışmıştım ki kusmalar başladı
çıkarmakta çok zor oluyor öğürmek çok kötümafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?