Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tatlımmm bende çok sevindimmm
ama aklıma daha önceki bozuk testin aklıma geldi. Tatlım bence yarın tekrar denersen kesin sonucu öğrenmiş oluruz. ammmma bana da kalırsa hamişsinnnn:CüvCüv::teytey::teytey:

Insallah canim. Bende bundan korkuyorum zaten. Ama insallah bukez yanilmam.

benim bildiğim o test idrarda bir değerin yükselmesine göre çift çizgi veriyor. eşinle alakalı bişi değildir

haklisiniz kizlar alakasi olmamasi lazim. Bebek istegi yüzünden herseyi mrk ediyo insan iste kaydirigubbakcemile3

canım hadı hayılrısı bakalım ...
bıde rahat gecıo ya genel ıtıbarıyle hamılelgın o yuzden erkek dıye dusundum ben ...
genelde kızlar daha problemlı gecıo cunku

bunu bilmiyordum.. çok rahat geçiyor gerçektende.. bakalım görücez işte =))
erkek olursa eşim çok sevinecek =) bende kız istiyorum.. yani gönlümüzden geçen bu.. elbette ilk bebek en önemli olan sağlıklı olması... kız erkek farketmez... ama cicili bicili bir prenses olsa hiç fena olmasss bayanssulusmile

Hadi bakalim ins. Gösterirde ögrenirsin cinsiyetini canim. Banada erkekmis geliyo ..

kızlarrr asogkl yi hatırlayan var mı aranızda?
hamileymiş arkadaşımız şimdi onun için bir halay çekeyim:teytey:

Ayselcim sen aralik annesimi oluyosun? Bende yine rahat duramadim ya dogum hesaplayiciya baktim eger hamileysem bende aralik annesi oluyorum nasil oluyo sempatiksalakcinni

Ayselcim sen aralik annesimi oluyosun? Bende yine rahat duramadim ya dogum hesaplayiciya baktim eger hamileysem bende aralik annesi oluyorum nasil oluyo sempatiksalakcinni

canım benim 17 kasım aralık olmuyor tatlımmmm
gelecek kış evdeyim sanırımmmbayanssulusmile

canım benim 17 kasım aralık olmuyor tatlımmmm
gelecek kış evdeyim sanırımmmbayanssulusmile

ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN TATLIM. İNŞŞ EN KISA ZAMANDA BİZDE ANNE OLURUZ KIŞI EVİMDE GEÇİRİİM.:Saruboceq::Saruboceq:

canımmm hoşbulduk
lapaci canım kusmalar iyice arttı beni mahvediyor yemek yemeye korkuyorummafoldumben

ayy canım yyaa.. allah yardımcın olsun... çok zor aysel yaaa.... insanın tadı kalmıyor hiç.. inş geçer artık... çok artarsa doktoruna sorabilirsin. ilaç veriyolar çok rahatsız ettiğinde.. ama tabi ilaçsız geçirmek çok daha sağlıklı olanı.. ama gerek olduğunda da kullandırıyolar yani...

Gunaydın kızlar. Edut, bebİŞlom88,lapacı,ekakal,mugmug1 kızlar nasılız bugÜn

hoşgeldin nurzul.. nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…