Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bebişkom inşallah kendinden emin bi şekilde evet kızlar ahmileymişim diyeceksin. rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat etsin şimdiden.

INSALLAH canim sagol.

Canim maalesef burda sadece kan testi icin gidemiyorsun yapmiyorlar. Yani kontrol felan etmeden yapmiyorlar. Kontrol olmak felanda ben istemiyorum henüz. o yüzden bekliyim su iki günü eger gelmesse haftaya persembe cumaya giderim.

Günaydin kizlar.....Bugün sabah dayanamayip bir test yaptim hemde sabahin 6sinda sempatiksalakcinni
Silikde olsa net ikinci cizgi cikti .....
Ama yinede cok ümitlenmiyorum...

e silikte olsa pozitif diye biliyorum ben... e süpermiş.....çıtır annee:)))):CüvCüv:......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hımmm... ne biçim iş yahu =)) biz burda gidip test yaptırabiliyoruz istediğimiz gibi =))
neyse bkle bakalım 2 - 3 gün. hiç ir şey olmaz.. inş miniş göbişindedir..

e silikte olsa pozitif diye biliyorum ben... e süpermiş.....çıtır annee:)))):CüvCüv:......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canim sagol ama dur daha cekme halayi :) Belli olmaz cünkü iki gün daha sabredelim :)

hımmm... ne biçim iş yahu =)) biz burda gidip test yaptırabiliyoruz istediğimiz gibi =))
neyse bkle bakalım 2 - 3 gün. hiç ir şey olmaz.. inş miniş göbişindedir..

evet maalesef .. Hicbiyere tryi tutmuyor vallah. Neyse bekliycez yani bekliycem kaydirigubbakcemile3

günayddıın kıssllaarrrrr
opuyorumnanaktan
lorkecim inş senin içinde çekeriz.. bekle bakalım adet olana kadar ne olacağı hiç belli olmaz )

guanydın ccanım sana da ...
beklıoz bakalım dedıgın gıbı adet olana kdr ...
kız senın cınsıyet ne zaman bellı olcak
erkek gıbı gelıo bana ama sen ne dusunuyorsun :sm_confused:

Kizlar sacma olabilir ama bisi daha sorcam. Dün iliski olmustu bugün sabahda test yaptim ya . Iste bu etkilemez dimi :kedi:

Canim sagol ama dur daha cekme halayi :) Belli olmaz cünkü iki gün daha sabredelim :)

evet maalesef .. Hicbiyere tryi tutmuyor vallah. Neyse bekliycez yani bekliycem kaydirigubbakcemile3

ya bacım umutlandırmak istemem ama bildiğim kadarıyla negatif çıksada hamile olabiliyorsun ama pozitif çıkınca pek tersi çıkmıyor silik bile olsa...o yüzden bence hamilesin kuzum

Kizlar sacma olabilir ama bisi daha sorcam. Dün iliski olmustu bugün sabahda test yaptim ya . Iste bu etkilemez dimi :kedi:
canım bı fıkrım yok ama sanmıyorum ya
günaydın fıstıklarrrrrrrr
nasılsınız?
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın bebsıkomu sorguluyoruz :lepi:
Gunaydn kızlarrrrrrrrr
bebıskom hamıle mısın sen???????????????????

gunaydın hosgeldınnnn

ya bacım umutlandırmak istemem ama bildiğim kadarıyla negatif çıksada hamile olabiliyorsun ama pozitif çıkınca pek tersi çıkmıyor silik bile olsa...o yüzden bence hamilesin kuzum

canım bende oyle bılıyorum sılık cızgı bıle olması pozıtıf dıye ...
dedıgın gıbı bırbırımızı bazen fazla gaza getırıyoruz sonra uzuluyoruz o yuzden dedıgın gıbı bende umutlandırmayayım dıye duusnuom

guanydın ccanım sana da ...
beklıoz bakalım dedıgın gıbı adet olana kdr ...
kız senın cınsıyet ne zaman bellı olcak
erkek gıbı gelıo bana ama sen ne dusunuyorsun :sm_confused:

bu ctesiii =))) inş gösterirse tabbiiii
banada erkek gibi geliyor.. göbek hiç yok... sadece sivri bişi minicik önde.. ve acaip sert bir göbek... gergin.. erkekde öyle oluyo derler ama bilmiyorum. bakalım görücez =))

bebişkom sakince bekle bakalım.. havaya girmeyelim hemen.. tersi çıkarsa sonra moral bozukluğu çok oluyor.. hayırlısı olsun inş.. 2-3 çok bi zaman değil beklenir...

soruna gelince.. o ilişkiyle silik çıkmasının hiç ilgisi yok.. çünkü sperm yumurtayı dölleyecek rahme gelicekler ve gebelik hormonları salgılanacak. bunlardan birisi b-hcg. o b-hcg değerin yükselecek ve idrara geçecek ki testte çıksın.. dünkü ilişikinin bugün çıkması imkansız birşey yani...

allahım hayırlı olanı nasip etsin kızlar
fazla bekletmez inş. bizleri
2 gün sonra çekeriz halayı bebişim

bu ctesiii =))) inş gösterirse tabbiiii
banada erkek gibi geliyor.. göbek hiç yok... sadece sivri bişi minicik önde.. ve acaip sert bir göbek... gergin.. erkekde öyle oluyo derler ama bilmiyorum. bakalım görücez =))

canım hadı hayılrısı bakalım ...
bıde rahat gecıo ya genel ıtıbarıyle hamılelgın o yuzden erkek dıye dusundum ben ...
genelde kızlar daha problemlı gecıo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…