bebişkom inşallah kendinden emin bi şekilde evet kızlar ahmileymişim diyeceksin. rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat etsin şimdiden.
günayddıın kıssllaarrrrr
opuyorumnanaktan
bebişkom kan testi yaptırsana canım benim. idrarda silikde olsa çıktıysa kanda kesin çıkar varsa. ayy inş halay çekeriz senin için
lorkecim inş senin içinde çekeriz.. bekle bakalım adet olana kadar ne olacağı hiç belli olmaz
edacım sende adet olmuşsun ama hayırlısı olsun.. sporu falan erteleme bencede. hem kafan rahatlar.. bi bakmışsın bebiş yolldaaa
Günaydin kizlar.....Bugün sabah dayanamayip bir test yaptim hemde sabahin 6sinda sempatiksalakcinni
Silikde olsa net ikinci cizgi cikti .....
Ama yinede cok ümitlenmiyorum...
INSALLAH canim sagol.
Canim maalesef burda sadece kan testi icin gidemiyorsun yapmiyorlar. Yani kontrol felan etmeden yapmiyorlar. Kontrol olmak felanda ben istemiyorum henüz. o yüzden bekliyim su iki günü eger gelmesse haftaya persembe cumaya giderim.
e silikte olsa pozitif diye biliyorum ben... e süpermiş.....çıtır annee:)))):CüvCüv:......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hımmm... ne biçim iş yahu =)) biz burda gidip test yaptırabiliyoruz istediğimiz gibi =))
neyse bkle bakalım 2 - 3 gün. hiç ir şey olmaz.. inş miniş göbişindedir..
günayddıın kıssllaarrrrr
opuyorumnanaktan
lorkecim inş senin içinde çekeriz.. bekle bakalım adet olana kadar ne olacağı hiç belli olmaz)
Canim sagol ama dur daha cekme halayi :) Belli olmaz cünkü iki gün daha sabredelim :)
evet maalesef .. Hicbiyere tryi tutmuyor vallah. Neyse bekliycez yani bekliycem kaydirigubbakcemile3
Gunaydn kızlarrrrrrrrr
bebıskom hamıle mısın sen???????????????????
canım bı fıkrım yok ama sanmıyorum yaKizlar sacma olabilir ama bisi daha sorcam. Dün iliski olmustu bugün sabahda test yaptim ya . Iste bu etkilemez dimi :kedi:
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın bebsıkomu sorguluyoruz :lepi:günaydın fıstıklarrrrrrrr
nasılsınız?
Gunaydn kızlarrrrrrrrr
bebıskom hamıle mısın sen???????????????????
ya bacım umutlandırmak istemem ama bildiğim kadarıyla negatif çıksada hamile olabiliyorsun ama pozitif çıkınca pek tersi çıkmıyor silik bile olsa...o yüzden bence hamilesin kuzum
ya bacım umutlandırmak istemem ama bildiğim kadarıyla negatif çıksada hamile olabiliyorsun ama pozitif çıkınca pek tersi çıkmıyor silik bile olsa...o yüzden bence hamilesin kuzum
guanydın ccanım sana da ...
beklıoz bakalım dedıgın gıbı adet olana kdr ...
kız senın cınsıyet ne zaman bellı olcak
erkek gıbı gelıo bana ama sen ne dusunuyorsun :sm_confused:
Hosgeldin ayselcim...
Kizlar sacma olabilir ama bisi daha sorcam. Dün iliski olmustu bugün sabahda test yaptim ya . Iste bu etkilemez dimi :kedi:
INSALLAH canim. Hayirlisi ...boshayallersmile
bu ctesiii =))) inş gösterirse tabbiiii
banada erkek gibi geliyor.. göbek hiç yok... sadece sivri bişi minicik önde.. ve acaip sert bir göbek... gergin.. erkekde öyle oluyo derler ama bilmiyorum. bakalım görücez =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?