Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ERKEN DAHA ERKENlmaz:
gunaydın canım nası gıudıo bebegınle hayatın...
kız erken oldugunu bılıomda test cok ya nede olsa kafam etsın dıye yaptım testı

slm kızlarr bi değişiklik var mı ayselcim canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bende mahfoldum bulantıdan bende bi de mide yanması da var ne ararsan var yani :)) bende 9. haftadayım 4 hafta falan daha geçse belki biraz daha rahatlarım

oohh suan ıkı anne adayı ıkı tanede aday olmayı bekleyen ...
bole denk gelınce hosuma gıdıyo...
bıtan nasılsın nası gectımı bulantıların vs

bafoccuumm.. bitancıımm... hoşgeldiniizzzz

bide aysel.. kitaplar çookk faydalı.. düzgün gerçekten bilgilendirici bir kitap edinmeni tavsiye ederim. her zamna başucunda olacak herşeyi bulabileceğin birşey olsa çok rahat edersin. orda yazıyor herşey. seyahat edebilirmiyim, bulantı için ne yapmam lazım, varisler için ne yapabilirim, kabızlık için neler yapıcam. hangi ay neler olacak.. gibi. bu tür kitaplar çok pahalı oluyo genelde. bir arkadaşında falan varsa süper olur ödünç alsan...
bna bir arkadaşım epsilon yayınlarının "bebek beklerken bizi neler bekler" diye bir kitabını verdi. kitap 40 lira.. ama süper.. amerikada bir prof yazmış. ansiklopedi gibi birşey zaten.. kalın...herşey var içinde... internette falan doğru bilgi hangisi bulamıyorsun... ama kitap çok bilgilendirici oluyor...

inş geçicek bitancım yaaa.. sabır.. bekliceksiniz biracık daha... çoğu gitti azı kaldı

senin çizelgeye ne oldu? bebişin haftasını göremiyoruz =(

Bi degisiklik yok canim. Sadece ben bugün sabah test yaptim ikinci cizgi silik ama gayet net cikti. Ama daha iki günüm var bekliyorum kesin sonucu ögrenmek icin.

hamişler bulantılar çoğalmış
inş. fazla uzun sürmez kızlar tuzlu çubuk yemey başlayın sabahları
bebişkom sen hamişsin canım ya git kan testi yaptırda rahatlayalım

hamişler bulantılar çoğalmış
inş. fazla uzun sürmez kızlar tuzlu çubuk yemey başlayın sabahları
bebişkom sen hamişsin canım ya git kan testi yaptırda rahatlayalım

Canim burda maalesef trdeki gibi hemen gidip kan testi yaptiramiyorsun. mecbur bekliycem persembeye kadar.

Canım bi kitap aldım ama doğum hamilelik bebek bakımı hepsini kapsıyor güzel bi kitap ama hafta hafta yada ay ay anlatım yok internetten almıştım.

inş. canım yüm umudumuz ilk 3 ay olayı sonrası da devam edebilir belli olmaz supremenin çok fazla olmasa da halen bulantıları var.

TÜNAYDIN CANLAR
bir kaç gündür yine işler çok yoğundu.şimdi ilk sayfadaki listeye baktım da topiğimizin bebeklerinde 4-4 eşitlik var.4 kız 4 erkek görünüyor.biz de geçen cumartesi öğrendik.hadi bakalım tahminde bulunun yerimseniben

ayy sebin yyaaaaa... 17. haftada anca göründüğüne göre bu kızdır bence =)))
hadi gözün aydın canım benim... ne güzel rahatladın öğrendin de... bizde bir öğrensek hayırlısıyla

Bence erkek aklinialirimsmile

dogru dıyorsun canım aman ne gelıyosa basıma meraktan dusunmekten gelıo zaten

hosgeldııın nerlerdesın

bence erkek ebnce erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…