Günaydın
gunaydın canım nası gıudıo bebegınle hayatın...ERKEN DAHA ERKENlmaz:
ayy canım yyaa.. allah yardımcın olsun... çok zor aysel yaaa.... insanın tadı kalmıyor hiç.. inş geçer artık... çok artarsa doktoruna sorabilirsin. ilaç veriyolar çok rahatsız ettiğinde.. ama tabi ilaçsız geçirmek çok daha sağlıklı olanı.. ama gerek olduğunda da kullandırıyolar yani...
canım şimdilik idare etmeye çalışıyorum
çayı çok severdim artık görünce midem bulanıyor
yumurtada aynı şekilde anca yemeğin içindeyse yiyebiliyorumm
bulantıya alışmıştım ki kusmalar başladı
çıkarmakta çok zor oluyor öğürmek çok kötümafoldumben
canım Allah yard olsun ınsan kendınden gecıo kusarken
benım mıgren var o zaman tutuyo bulantı kusmalar hamıle olunca dusunemıom valla
ayy canım yyaa.. allah yardımcın olsun... çok zor aysel yaaa.... insanın tadı kalmıyor hiç.. inş geçer artık... çok artarsa doktoruna sorabilirsin. ilaç veriyolar çok rahatsız ettiğinde.. ama tabi ilaçsız geçirmek çok daha sağlıklı olanı.. ama gerek olduğunda da kullandırıyolar yani...
canım şimdilik idare etmeye çalışıyorum
çayı çok severdim artık görünce midem bulanıyor
yumurtada aynı şekilde anca yemeğin içindeyse yiyebiliyorumm
bulantıya alışmıştım ki kusmalar başladı
çıkarmakta çok zor oluyor öğürmek çok kötümafoldumben
ilk 3 ay çok önemli değil beslenmen ama 3. aydan sonra hergün mutlaka vitamin, protein ve demir almalısın. bunun için her gün süt, 1 yumurta, haftada 1-2 et, balık yemelisin.. minişin bir sindirim sistemi yok şimdilik. onun için senin depolardan hazır alıyor ihtiyacını. ama 3. ayda sindirim sistemi gelişecek ve kendisi senin yediklerinden alıcak ihtiyaçlarını... onun için o zaman beslenmen çook öenmli.. ama zaten 3. ayda bulantılar falan geçiyor.... biraz daha sabır....
tabi senin depoları da tüketmemesi için senin takviye de yapman lazım şimdi. her gün olmasada arada mutlaka yumurta ye.. et, süt.. bunları mutlaka al.. sana zararı olur. diş etlerin ağrır, halsizlik olur, saçlarında dökülme olur falan...
canım yaaa... geçicek hepsi inş... minişi ekrnda gördüğünde bile herşeyi unutuyorsun zaten.. hele bi 3 aylık olsun kıpır kıpır onu bir gör şöyle yüzerken oynarken.. bak o zaman onun sağlığı için neler yapıyorsun neler =)))
ilk 3 ay çok önemli değil beslenmen ama 3. aydan sonra hergün mutlaka vitamin, protein ve demir almalısın. bunun için her gün süt, 1 yumurta, haftada 1-2 et, balık yemelisin.. minişin bir sindirim sistemi yok şimdilik. onun için senin depolardan hazır alıyor ihtiyacını. ama 3. ayda sindirim sistemi gelişecek ve kendisi senin yediklerinden alıcak ihtiyaçlarını... onun için o zaman beslenmen çook öenmli.. ama zaten 3. ayda bulantılar falan geçiyor.... biraz daha sabır....
tabi senin depoları da tüketmemesi için senin takviye de yapman lazım şimdi. her gün olmasada arada mutlaka yumurta ye.. et, süt.. bunları mutlaka al.. sana zararı olur. diş etlerin ağrır, halsizlik olur, saçlarında dökülme olur falan...
canım yaaa... geçicek hepsi inş... minişi ekrnda gördüğünde bile herşeyi unutuyorsun zaten.. hele bi 3 aylık olsun kıpır kıpır onu bir gör şöyle yüzerken oynarken.. bak o zaman onun sağlığı için neler yapıyorsun neler =)))
ay lapacim ne güzel anlatmissin canim
slm kızlarr bi değişiklik var mı ayselcim canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bende mahfoldum bulantıdan bende bi de mide yanması da var ne ararsan var yani :)) bende 9. haftadayım 4 hafta falan daha geçse belki biraz daha rahatlarım
slm kızlarr bi değişiklik var mı ayselcim canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bende mahfoldum bulantıdan bende bi de mide yanması da var ne ararsan var yani :)) bende 9. haftadayım 4 hafta falan daha geçse belki biraz daha rahatlarım
gunaydın canım nası gıudıo bebegınle hayatın...
kız erken oldugunu bılıomda test cok ya nede olsa kafam etsın dıye yaptım testı
lorkecim... hamilelikte o kadar çok hormon salgılanıyorki vücutta tüm denge değişyor. normalde migrenin varsa geçebiliyor. normalde kabızsan geçebiliyor. yada normalde baş ağrın yoksa hamilelikte olabiliyor... herşey olabiliyor yani.. hhiiççç belli olmaz ne olacağı.. hiç kendini şartlama şimdiden...
ben hayatımda kusmadım midem bulanmadı.. çok kötü oluyorum öyle bir durumda... bir kez sehirlendiğim için istifra etmiştim de... demiştim o zaman ben hamile kaldığımda midem bulansa ölürüm herhalde.. ama bak çok şükür ne midem bulandı, ne ekşidi, ne yandı.. hiç bir sıkntı çekmedim çok şükür...
allah sizlerede böyle güzel hamilelik nasip etsin inş... şimdiden üzülmeye hiç gerek yok.. ne olacağı hiç bilinmez =)
kızlar ben birzdan yemeğe inerim afiyet olsun hepinizeee
hamişler bulantılar çoğalmış
inş. fazla uzun sürmez kızlar tuzlu çubuk yemey başlayın sabahları
bebişkom sen hamişsin canım ya git kan testi yaptırda rahatlayalım
bafoccuumm.. bitancıımm... hoşgeldiniizzzz
bide aysel.. kitaplar çookk faydalı.. düzgün gerçekten bilgilendirici bir kitap edinmeni tavsiye ederim. her zamna başucunda olacak herşeyi bulabileceğin birşey olsa çok rahat edersin. orda yazıyor herşey. seyahat edebilirmiyim, bulantı için ne yapmam lazım, varisler için ne yapabilirim, kabızlık için neler yapıcam. hangi ay neler olacak.. gibi. bu tür kitaplar çok pahalı oluyo genelde. bir arkadaşında falan varsa süper olur ödünç alsan...
bna bir arkadaşım epsilon yayınlarının "bebek beklerken bizi neler bekler" diye bir kitabını verdi. kitap 40 lira.. ama süper.. amerikada bir prof yazmış. ansiklopedi gibi birşey zaten.. kalın...herşey var içinde... internette falan doğru bilgi hangisi bulamıyorsun... ama kitap çok bilgilendirici oluyor...
Tatlım bu bilgiler için sağol canım
en olmadık yemekte bulantı başlıyor engel olamıyorum söylediklerinin hepsini severek yerim ama bulantı olayı mahvediyor. neyse az kaldı ilk 3. ay geçince rahatlarız inş.
gunaydın canım nası gıudıo bebegınle hayatın...
kız erken oldugunu bılıomda test cok ya nede olsa kafam etsın dıye yaptım testı
sağol canımm benim
hamişler bulantılar çoğalmış
inş. fazla uzun sürmez kızlar tuzlu çubuk yemey başlayın sabahları
bebişkom sen hamişsin canım ya git kan testi yaptırda rahatlayalım
Ben geldim
TÜNAYDIN CANLAR
bir kaç gündür yine işler çok yoğundu.şimdi ilk sayfadaki listeye baktım da topiğimizin bebeklerinde 4-4 eşitlik var.4 kız 4 erkek görünüyor.biz de geçen cumartesi öğrendik.hadi bakalım tahminde bulunun yerimseniben
TÜNAYDIN CANLAR
bir kaç gündür yine işler çok yoğundu.şimdi ilk sayfadaki listeye baktım da topiğimizin bebeklerinde 4-4 eşitlik var.4 kız 4 erkek görünüyor.biz de geçen cumartesi öğrendik.hadi bakalım tahminde bulunun yerimseniben
lorkecim... hamilelikte o kadar çok hormon salgılanıyorki vücutta tüm denge değişyor. normalde migrenin varsa geçebiliyor. normalde kabızsan geçebiliyor. yada normalde baş ağrın yoksa hamilelikte olabiliyor... herşey olabiliyor yani.. hhiiççç belli olmaz ne olacağı.. hiç kendini şartlama şimdiden...
ben hayatımda kusmadım midem bulanmadı.. çok kötü oluyorum öyle bir durumda... bir kez sehirlendiğim için istifra etmiştim de... demiştim o zaman ben hamile kaldığımda midem bulansa ölürüm herhalde.. ama bak çok şükür ne midem bulandı, ne ekşidi, ne yandı.. hiç bir sıkntı çekmedim çok şükür...
allah sizlerede böyle güzel hamilelik nasip etsin inş... şimdiden üzülmeye hiç gerek yok.. ne olacağı hiç bilinmez =)
Ben geldim
TÜNAYDIN CANLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?