Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bafoom ben de seni çok özledim nasılsın. bizim pıtırcık yiğen nasıl merak ediyorum ama sanırım çıktın yine görmeyeceksin yazdıklarımı ama olsun ben yine de öpüyorum sizi

bafoom ben de seni çok özledim nasılsın. bizim pıtırcık yiğen nasıl merak ediyorum ama sanırım çıktın yine görmeyeceksin yazdıklarımı ama olsun ben yine de öpüyorum sizi

samsakkkk varmı bi gelişme planlama falan CADIARZU

kız bayars dün bir tek sen yeşildin ya seni ne kovaladım...diğer okuduğun forma bile geldim:))) kötüydüm gece ama niyeyse şimdi iyiyimsengözlerimebaksanab

canım yaaa.. keşke biririmize yakın olabilsek. paylaşacak çok şeyimiz var aslında. ortak noktamız var bi kere.. hepimiz bebişlerimiz gelsin istiyoruz...
birbirimize destek olurduk... aradığın an olmasada mesai saatleri içinde çoğumuz burdayız.. kendini asla yalnız hissetme... emin ol tüm duygularını paylaşıyoruz.. inş tez zamanda hepiniz bu mutluluğu tadarsınız... dualarım hepiniz için.. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

samsakkkk varmı bi gelişme planlama falan CADIARZU

canım 19 aydır plan proje alt yapı hazır da iinşaatı başlatmak için çimentoya ihtiyaç var o da olmayınca herşey lafta kalıyor tatlım.:))
tatlım artık beklemekten yoruldum etrafımdaki herkes hamile ( kardeşimin karısı, halam, yengem, 4 tane arkadaşım) sanırım artık ben de yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım. artık bebişin geleceğine inanmadığım için spora başladım bebek tutmak yerine form tutuyorum

al benden de o kadar umut fakirin ekmeği napalım hiç umutsuzda olmaz dimi lmaz:

kızlar yaa.. gün doğmadan neler doğar... umutsuz olmayın.. inş minişler gelip sizi bulacak bir gün.. ha bugün ha yarın ama bir gün mutlaka olacak...

kıss edut ben eşime ballar macunlar yedire yedire dombili oldu valla dikkat et cokacimcoook

kızım benim kocam evlendikten beri dikkat edip 10 kilo verdi ben 10 kilo aldım...bence alsın zaten...

kızlar yaa.. gün doğmadan neler doğar... umutsuz olmayın.. inş minişler gelip sizi bulacak bir gün.. ha bugün ha yarın ama bir gün mutlaka olacak...

lapacıııııııııııııııııııııııııııı nedesiiiinnnnnnnn kötükedihüso kötükedihüso

lapacım inşallah diyorum sözlerine ama şuanda varolan gerçekleri de görmek lazım bakalım 1 ay sonra tekrar üroloji uzmanına görünecek eşim inşallah bi gelişme olmuştur

geldim kızlar...anam bende şirkettekilere 23 nisan tatili ayarlıyoruz.arkadaşlardan biri nişanlı ve ilk sevgilisi:) kızda bizim şirkette ama o feleğn çeberinden azcık geçmiş...demin yer ayırttık ikisi aynı odada kalacak diye bizim oğlanı nasıl mutlu...deminden beri zor tutyorum kendimi...kızda hiç bilmez böle şeyleri nasıl çocuk gibi seviniyorlar...kız önceden sevgilisi ile aynı evde kalıyordu ama artık bir görseniz sanki dün evden çıkmış:))) bu erkekler çok salak oluyor kızlar hakkatten

dimi kuzum..aslında sırf bebek olayı değil...yoksa hamileler benim gibi mart nisanı 2011 de diyenler:)) hep bir aradayız...kafalar tuttuyor bacım

saf oluyo erkekler hakkaten yazıkkk kızzz, bu arada siz kendinize ayarlasanıza tatil neyim offf bende istiyomm

saf oluyo erkekler hakkaten yazıkkk kızzz, bu arada siz kendinize ayarlasanıza tatil neyim offf bende istiyomm

ne yazığı kız bacım... çocuk benim en ii arkadaşım...bulamamış bu kız ayaraladı resmen..benim bildiğim herşeyi oda biliyor... ama razı ama deminki halleri çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…