Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben gelene kdr herkes dagılmıs tabıkı :)
yalnızım yaprak dokumune bakıyorum ve utu yapmam gerekıyoooo -tatlicadiarzu-

Kızlar topic 2. sayfaya düşmüş... Ben bebek baktığım için hemen girip çıkıyorum.Çok kalamıyorum nette.
Ben hala adet olmadım.Doktoru hafta başında aramıştım,bebek baktığımı ve gelemeyeceğimi söylemiştim.O da müsait olunca hala adet olmadıysan gel bakalım kist yoksa ve rahimde kalınlaşma varsa tekrar betahcg bakalım demişti.Yarın yada öbürgün gitmeyi düşünüyorum.Hayırlısı olsun.

gunaydın duygu edut nasılsınız....

hayırlısı olsunm gaye ıhmal etmeden bence bıran once gıt mutlaka ...
bebege bı kac saatlıgıne de olsa bakacak baska kımse yokmu kı

gunaydın duygu edut nasılsınız....

hayırlısı olsunm gaye ıhmal etmeden bence bıran once gıt mutlaka ...
bebege bı kac saatlıgıne de olsa bakacak baska kımse yokmu kı

iyiyim bacım...hafta sonu doktora gideceğim eşimde gidecek bakalım...

iyiyim bacım...hafta sonu doktora gideceğim eşimde gidecek bakalım...
esın gelecek mı yanına yoksa ayrı ayrımı gıdeceksınız....
ıyı olmus ya bıran once bakalım hayırlı sonuclara ulasılır ınsallah arısutunu arastırdınmı onu da hemen al derim mutlaka

bende sanırım ya gece yada yarın gece regl olurum
sonrasında bende bu ay hormon testı ve esımın de test yaptırması taraftarıyım konustuk anlastık bakalım bızde

onada gideceğiz sonrada doktruma gideceğiz. kestane balıyla arı sütü alacağım ama tek olayeşim ailesiyle yaşıyuor ya hafta içi nasıl içececek...kahvaltıdan sonra içse ne olur ki

canım üzülüyorlar ama bakılmasıda şart...adetinin 3. günü git doktruna

onada gideceğiz sonrada doktruma gideceğiz. kestane balıyla arı sütü alacağım ama tek olayeşim ailesiyle yaşıyuor ya hafta içi nasıl içececek...kahvaltıdan sonra içse ne olur ki
canım onu tam bılmıom ama zaten kucuk bı kavanoız oluyomus sanırım onu da dolabına falan koysa bı posetle mınık bıde tahta seker kasıkları olurya ondan alırsın hepsını bı yere koyar yatmadan ıcıverır

ya evet cunku erkekte varsa bısey aslında ılk olarak onun halledılmesı lazım bız ne yaparsak yapalım yanı ...
y dısında ılk olarak erkege bakılıomus mesele bızde bı ton test catlatma bılmem ne sonra bhı de erkege bakalım dıolar....
yok esım Allah tan kendı dedı baktıralım belkı bende bısey var nerden bılıyoruz dıye

erkegın perhızı 4 mu 3 gunmuydu test gunu dahıl mı nası oluyodu
hazır ıste ben regl olmusken o da perhıze gırer dıom bırlıkte gıderız olmazsa

lorkecim benim kayınvalidem canı sağolsun öle meraklıdır...karışıtırır herşeyi....çocuğu rahat bırakmaz bende dedim ki arabanın içine saklayalım ordan iç ama ondada problem kahvaltı edip evden çıkıyor

ac mı tokmu ıcılmesı gerekıo tam bılmıom ac mı dedıler sana bafoya soralım bakalım tekrr olmazsa

dedıgın gıbıyse zor olur ya esın ıcınde annesı bu sefer daha cok strese sokar onu

erkegın perhızı 4 mu 3 gunmuydu test gunu dahıl mı nası oluyodu
hazır ıste ben regl olmusken o da perhıze gırer dıom bırlıkte gıderız olmazsa

valla bacım biz çarşambadan sonra c.tesi 4 te gittik ama bence sağlıklısı salı günü sonsa c.tesi sabahtan gidilmeli

ac mı tokmu ıcılmesı gerekıo tam bılmıom ac mı dedıler sana bafoya soralım bakalım tekrr olmazsa

dedıgın gıbıyse zor olur ya esın ıcınde annesı bu sefer daha cok strese sokar onu

aç..ama karıştırı sorar illet eder çocuğu

a.s. zeytin1007+, edut+, lorkee günaydııııııııııın a.s.a.s. a.s.

edut o kadar önemli değil canım ya kahvaltıdan sonra da olabilir ya strese girmesin yeterli bizimki kafasına estiği gibi yiyip içiyo ve artışı gördük şükür

BebisKoM88+, bitte+, edut+, lorkee+ opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
günaydın hatunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…