Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok saol edutcumm...
inş güzel haberlerle dönersiniz dr dan... bende arkadaşıma ilettim... gidermi gitmezmi bilmiyorum ama...

Zeytin cim söylemeyecektim ama dün görünce dayanamadim:) söyledim ama o doktor söyleyene kadar inanmam dedi .:)

kızlar nasılsınız ya benım arkadasım geldı bılg acık arada okuyom :)
ayıp olmasın ona da :)

selam arkadaşlar nasılsınız?
nurzul gün vermişsin tatlım akşam güncelleme yapacam
edut tatlım mesajını şimdi aldım
canım moralini bozma tatlım ilk sayfada kürler var ve kesinlikle arı stü bal polen karışımını denemelisiniz tatlım
bebişkom geçmişi okudum ama halen anlayamadım hamiş misin?

selam kızlar naber ben yeni fırsat buldum nete girmeye
aysellim kısaca anlatmış geçmişi sağolsun.

edut canım eşinin değerleri kaç çıktıkı. benim eşimin ki % 22

nurzulcum...benim eşimin sayısıda hareketliliğide ve morofolojmiydi neyi oda düşük...birde sen bana o balcının telini ver bende internetten baktım konuşayım akşam bakalım...bu arada doktorum aşılama gerekebilir gelin dedi. birde bu bal karışımını sabah erken açkarnına içirmiş bafo...ona bir sor istersen

kız bayars dün bir tek sen yeşildin ya seni ne kovaladım...diğer okuduğun forma bile geldim:))) kötüydüm gece ama niyeyse şimdi iyiyimsengözlerimebaksanab

Hadi kizlar ben cikiyorum mesaim bitti bugün cok sükür:)
yarin insallah güzel haberler ile gelirim öptüm sizi dua edin bana.....

Ayselcim yok canim daha belli degil bugün test yapmadim garanti olsun diye yarin günüm yarin yapcam tekrar.

bence bir ay en azından kürleri dene derim tatlım

samsakkkkkkkkkkkkkkkkkkcımmmmmmmmmmmmmmmmm tatlım nasılsın özledim çokhihoyyyt

kız bayars dün bir tek sen yeşildin ya seni ne kovaladım...diğer okuduğun forma bile geldim:))) kötüydüm gece ama niyeyse şimdi iyiyimsengözlerimebaksanab

kıss edut ben eşime ballar macunlar yedire yedire dombili oldu valla dikkat et cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…