Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Isyerinde öyle bir imkanim yok ki...
Birde zaten bacaklarimi asagi indirince agriyo eger yukarda tutarsam yada kendime cekip oturursam geciyo biraz

kızım tek tek ayağını altında ısıt masadan görünmüyor ben adet olunca öleyyapıyorum

iyidir canım yemekten geldim sen nasılsın canım
adetim bitiyo çalışmalara başlicam bugünde misafir geliyo h.içi bende sevmiyorum misafiri ama eşim ayın 5 de falan gidecek o gitmeden eve gelmek isteyenleri ağırlim diyorum 3 ay yok eşim
oyüzden h. içi almak zorunda kaldım canlarım

canım sıkma canını sağlıklısınız düzelmeyecek şeyler değil hiç spermi
olmayan yumurtası olmayan kişiler hamile kalıyoda allaha şükür var
sizde zamanı var demekki
sen şu kürleri dene canım rabbim dermansız dert vermesin

bebiş demek erken çıkıyosun eşine söyledin m i canım
hamiş olabilirim diyee
lorkee nasılsın can

lapacı doktorumu aradım şimdi...bana izmitte bir doktor önerdi ünibelde PROF.DR. MELıH ÇULHA

eşimin morfolojisidüşük çıktı ve hareketlilğide canım çok sıkkın keşke biriniz burda olsaydınız...benim bu sene hamile kalma hayalim bitti...allah kerim...

canım üzülme tatlım. benim eşiminde değerleri düşük. nette arı sütünün iyi geldiğini duydum ben. araştırdım. bursadan bir yerden kestane balı ve arı sütü getirttim. her gece yatağ giderken yiyor bakalım. istersen numarasını verebilirim. arı sütünün faydalarını bir okurmusun. rabbim hepimizin gönlüne göre versin bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…