Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet canlarim bugün sabah erkende korkarak test yaptim eyvahedigeldismile

veeeee ikinci cizgi tekrar cikti....aklinialirimsmile
Yine silikdi biraz ama cok belirgindi...
Sanirim bukez gercekden hamileyim...:sm_cool:

demiştim demiycem:)))))))))))))))

kuzum minişin minişimi olacak maşallah size......gözümüz aydın canım benim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tatlim dedim ya burda kan testi yapamiyorsun gidip. Kontrol icin gittigimde yapiyorlar..
Ama zaten bugün rgl günüm yani ben güveniyorum bukez teste...
Ask olsun halay cekmiycezmi mafoldumben

çekcezzz tabii bebişş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

demiştim demiycem:)))))))))))))))

kuzum minişin minişimi olacak maşallah size......gözümüz aydın canım benim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Sagol canim benim.....

çekcezzz tabii bebişş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hehehe tamam kabul ettim sagol canim..

TEBRIKLER BEBISKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
delikafadulden :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım Allah ne guzel denk getırmıs tam dınlenmen ıcın uygun zaman olmus hakkaten ...
hadı baıkalım haftaya pers bıde dr kontrolu sonrası halay cekerız zemuszemus

esine nasıl haber vereceksın bebıskom
varmı surprız
bugun de 1 nısan
saka gıbı yaparsın belkı :)

VALLA sırf senın ıcın gırdım
cok mutlu ettın bızı
Allah tamamını erdırsın
keyıfle mutlulukla ınsallah

ay canimmmm cok tsk ederim. Darisi sizlerin basina INSALLAH...

canım Allah ne guzel denk getırmıs tam dınlenmen ıcın uygun zaman olmus hakkaten ...
hadı baıkalım haftaya pers bıde dr kontrolu sonrası halay cekerız zemuszemus

Evet tatlim ya öyle oldu . Gerci pazar kinamiz var ama olsun dikkat ederim :bbo:

kız kaç kişi kaldık:))).... bişi değil hepiniz hamile kalınca beni burda tek bırakıp dışlamayın olurmualsanaalsanasmile

Olurmu canim ya hic yaparmiyiz öyle sey..Biz hep burdayiz son kisi de hamis olana kadara.s.

dimi kuzum canım benim....kuzu sen şimdi o minişliğinle birke kocaman göbüşünle nasıl sevimli olacaksındır....kıyamam sana yafuolumunekankayizsmile

Darisi en kisa zamanda sizlerin basina arkadaslar...Insallah bu ay bol bol halay cekeriz :teytey:

canım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. ayğaını sürü canım da bizde en bu ay hamile olalım. :Saruboceq::Saruboceq: şimdi sana halay çekme zamanııı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
maşallah sabah pek güzel başlamış.. halaylar çekilmiş =)))
gözün aydın bebişkommmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

bebişkom kanda b-hcg değerin 2000 nin üzerine çıkmadan ne bebek nede kese görünür ultrasonla... zaten bebeği görmek için 6. haftaya kadar beklemen lazım. eğer şanslıysan 5. hafta içinde keseyi görüp kalp atışını duyabilirsin. eğer şanslıysan diyorum çünkü onu yakalamak bile çok zor... daha çookk minicik çünkü.. 1-2 milimetre falan =))) o yüzden senin 1-2 hafta bekleyip doktora öyle gitmen gerekir. gitsende doktor sana birşey göremem şu hafta gel deyip gönderecek canım benim...

hayırlı olsun tekrar.. çok şüküürrr..hamile kaldığına o kadar sevindimki anlatamam... yoksa bu kadar heyecanla sen kalpten gidecektin bizide götürecektin yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…