evet canlarim bugün sabah erkende korkarak test yaptim eyvahedigeldismile
veeeee ikinci cizgi tekrar cikti....aklinialirimsmile
Yine silikdi biraz ama cok belirgindi...
Sanirim bukez gercekden hamileyim...:sm_cool:
Tatlim dedim ya burda kan testi yapamiyorsun gidip. Kontrol icin gittigimde yapiyorlar..
Ama zaten bugün rgl günüm yani ben güveniyorum bukez teste...
Ask olsun halay cekmiycezmi mafoldumben
demiştim demiycem:)))))))))))))))
kuzum minişin minişimi olacak maşallah size......gözümüz aydın canım benim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çekcezzz tabii bebişş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
TEBRIKLER BEBISKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
delikafadulden :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Canim cok sagol...a.s.
Esimin henüz haberi yok o ise gidikden sonra yaptim testi.
Aksam söyliycem.yerimseniben
Zaten burda 4 gün bayram yarindan itibaren.
Bol bol dinlenebilirim. Eger bayram olmasaydi yinede arar kan testi icin sorardim ama zaten yapsam bugün ancak sali ya almis olucam.
VALLA sırf senın ıcın gırdım
cok mutlu ettın bızı
Allah tamamını erdırsın
keyıfle mutlulukla ınsallah
canım Allah ne guzel denk getırmıs tam dınlenmen ıcın uygun zaman olmus hakkaten ...
hadı baıkalım haftaya pers bıde dr kontrolu sonrası halay cekerız zemuszemus
esine nasıl haber vereceksın bebıskom
varmı surprız
bugun de 1 nısan
saka gıbı yaparsın belkı :)
hic bilmiyorum canim kafam cok karisik herhalde pat diye söylerim kaydirigubbakcemile3
Zaten test yapacagimi biliyo aklinialirimsmile
kız kaç kişi kaldık:))).... bişi değil hepiniz hamile kalınca beni burda tek bırakıp dışlamayın olurmualsanaalsanasmile
Olurmu canim ya hic yaparmiyiz öyle sey..Biz hep burdayiz son kisi de hamis olana kadara.s.
dimi kuzum canım benim....kuzu sen şimdi o minişliğinle birke kocaman göbüşünle nasıl sevimli olacaksındır....kıyamam sana yafuolumunekankayizsmile
Darisi en kisa zamanda sizlerin basina arkadaslar...Insallah bu ay bol bol halay cekeriz :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?