valla benım hıc bı bılgım yok canım ...
ama ogrenmek lazım kızlar muhakkak yazar bısyeler
bizde kayserdien gelelim 7 çift olalım. ay ne güzel olurrrr. kzılar buluşsak valla.
Sagol canim. Evet bendede öyle kimi görsem hamis kuaförüm bile :dilcikar:
lapaci tebrik etmiycen mi canim beni mafoldumben
gelin bacım:))) aslında burakiler gitsek ama sorun ne olur biliyormusunuz...biz bizrbirimizin herşeyini konuşuyoruz ya eşlerimiz rahatsız olur kesin....
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
maşallah sabah pek güzel başlamış.. halaylar çekilmiş =)))
gözün aydın bebişkommmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
bebişkom kanda b-hcg değerin 2000 nin üzerine çıkmadan ne bebek nede kese görünür ultrasonla... zaten bebeği görmek için 6. haftaya kadar beklemen lazım. eğer şanslıysan 5. hafta içinde keseyi görüp kalp atışını duyabilirsin. eğer şanslıysan diyorum çünkü onu yakalamak bile çok zor... daha çookk minicik çünkü.. 1-2 milimetre falan =))) o yüzden senin 1-2 hafta bekleyip doktora öyle gitmen gerekir. gitsende doktor sana birşey göremem şu hafta gel deyip gönderecek canım benim...
hayırlı olsun tekrar.. çok şüküürrr..hamile kaldığına o kadar sevindimki anlatamam... yoksa bu kadar heyecanla sen kalpten gidecektin bizide götürecektin yani :roflol:
kesınlıkleeee
esım de bana sureklı dıo herseyı konusuyonuzmu sız ya ole anlatma hersyı vs dıye delikafadulden
yok canım dıom bız bılgı paylasıoz herkes yasadıgı tecrubelerı paylasıo vs ..
ayrıntıya gırmıoz tabıkı falan fılan kaydirigubbakcemile3
ben her şeyi beğenmem canım ama gönderdiklerini sevdi. 1 kilo kestane balına 25 tl verdim
50 gr arı sütüne 81 tl havale ettik. onlarda kargoyla gönderdi. inşş işe yarıcak bebeğin allahın izniylede.
gelin bacım:))) aslında burakiler gitsek ama sorun ne olur biliyormusunuz...biz bizrbirimizin herşeyini konuşuyoruz ya eşlerimiz rahatsız olur kesin....[/QUOT
BEN EŞİME HİÇBİŞEY ANLATMADIĞIM İÇİN BENİM EŞİM RAHATSIZ OLMAZ. AMA TOPLANSAK SÜPER OLUR.
nurzul...kuzum bu adamın fiyatı ucuz ama internetten baktım 70 tl felan d,yor 350 gr mına...aaaaa süpermiş
gelin bacım:))) aslında burakiler gitsek ama sorun ne olur biliyormusunuz...biz bizrbirimizin herşeyini konuşuyoruz ya eşlerimiz rahatsız olur kesin....[/QUOT
BEN EŞİME HİÇBİŞEY ANLATMADIĞIM İÇİN BENİM EŞİM RAHATSIZ OLMAZ. AMA TOPLANSAK SÜPER OLUR.
dimi dimi
canım safda olabilir. bala karıştırınca kana daha çabuk karışıyomuş. artı saf çabuk bozulabiliyomuş 1 yıl içinde tüketilecekmiş. bala karışınca 3 seneye kadar bişey olmazmış. eşim ikisindende kullanıyo. hepsini karıştırmadım bala. arada ondanda alıyoz ikimizde . hem annesi görse ne olacakki. bal yiyom desin. içinde annesi sütün olduğunu bilmez ki. arı sütüde sende kalır sana geldikçe yer.
Bafo, ekakal, lorkee nasılsınız kızlar keyfİler nasıl
valla ne olsun ogleden sonra evde olmayacagım
suan tembellık yapıyorum kalkıp yatagımı toplamam lazım
evet canlarim bugün sabah erkende korkarak test yaptim eyvahedigeldismile
veeeee ikinci cizgi tekrar cikti....aklinialirimsmile
Yine silikdi biraz ama cok belirgindi...
Sanirim bukez gercekden hamileyim...:sm_cool:
canım balı hem güzel hem fiyatı çok uygun. Balın fiyatından emin değilim yarım kilosuda olabilir o . Bu balı yemeye başladığından beri eşim kıpır kıpır hadi bebek yapalım diyor. Eskiden o kadar istek yoktu biliyomusun.
bızde yıyelım derse bıde
al sana bı kayın veya gorumce daha delikafadulden
araştırı bacım..niye yiyorsun neden önceden yemedin felan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?