Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla benım hıc bı bılgım yok canım ...
ama ogrenmek lazım kızlar muhakkak yazar bısyeler

canım safda olabilir. bala karıştırınca kana daha çabuk karışıyomuş. artı saf çabuk bozulabiliyomuş 1 yıl içinde tüketilecekmiş. bala karışınca 3 seneye kadar bişey olmazmış. eşim ikisindende kullanıyo. hepsini karıştırmadım bala. arada ondanda alıyoz ikimizde . hem annesi görse ne olacakki. bal yiyom desin. içinde annesi sütün olduğunu bilmez ki. arı sütüde sende kalır sana geldikçe yer.

bizde kayserdien gelelim 7 çift olalım. ay ne güzel olurrrr. kzılar buluşsak valla.

gelin bacım:))) aslında burakiler gitsek ama sorun ne olur biliyormusunuz...biz bizrbirimizin herşeyini konuşuyoruz ya eşlerimiz rahatsız olur kesin....

gelin bacım:))) aslında burakiler gitsek ama sorun ne olur biliyormusunuz...biz bizrbirimizin herşeyini konuşuyoruz ya eşlerimiz rahatsız olur kesin....

kesınlıkleeee
esım de bana sureklı dıo herseyı konusuyonuzmu sız ya ole anlatma hersyı vs dıye delikafadulden
yok canım dıom bız bılgı paylasıoz herkes yasadıgı tecrubelerı paylasıo vs ..
ayrıntıya gırmıoz tabıkı falan fılan kaydirigubbakcemile3

canim ksr bakma görmedim yazdiklarini ya.
Cok sagol tatlim...
Biliyorum zaten suan 4+2 olmus oluyorum.
Persembeye randevu aldim ozamana kadar 5+2 olacak insallah.
belki görürüm ozaman

dün balla ilgili söyledim bişiler...bana diyorki orda sadece kadınlar yokmu yoksa...dedim deli o kadınları kocaları yokmu...eşleri anlatıyor ama durumdan pek hoşnut değil

ben her şeyi beğenmem canım ama gönderdiklerini sevdi. 1 kilo kestane balına 25 tl verdim
50 gr arı sütüne 81 tl havale ettik. onlarda kargoyla gönderdi. inşş işe yarıcak bebeğin allahın izniylede.

nurzul...kuzum bu adamın fiyatı ucuz ama internetten baktım 70 tl felan d,yor 350 gr mına...aaaaa süpermiş

nurzul...kuzum bu adamın fiyatı ucuz ama internetten baktım 70 tl felan d,yor 350 gr mına...aaaaa süpermiş

canım balı hem güzel hem fiyatı çok uygun. Balın fiyatından emin değilim yarım kilosuda olabilir o . Bu balı yemeye başladığından beri eşim kıpır kıpır hadi bebek yapalım diyor. Eskiden o kadar istek yoktu biliyomusun.

yaheyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebişkom tebrik ediyorummm çok sevindim....:sm_cool:

araştırı bacım..niye yiyorsun neden önceden yemedin felan filan

valla ne olsun ogleden sonra evde olmayacagım
suan tembellık yapıyorum kalkıp yatagımı toplamam lazım

oh ne güzel evdesin şekerim tadını çıkar. Bizde işyerinde sürünüyoruz.
Bende çalışmak istemiyorum . Evde olup hamile olmak istiyorum..

evet canlarim bugün sabah erkende korkarak test yaptim eyvahedigeldismile

veeeee ikinci cizgi tekrar cikti....aklinialirimsmile
Yine silikdi biraz ama cok belirgindi...
Sanirim bukez gercekden hamileyim...:sm_cool:

ben karspazari.comdan alıyorum bir bakın isterseniz

bızde yıyelım derse bıde
al sana bı kayın veya gorumce daha delikafadulden

kesin yer...ben aslında çok severim kayınvalidemi , oda beni kızı gibi görür ama en son geldiğinde benim masada kapalı duran hormon testime bakıp birde beni kenara çekip sorunca kan beynime sıçradı...özel sonuçta...o yüzden diyorum kesin sorar araştırır

araştırı bacım..niye yiyorsun neden önceden yemedin felan filan

sana geldiğinde aç karınla yesin canım o zaman. Diğerlerinde tok karınla yesin. Yesin bir şekilde kanına karışsında nasıl olursa olsun bence. Aç olunca kana daha çabuk kaırşıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…