Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hic bilmiyorum canim kafam cok karisik herhalde pat diye söylerim kaydirigubbakcemile3
Zaten test yapacagimi biliyo aklinialirimsmile

hadı baklaım cok heyecanlı ben de dun bı ton sey dusundum nası suprız yapılabılır dıye en son su esprılı t shırtler varya karın kısmında bebe bakıo falan onlardan alıpn gıyerım atlet veya tshırt olanlarından yatıncada ac bak falan dıyebılırım :lepi:
Lorkee en yakın sensın
darısı basına canımcım

canım ya sabah test yaptım negatıf ama tabıkı herzamankı gıbı kırmızıyı gorene kdr umut var bakalım yarın aksam olmam gereken vakıt
kız kaç kişi kaldık:))).... bişi değil hepiniz hamile kalınca beni burda tek bırakıp dışlamayın olurmualsanaalsanasmile

canım ya ole sey olurmu bak ılk hamıle pınar bıle sureklı gırıp bızı takıp edıo saolsun ...
ve sureklı takıp eden herkes son kısıyı bekleycektır ben ole ınanoıom ..
sonuncu da hangımız olur bılınmez kı Allah hepımıze hayırlı zamanda verır ınsallah :Saruboceq:

bacım saf polenmi balla karışımmı acaba

geçmişi görünce dayanamadım günaydın demeden lafa daldm canlarım. günaydın şekerler.. edut canım benim polen tek başına yenecek gibi değil canım ya süte yada meyve suyuna kat yada balla karıştır. bence arı sütünü deneyin o daha rahat yenir. yada kestane balın içine polen ve arı sütünü kat öyle yesin.

dimi kuzum canım benim....kuzu sen şimdi o minişliğinle birke kocaman göbüşünle nasıl sevimli olacaksındır....kıyamam sana yafuolumunekankayizsmile

canım hakkaten bebıskom kendı cıtır masallah nası guzel anne olur ...
abla kardes sanırlar kesın bebsıyle gorunce
kaydirigubbakcemile5 alsanaalsanasmile

canım teli veriyorum ben . baldan çok memnun kaldım kestane balı iste olurmu.
0224 223 80 85 ali bey

yaw kızlar safım ya bu konuda size bişi soracağım...bu sperm işinde arı sütümü işe yarayan...balla karıştırncamı safmı etkili...2.si bu buzdolabında saklanacaksa kayınvalidemden saklı içmesi imkansız...pazartesi sabahı içer, salı içemez, çarşamba içemez, perşembe sabah içer, cuma akşamı içer, cumartesi pazar içer, 2 gün fire verse çok kayıpmıdır. artı e vitamini ve havuçmu iyiydi...aynı süreçlerde onumu yapsamki ufffffffff..

canım teli veriyorum ben . baldan çok memnun kaldım kestane balı iste olurmu.
0224 223 80 85 ali bey

sağol kuzum benimmmmmm.....sen arı sütüde ordanmı aldın birde kaça aldınız...güvenilirdir dimi

canım benim kıyamam ben sana. burda hepimiz aynı durumdayız. ablam 3. bebğini doğurdu 1 ay önce .etrafımda dediğin gibi herkes hamile benim dışında. umudumuzu kaybetmeyelim. rabbim hepimize vericek inşş. senin işinde ayşe armanın yazısı gibi olmuş. oda spora başlayınca olmuştu. seninde öyle olur bakarsın. kafandan attığı anda geliverir bebeğin göbüşüne. inşş.:Saruboceq::Saruboceq: rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bir şekilde

bebişkom allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

kızlar benimde öyle çevremdeki herkes hamile daha dün 2 tane hamile haberi aldım

edutcum.. inş güzel haberlerle dönün doktordan.. şu dün yolladığına mı gidecek eşin?

lorkecim sizde testler yaptımaya karar vermişsiniz.. hayırlısı olsun... en azından ne durumda olduğunuzu görürsünüz...

sağol kuzum benimmmmmm.....sen arı sütüde ordanmı aldın birde kaça aldınız...güvenilirdir dimi

ben her şeyi beğenmem canım ama gönderdiklerini sevdi. 1 kilo kestane balına 25 tl verdim
50 gr arı sütüne 81 tl havale ettik. onlarda kargoyla gönderdi. inşş işe yarıcak bebeğin allahın izniylede.

ayrı ayrı geldi bize. arı sütünü buza sarmışlardı. bizde gelir gelmez sütün yarısını yarın kilo balın içine kattık iyice tahta kaşıkla karıştırdık ve sabah akşam talı kaşıkla yiyo canım şimdi. balın dolapta durmasına çok gerek yokmuşta arı sütü dolapta saklancakmış canım. arabası varsa eşin arabada da saklayabilir kayınvalidenin görmesini istemiyosanız.

valla benım hıc bı bılgım yok canım ...
ama ogrenmek lazım kızlar muhakkak yazar bısyeler

canım başka doktora gideceğiz çünkü hafta sonu gitmemiz zorunluya bizim...oda ünibelde ve prof. bakalım...doktrum bana sende gel bana aşılama gerekebilir dedi...bu aşılama işinide hiç bilmiyorum ya bakalım

erkegın perhızı 4 mu 3 gunmuydu test gunu dahıl mı nası oluyodu
hazır ıste ben regl olmusken o da perhıze gırer dıom bırlıkte gıderız olmazsa

doğru düşünmüşün canım bizde öyle yaptık. 3 günden önce gitmesin 6 günü geçmesin.

bebişkom allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

kızlar benimde öyle çevremdeki herkes hamile daha dün 2 tane hamile haberi aldım

Sagol canim. Evet bendede öyle kimi görsem hamis kuaförüm bile :dilcikar:

lapaci tebrik etmiycen mi canim beni mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…