hic bilmiyorum canim kafam cok karisik herhalde pat diye söylerim kaydirigubbakcemile3
Zaten test yapacagimi biliyo aklinialirimsmile
Lorkee en yakın sensın
darısı basına canımcım
kız kaç kişi kaldık:))).... bişi değil hepiniz hamile kalınca beni burda tek bırakıp dışlamayın olurmualsanaalsanasmile
bacım saf polenmi balla karışımmı acaba
dimi kuzum canım benim....kuzu sen şimdi o minişliğinle birke kocaman göbüşünle nasıl sevimli olacaksındır....kıyamam sana yafuolumunekankayizsmile
nurzul benim eşim de %22 demişsin ne olduğunu anlamadım hareketmiCADIARZU
nurzulcum...benim eşimin sayısıda hareketliliğide ve morofolojmiydi neyi oda düşük...birde sen bana o balcının telini ver bende internetten baktım konuşayım akşam bakalım...bu arada doktorum aşılama gerekebilir gelin dedi. birde bu bal karışımını sabah erken açkarnına içirmiş bafo...ona bir sor istersen
canım teli veriyorum ben . baldan çok memnun kaldım kestane balı iste olurmu.
0224 223 80 85 ali bey
canım 19 aydır plan proje alt yapı hazır da iinşaatı başlatmak için çimentoya ihtiyaç var o da olmayınca herşey lafta kalıyor tatlım.:))
tatlım artık beklemekten yoruldum etrafımdaki herkes hamile ( kardeşimin karısı, halam, yengem, 4 tane arkadaşım) sanırım artık ben de yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım. artık bebişin geleceğine inanmadığım için spora başladım bebek tutmak yerine form tutuyorum
sağol kuzum benimmmmmm.....sen arı sütüde ordanmı aldın birde kaça aldınız...güvenilirdir dimi
yaw kızlar safım ya bu konuda size bişi soracağım...bu sperm işinde arı sütümü işe yarayan...balla karıştırncamı safmı etkili...2.si bu buzdolabında saklanacaksa kayınvalidemden saklı içmesi imkansız...pazartesi sabahı içer, salı içemez, çarşamba içemez, perşembe sabah içer, cuma akşamı içer, cumartesi pazar içer, 2 gün fire verse çok kayıpmıdır. artı e vitamini ve havuçmu iyiydi...aynı süreçlerde onumu yapsamki ufffffffff..
edutcum.. inş güzel haberlerle dönün doktordan.. şu dün yolladığına mı gidecek eşin?
lorkecim sizde testler yaptımaya karar vermişsiniz.. hayırlısı olsun... en azından ne durumda olduğunuzu görürsünüz...
erkegın perhızı 4 mu 3 gunmuydu test gunu dahıl mı nası oluyodu
hazır ıste ben regl olmusken o da perhıze gırer dıom bırlıkte gıderız olmazsa
bebişkom allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
kızlar benimde öyle çevremdeki herkes hamile daha dün 2 tane hamile haberi aldım
edutcum.. inş güzel haberlerle dönün doktordan.. şu dün yolladığına mı gidecek eşin?
lorkecim sizde testler yaptımaya karar vermişsiniz.. hayırlısı olsun... en azından ne durumda olduğunuzu görürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?