Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Lorkecım espırıyı yenı Çaktım. Sankı kız doĞacakmıŞ gıbı tek yazmıŞım bakarmısın.

MERHABA KIZLAR GEÇMıŞı OKUYAYIM DEDıM AMA ıŞTEN DOLAYI BAŞARAMADIM BEBıŞKOMN HALAYINI ÇEKıCEZ GALıBA OKUYAMADIM AMA SNAIRIM HAMıLEDıR DARISI BıZıM BAŞIMIZA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
AY BıDE DÜN NOLDU GECE YATAĞA YATTIK EŞıM DEDıKı HAYATIM BANA ÖYLE GELıYOKı BENıMKıLER ÇOK GÜÇLÜ DEĞıL SENıN YUMURTAYA ULAŞMIYOLAR BENCE BEN ARAŞTIRDIM KEÇı BOYNUZU KAYNATILIP ıÇıLıYOMUŞ ONU YAPSANDA BEN Bı ıÇSEM BELKı FAYDASI OLUR........ ŞOK OLDUM DEMKKı ARŞTIRIYO BÖYLE ŞEYLERı BUGÜNDEN TEZı YOK BAŞLIYOZ KÜRE.......

haklısın valla bacım eskıler bu konularda daha cok mudahılmıs ama su zamand bu sekılde davranmamalrı lazım eskıler gencleer cahıl bılmez dıye mudahıl oluyomus ama suan bız herseyı bılıyoz masallah
Lorkecİm espİrİyİ yenİ Çaktım. Sankİ kız doĞacakmıŞ gİbİ tek yazmıŞım bakarmısın.
delikafadulden

yaheyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebişkom tebrik ediyorummm çok sevindim....:sm_cool:

Sagolun kizlar...

canım ne şanslısın öyle ben elimde 1 bardak keçi boynuzu suyu evde kocamın arkasında koşturdum lütfen iç diye. O kendi istemiş. Ne güzel. Eğer tadını sevmezse ben keçi bonuzu pekmezi kattım. O zaman içti. Yada bazeden de normal pekmez kattım bilgin olsun kulağında bulunsun.

ay afferim ona....bana dünde eşim aşılamanın mantıksızlığınız anlatıyordu okumuş demekki...söylemdim tabi öyle

canım başka doktora gideceğiz çünkü hafta sonu gitmemiz zorunluya bizim...oda ünibelde ve prof. bakalım...doktrum bana sende gel bana aşılama gerekebilir dedi...bu aşılama işinide hiç bilmiyorum ya bakalım

kızz ben aşılama yaptırdım çok kolay bişey hiç acımıyoooo yalnız pozisyon dersen pek hoş olmuyoo :lepi:

kizlar ya benim sol kasigim sanki yumurtlama dönemindeki gibi agriyo. Böle bastirinca felanda. Neden olabilir

kızz ben aşılama yaptırdım çok kolay bişey hiç acımıyoooo yalnız pozisyon dersen pek hoş olmuyoo :lepi:

yok kuzu..işe yarar gelmiyor bana...pozisyon derken bu arada...spermi boşaltıyor galiba içeri öle yatıyormusun...yoksa yumurtanın içinemi boşaltıryo

yok kuzu..işe yarar gelmiyor bana...pozisyon derken bu arada...spermi boşaltıyor galiba içeri öle yatıyormusun...yoksa yumurtanın içinemi boşaltıryo

%20 gibi bir başarı oranı var hareket problemi varsa daha başarılı oluyo çünkü spermleri özel bir sıvıyla yıkıyolar ve hızlar iki katına çıkıyoo önce eşin sperm veriyo 1 saat sonra falan yıkanmış spermler ince bir kanülle yumurtaya yakın biyerlere enjekte ediliyo yarım saat falan yatıyosun işte buuu işlem5 dk sürüyo

e eşiminkinde şekil bozukluğuda var ya ... onları ayıracaklarmı..

hamile olduğun için olmasın bebişşş :ecrin_bebek:

Ya bilmiyorum dün lapaci kafami karistirdi. Sag solda olmaz ortada olur dedi o yüzden mrk ettim.
kız bitte süpersin:)))))))))

bebiş sende orana burana bastırıp durma deli....

kizim bastirmayinca agriyo zaten bende kontrol ettim
bide sensin deli :dilcikar: :dilcikar:

bitte kuzum bişi diycem sana..... sen bal karımınımı kullandırıyordun kocişine...keçi boynuzu yada havuç felan

e eşiminkinde şekil bozukluğuda var ya ... onları ayıracaklarmı..

yok hayatım onları ayıramıyolar malesef hepsini salıyolar sağlam çürük :) daha çabucak yumurtaya ulaşacağı planlanıyo yani hız verme düşünülmüş burda ama hiç belli olmaz olabilirde yani

Ya bilmiyorum dün lapaci kafami karistirdi. Sag solda olmaz ortada olur dedi o yüzden mrk ettim.

kizim bastirmayinca agriyo zaten bende kontrol ettim
bide sensin deli :dilcikar: :dilcikar:

kız sevip dedim ben...küsme tamam ben deliyim:))) bastırma ama cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…