bızde yıyelım derse bıde
al sana bı kayın veya gorumce daha delikafadulden
kesin yer...ben aslında çok severim kayınvalidemi , oda beni kızı gibi görür ama en son geldiğinde benim masada kapalı duran hormon testime bakıp birde beni kenara çekip sorunca kan beynime sıçradı...özel sonuçta...o yüzden diyorum kesin sorar araştırır
delikafaduldenLorkecİm espİrİyİ yenİ Çaktım. Sankİ kız doĞacakmıŞ gİbİ tek yazmıŞım bakarmısın.
yaheyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebişkom tebrik ediyorummm çok sevindim....:sm_cool:
MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAYIM DEDİM AMA İŞTEN DOLAYI BAŞARAMADIM BEBİŞKOMN HALAYINI ÇEKİCEZ GALİBA OKUYAMADIM AMA SNAIRIM HAMİLEDİR DARISI BİZİM BAŞIMIZA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
AY BİDE DÜN NOLDU GECE YATAĞA YATTIK EŞİM DEDİKİ HAYATIM BANA ÖYLE GELİYOKİ BENİMKİLER ÇOK GÜÇLÜ DEĞİL SENİN YUMURTAYA ULAŞMIYOLAR BENCE BEN ARAŞTIRDIM KEÇİ BOYNUZU KAYNATILIP İÇİLİYOMUŞ ONU YAPSANDA BEN Bİ İÇSEM BELKİ FAYDASI OLUR........ ŞOK OLDUM DEMKKİ ARŞTIRIYO BÖYLE ŞEYLERİ BUGÜNDEN TEZİ YOK BAŞLIYOZ KÜRE.......
merhaba kızlar geçmişi okuyayım dedim ama işten dolayı başaramadım bebişkomn halayını çekicez galiba okuyamadım ama snaırım hamiledir darısı bizim başımıza :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Ay bide dün noldu gece yatağa yattık eşim dediki hayatım bana öyle geliyoki benimkiler çok güçlü değil senin yumurtaya ulaşmıyolar bence ben araştırdım keçi boynuzu kaynatılıp içiliyomuş onu yapsanda ben bi içsem belki faydası olur........ şok oldum demkki arştırıyo böyle şeyleri bugünden tezi yok başlıyoz küre.......
MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAYIM DEDİM AMA İŞTEN DOLAYI BAŞARAMADIM BEBİŞKOMN HALAYINI ÇEKİCEZ GALİBA OKUYAMADIM AMA SNAIRIM HAMİLEDİR DARISI BİZİM BAŞIMIZA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
AY BİDE DÜN NOLDU GECE YATAĞA YATTIK EŞİM DEDİKİ HAYATIM BANA ÖYLE GELİYOKİ BENİMKİLER ÇOK GÜÇLÜ DEĞİL SENİN YUMURTAYA ULAŞMIYOLAR BENCE BEN ARAŞTIRDIM KEÇİ BOYNUZU KAYNATILIP İÇİLİYOMUŞ ONU YAPSANDA BEN Bİ İÇSEM BELKİ FAYDASI OLUR........ ŞOK OLDUM DEMKKİ ARŞTIRIYO BÖYLE ŞEYLERİ BUGÜNDEN TEZİ YOK BAŞLIYOZ KÜRE.......
bizde yiyelim derse yerler canım . O zamnda edute yeni bir görümce gelir sanırsam.
canım başka doktora gideceğiz çünkü hafta sonu gitmemiz zorunluya bizim...oda ünibelde ve prof. bakalım...doktrum bana sende gel bana aşılama gerekebilir dedi...bu aşılama işinide hiç bilmiyorum ya bakalım
kizlar ya benim sol kasigim sanki yumurtlama dönemindeki gibi agriyo. Böle bastirinca felanda. Neden olabilir
kızz ben aşılama yaptırdım çok kolay bişey hiç acımıyoooo yalnız pozisyon dersen pek hoş olmuyoo :lepi:
hamile olduğun için olmasın bebişşş:ecrin_bebek:
kizlar ya benim sol kasigim sanki yumurtlama dönemindeki gibi agriyo. Böle bastirinca felanda. Neden olabilir
yok kuzu..işe yarar gelmiyor bana...pozisyon derken bu arada...spermi boşaltıyor galiba içeri öle yatıyormusun...yoksa yumurtanın içinemi boşaltıryo
%20 gibi bir başarı oranı var hareket problemi varsa daha başarılı oluyo çünkü spermleri özel bir sıvıyla yıkıyolar ve hızlar iki katına çıkıyooönce eşin sperm veriyo 1 saat sonra falan yıkanmış spermler ince bir kanülle yumurtaya yakın biyerlere enjekte ediliyo yarım saat falan yatıyosun işte buuu işlem5 dk sürüyo
hamile olduğun için olmasın bebişşş:ecrin_bebek:
kız bitte süpersin:)))))))))
bebiş sende orana burana bastırıp durma deli....
%20 gibi bir başarı oranı var hareket problemi varsa daha başarılı oluyo çünkü spermleri özel bir sıvıyla yıkıyolar ve hızlar iki katına çıkıyooönce eşin sperm veriyo 1 saat sonra falan yıkanmış spermler ince bir kanülle yumurtaya yakın biyerlere enjekte ediliyo yarım saat falan yatıyosun işte buuu işlem5 dk sürüyo
e eşiminkinde şekil bozukluğuda var ya ... onları ayıracaklarmı..
Ya bilmiyorum dün lapaci kafami karistirdi. Sag solda olmaz ortada olur dedi o yüzden mrk ettim.
kizim bastirmayinca agriyo zaten bende kontrol ettim
bide sensin deli :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?