kızlar ben çıkıyorum...bu arada ayıptır sölemesi dün kocama kuru patlıcan biber dolması yaptım..onu yiyip behlülü izlerken ütü yapacağaım....ne güzel pla dimi....
bebişkom...inşallah allah senin o güzel yüzün gibi güzel bir kız yada erkek versin ama sağlıklı versin...tekrar gözmüz aydın...lorken nildem lapacım ve şu an burda olmayanlar...hepinize teşekkür 2 gündür benimle dertleştiniz ne sorduysam cevapladınız allah sizden razı olsun....sizi seviyorum kuzularım
canimm benimmmmŞenizravzanur naber bacım ....
nası gıdıyo ıs kadınlıgı
canimm ben behlulu bekliyom izlemnek icin internetten izlicem simdi avrupa kanalinda ozet 1 saat surer guclubacismileiyi aksamlar kizlar ne yapiyosunuz bakim?
canimm benimmmmŞeniz
benimm zatenn calisma hayatim vardii biliyodum yani yorgunlugunu ama guzel oluyor tabikiikaydirigubbakcemile51 sene aradan sonra ilac gibi geliyo inanan
simdi de burda 4 gun tatill ohh iyi olduu birazz eee nede olsa hamlamisimmhihoyyyt:hulya:ayrica hatrimi sordugun icin tesekkurlerrzemuszemus
canimm ben behlulu bekliyom izlemnek icin internetten izlicem simdi avrupa kanalinda ozet 1 saat surer guclubacismile
ıyılık bebıskom senden nbr
eee nabtın esın yokmu evde kutlama yokmu ne ısın var burda :dance:
bizdede sizden yarim saat sonra basliyorrest canım ne demek sorucaz kı burdayız yanı zemuszemus
ıyı bakalım ya bosdurmak ıyı degıl zaten ıyı olmus aktıf yasam
kız burdada bı saat suruyo hala baslamadı yenı bolum 8 de basladı ozet daha hala beklıoz
bende o arada utu yaptım bıraz esım yok evde 10 da gelecek
hımm ıyı bakalımyok canim esimin isleri var disarda. gelir ama birazdan.
bende iyiyim kasigim agriyo hala biraz. bide ara sira böyle cok bulantim oluyokafamçokkarıştı sen ne yapiyosun?
bizdede sizden yarim saat sonra basliyorr
hımm ıyı bakalım
ya cok normal canım benım lapacı da bugun dedı ya bı cok degısıklık hıssedeceksın ama bunları sıkıntı edıp kafana takma ok
ben de askı memnu ızlıom bı yandan utu yapıom arada dınlenırken buraya bakıom
yarın hasta olurum sanırım
kendı vucudumu bılıom cunku karnım va kasıklarım agrıo suan bakalım ınsallah kıst yoktur cunku dun falan cok sancım oldu lülülülülülü
Yok canim insallah yarin sende bize güzel haberler veririsin...
anlatayımmııı neler oluyooo :jeyyar:
aslinda hicde guzel degill heryer kapalii sokakta kediii bile yok:bbo:araba hic yokkk sanki yerin dibine giriyo milet mafoldumbenyarin kapali bugun alis veriste kuyrukk obicim sanki sefere gidiyoo su almanlar doymiyacaklar gibi sinir oluyom :1ninca:ayy hic sormayin zaten avrupa kanalinda hicbir dizi izlenmez iki saat özet. zirt pirtda reklam :)
Neyse kizlar size iyi sohbetler ben bira uznayim zaten bütün gün pc basindayim isyerinde. 4 gün tatil ne güzel dimi ravzanur :sm_cool:
ayy hic sormayin zaten avrupa kanalinda hicbir dizi izlenmez iki saat özet. zirt pirtda reklam :)
Neyse kizlar size iyi sohbetler ben bira uznayim zaten bütün gün pc basindayim isyerinde. 4 gün tatil ne güzel dimi ravzanur :sm_cool:
aslinda hicde guzel degill heryer kapalii sokakta kediii bile yok:bbo:araba hic yokkk sanki yerin dibine giriyo milet mafoldumbenyarin kapali bugun alis veriste kuyrukk obicim sanki sefere gidiyoo su almanlar doymiyacaklar gibi sinir oluyom :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?